plachkica wrote:e, to, parun iz libeka je tviter javnosti otkrio ko je iza nika zapad todorović,
kad se nekad budu svodili računi, da se zna.
Zbog slobode!
plachkica wrote:e, to, parun iz libeka je tviter javnosti otkrio ko je iza nika zapad todorović,
kad se nekad budu svodili računi, da se zna.
Bice sad demonstracija i pokazna vezba na draskuMr.Pink wrote:namestaju ga samo tako
darling wrote:kako mozemo da pomognemo coveku?
plachkica wrote:darling wrote:kako mozemo da pomognemo coveku?
milica iz yucom-a mu je advokatica, mislim da sa pravne strane bolju zaštitu ne može imati.
plachkica wrote:trenutno zapadu trkeljišu po nalogu i nalaze sve tvitove koji se mogu okarakterisati
kao pretnja, izazivanje verske i nacionalne mržnje i slične gluposti, sa ciljem da
još gomila ljudi podnese prijave. neka vrsta hajke na zapada je trenutno na tviteru.
ne bih mu bila u koži.
darling wrote:mislim da bi se drasko milinkovic pre sam zakljucao u zatvor, sam skinuo gace i naguzio se ipre nego sto bi dopustio da ga brani tomanovic.
Ne može Pristojnity sad da glumi *principijelnost* i da se seti svog bedastog koncepta slobode govora, prvo jer shodno tom konceptu fašista sme da kaže bilo šta a antifašista vređa svačija tanana osećanja, drugo jer su razumevanje potrošili na Malagurskog i Anrija Gujona
Čestitam tužiocu i policiji što su tako brzo i efikasno priveli one koji su pisali pretnje Tanji Vojtehovskoj i Vladimitu Đukanovićiu. Internet pretnje su govor mržnje, oblik nasilja i simptom fašizma koji za cilj ima eliminaciju demokratije u Srbiji pic.twitter.com/97juBYbJOQ
— Nebojša Krstić (@Krle22) 30. децембар 2018.
Ja bio u kadru sprecednikom aštaste vi u životu postignuli?! pic.twitter.com/2faFs2IFlS
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) December 25, 2018