Severna Makedonija
- Post n°251
Re: Severna Makedonija
Kako bre ljudi ne znate za gege i toske, pa srpskim analiticarima puna usta toga i toga kako samo sto se nisu pobili medjusobno i ko zna sta ce na kraju da bude al ce srbin ispasti najpametniji
- Post n°252
+1 na ottoa inace
citam i neveruem. grkinje ovakve, makedonke onakve
citam i neveruem. grkinje ovakve, makedonke onakve
- Guest
- Post n°253
KinderLad wrote:Kako bre ljudi ne znate za gege i toske, pa srpskim analiticarima puna usta toga i toga kako samo sto se nisu pobili medjusobno i ko zna sta ce na kraju da bude al ce srbin ispasti najpametniji
Ma znam, al bukvalno fazon iz srednje skole, sad sam skontala da imam to negde u dubini sjecanja. A da sam u skorije vreme pricala sa Albancima o Gegama i Toskama - nope.
- Post n°254
otto katz wrote:Tako je.Kondo wrote:Grkinje su ozbiljne carice, ubedljivo najveci ratio jebozovnost nesavrsenost, plus kada naleti savrsena vilica trci za tobom.
U svakom plemenu se može probrati. Al od probirača nikada jebača i tu nastaje problem. Treba ići srednjom cestom poput suhog lista nošenog maticom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°255
kako su rimljani? prvo kako se moralo, pa daj sta das, tj. otimalo od lokalaca sabinjana, a posle se doguralo do kleopatre
- Post n°256
i egzoticnog orijenta
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°257
Ama male okrugle su ko bonbona. Sremice, debele pa male.disident wrote:Moja prijateljici koja je dole na privremenim radu ih je opisala kao debelice, sve su niske, okrugle i ne lepe po njoj pa rekoh da pitam dal se isplati da idem kad već imam džabe smeštaj kod nje
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°258
Sejlor se s Albancima odnosi kao s ljudima, a ne kao prema predmetu etnografskih istraživanja.Mr.Pink wrote:stvarno
covek se zapita dta ova sejlorka medj tim albancima radila, kad nije do gega i toski dobacila
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°259
Jeste! Ne kao prema nosacima nekakve etno-kulturne supstance, omg.
- Post n°260
Хм... мењам локацију.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°261
sejlor wrote:Jeste! Ne kao prema nosacima nekakve etno-kulturne supstance, omg.
sailor i albanci, nosioci supstance
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°263
super sto je ok da muski nudu nosioci supstanci, a vamo kada neka transrodna zena.kaze da je zena...feministkinje odma skacu i kaze ne moze
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°264
(ceka se zvezda je zivot)
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°265
паће wrote:otto katz wrote:
U svakom plemenu se može probrati. Al od probirača nikada jebača i tu nastaje problem. Treba ići srednjom cestom poput suhog lista nošenog maticom.
Откуд знаш где је средина? Него стазом насумицом...
А има и она за типа који на некој журци ни пет ни шес него чим нико није слушао шта причају, приупита даму да се појебу. Она му из живца одвали шљагу. Па се онда сажали на њега. Па примети да он баш и не реагује, па ће "ви сте оваквих шамара добили доста, а?". "Јесам. Ал' сам и јебо."
ovo paćeTovo sočno izražavanje uz forsiranje perfektne interpunkcije me podsjetilo na ovaj snimak
- Post n°266
glory days are over, nema više nosilaca qrca.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°267
Летећи Полип wrote:Grknje su svetski ružne žene, a Grci ko vojvode. Sa Irancima je, iz onoga što sam mogao videti ovde po ulicama, situacija obrnuta.
+milijardu
U Irance se ne razumem.
- Post n°268
MNE wrote:паће wrote:
А има и она за типа који на некој журци ни пет ни шес него чим нико није слушао шта причају, приупита даму да се појебу. Она му из живца одвали шљагу. Па се онда сажали на њега. Па примети да он баш и не реагује, па ће "ви сте оваквих шамара добили доста, а?". "Јесам. Ал' сам и јебо."
ovo paćeTovo sočno izražavanje uz forsiranje perfektne interpunkcije
Виц сам испричао онако како сам га чуо (од старијег колеге), записао онако како говорим. Нисам пробао да цедим да видим те сокове, има ли их или нема. Немам ту навику.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°269
'nosilac kurca'
bukvalno ko da gledam lebovskog dok citam posl par postova
bukvalno ko da gledam lebovskog dok citam posl par postova
- Post n°270
https://levica.mk/2018/10/03/%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B4%D1%80%D1%88%D0%BA%D0%B0/Писмо за поддршка
Грчката политичка партија НАР (Нова лева струја) ја поздравува непослушноста на македонскиот народ кон заканите на НАТО,САД и ЕУ империјалистите. Со масовниот бојкот против уценувачкиот референдум, луѓето на оваа мала држава одговорија на понижувачките уцени од страна на светските моќници кои во овие неколку дена пред референдумот го посетија градот Скопје за да изразат целосна поддршка за владата предводена од Заев. Сите тие денес се поразени, како што е поразена и грчката влада која се обидува да стане гарантот на НАТО на целиот Балкан, додека во исто време ги промовира интересите на грчкиот капитал во регионот.
Исто така, важен е фактот дека сите граѓани на државата (Македонци, Албанци, Роми, Турци и сите останати) заедно одговорија со масовно бојкотирање во сите региони и со тоа ги уништија разединувачките, националистички повици и пропаганда која се водеше во рамките на државата, како и надвор од неа. Заедно со нив, сите народи на Балканот ќе ја продолжат борбата против империјализмот, фашизмот и национализмот водени од нашето заедничко антифашистичко и револуционерно минато.
НАР и анти-капиталистичкиот фронт „Антарсија“ во Грција ќе продолжи да презема интернационалистички иницијативи на Балканот заедно со нашите другари од „Левица“. И честитаме на „Левица“ за храбриот став во однос на референдумот и за потенцирањето на анти – НАТО ставот затоа што НАТО пактот единствено претставува коалиција предводена за војна и воени интервенции.
Смрт на фашизмот
Слобода на народот
НАТО надвор од Балканот
- Post n°271
jebena vanparlamentarna antarsija i NAR za koji prvi put cujem u zivotu. neverovatno po kojoj margini se mora cackati za taj neki normalan stav.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°272
pa ne moze to tako da se promeni, grcki mindset se formira od 1945 godine i titovog djona u vidu makedonske republike.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°273
mozda fasisticki mqkndset
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°274
i posle su albanci hajv majndKondo wrote:pa ne moze to tako da se promeni, grcki mindset se formira od 1945 godine i titovog djona u vidu makedonske republike.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°275
ja nemam neki uzorak po velicini ali imam kvalitativno, nekih gotivnih 100-nak mladjih ljudi u rasponu od 25-40 koji provode leto na ostrvu a zimu solun atina ili negde napolju, uz par njih koji ostanu da se smrzavaju. apsolutno niko ne misli nista dobro o dilu ciprasa i zaeva, ali uglavnom preovladjuje kurcobolja i ogorceno zajebavanje na racun vlasti. mislim ta urbana ekipa je ionako zauzela stav nakon sto se kako tako stabilizovala posle svih udara krize da se vise ne cimaju i ne investiraju emotivno u stvari koje direktno ne uticu na njihov zivot. vasilis se nasmeje i sa osmehom prozbori nesto tipa da ce to uzbuditi njegovu babu a da njega boli kurac i da je grcka ionako u tudjim rukama i da se ljudi nista ne pitaju. zapravo jedina tema koja ih zanima su porezi i pljačka naroda od strane vlade.
_____
#FreeFacu