kek
pa to sto je private ne znaci da nismo rasadnik
pa to sto je private ne znaci da nismo rasadnik
Talason wrote:ja ne bih mogao da glasam za nekoga ko je igrao po pavićevom scenariju
Mr.Pink wrote:ne znam uopste odakle ljudima ideja da bi glumac mogao pobediti vucica. vrv to dolazi od tih emotivnih rolerkostera koje vucicu tako lepo stoje na tv
tu treba reci da to njemu ide tako od ruke ne zato sto je skolovao propali fdu nego sto ima toliko da izgubi
treba nam veci lazov, a ne glumac. pesnika ni nema osim beckovica, a to smo fala kurcu vec gledali sa kostunjavim
dakle neko sa tv
Margit Savović wrote:Da sumiramo.
Umesto neprestanog dijagnostifikovanja problema u Srbiji i konceptualizovanja svih patologija, mrvicu sam pokusala da ovde razmislimo somewhat operativno sta bi moglo da se uradi, a da nije narodna revolucija.
Sta se dogodilo?
1. Podjebavacki predlozi
2. Condescending komentari koji razlazu moj (odnosno od moje drustvene grupe recimo) predlog na ocajem uplivisan frankenstajnovski napor ili emotivni roler-koster
3. Stavlja mi se do znanja sta je kome jedino prihvatljivo kao da sam dosla po necije glasove
Boze me sakloni.
Заправо си одговорила сама себи, али пар постова раније:Margit Savović wrote:Da sumiramo.
Umesto neprestanog dijagnostifikovanja problema u Srbiji i konceptualizovanja svih patologija, mrvicu sam pokusala da ovde razmislimo somewhat operativno sta bi moglo da se uradi, a da nije narodna revolucija.
Sta se dogodilo?
1. Podjebavacki predlozi
2. Condescending komentari koji razlazu moj (odnosno od moje drustvene grupe recimo) predlog na ocajem uplivisan frankenstajnovski napor ili emotivni roler-koster
3. Stavlja mi se do znanja sta je kome jedino prihvatljivo kao da sam dosla po necije glasove
Boze me sakloni.
Такав форум. И као такав - далеко бољи од свих других.Margit Savović wrote:Nije se na forumu rodila ideja. Na forumu je sve vreme uglavnom bilo kinjenje bilo kakve ideje.