sejlor wrote:Svašta. Druži se sa Williamom
Misliš zbog Nišljanki? Could do worse than that...
sejlor wrote:Svašta. Druži se sa Williamom
sejlor wrote:Neee, nego zato što je on rekao nešto tipa da su Albanke debele.
bogami not in my experience. gheg albanke po, tosk albanke jo.sejlor wrote:Ma to su Albanke, šta vam je. Daaa, struk. Jeste, znam da je bilo tako nešto vezano za figuru.
Daï Djakman Faré wrote:bogami not in my experience. gheg albanke po, tosk albanke jo.sejlor wrote:Ma to su Albanke, šta vam je. Daaa, struk. Jeste, znam da je bilo tako nešto vezano za figuru.
KinderLad wrote:
Ama dobro nisam mislio na debelo-mršavo, ko da sam pa ja neki sa pločicama Na face sam mislio. Mislim meni generalno balkanske žene ne leže izgledom. Kad sam bio baš klinac, mislio sam - daj jbt, kako je moguće da se svi lože na svaku treću meni se dopadne jedna u 30, nešto nije u redu sa mnom... A onda sam otišao prvi put u zapadnoslovenske predele...joj.
S treće strane, iako na prvi pogled nevezano, istraživanja pokazuju da Burunđani (i Buruntkinje) prave sve veću etničku distancu prema drugim, tj. susednim narodima. Prema CESID-u, preko polovine burunđanskog naroda ne želi nikakve seksualne veze sa Albankama, Makedonkama...
1088 wrote:S treće strane, iako na prvi pogled nevezano, istraživanja pokazuju da Burunđani (i Buruntkinje) prave sve veću etničku distancu prema drugim, tj. susednim narodima. Prema CESID-u, preko polovine burunđanskog naroda ne želi nikakve seksualne veze sa Albankama, Makedonkama...
1088 wrote:S treće strane, iako na prvi pogled nevezano, istraživanja pokazuju da Burunđani (i Buruntkinje) prave sve veću etničku distancu prema drugim, tj. susednim narodima. Prema CESID-u, preko polovine burunđanskog naroda ne želi nikakve seksualne veze sa Albankama, Makedonkama...
Tako je.Kondo wrote:Grkinje su ozbiljne carice, ubedljivo najveci ratio jebozovnost nesavrsenost, plus kada naleti savrsena vilica trci za tobom.
otto katz wrote:
U svakom plemenu se može probrati. Al od probirača nikada jebača i tu nastaje problem. Treba ići srednjom cestom poput suhog lista nošenog maticom.
Mr.Pink wrote:stvarno
covek se zapita dta ova sejlorka medj tim albancima radila, kad nije do gega i toski dobacila