Daško & Mlađa
- Post n°126
Re: Daško & Mlađa
jbt kakva travestija
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°129
pusten je posle nekih 12h, bio je i predlog za zadrzavanje ali je sudija odbacio, nije jos podignuta optuznica, on je bio u istrazi da da izjavu, trebalo bi i to da se uzme u obzir prilikom daljih radnji, samo se bojim posto je gmazina radikalska vec presudila na televiziji da ce ipak biti postupka i presude.
- Post n°130
nema veceg pankeraja nego tako terati u kurac svakog sti jede govna i opstajati u septickoj
- Post n°131
plachkica wrote:da, pušten je u petak popodne
Dobro je
- Post n°132
Creepy Uncle wrote:
Za ostale - bolje da ne lajem. Jbg kriv je malo Paja Bihali, malo Daško, malo Đuka, istina je uvek na sredini, čuješ li, UVEK NA SREDINI.
nije takva atmosfera tamo, nije istina.
- Guest
- Post n°133
takva atmosfera je preovladjujuca u srbiji
ubedljivo najodvratniji su mi oni staaari usmrdjeni a oduvek privilegovani "glasovi mudrosti" sa "nemoj protiv vlasti sinko"
ubedljivo najodvratniji su mi oni staaari usmrdjeni a oduvek privilegovani "glasovi mudrosti" sa "nemoj protiv vlasti sinko"
- Post n°134
eno juče ja pričao sa nasumičnim čovekom s ulice, nešto načuh u prolazu "članska", ja šeretski dobacim, "od gradske biblioteke a?" i na kraju razmenimo pokoju realnu reč, kaže on doć' će i tome kraj itd.
nije baš takva atmosfera ni u narodu.
nije baš takva atmosfera ni u narodu.
- Guest
- Post n°135
jbg ako budem išao u zatvor, ne želim da to bude zbog nečega što sam napisao na internetu
to baš ničemu ne služi
dositej je davno rekao - na vlast zvona i praporce, a ne twiter braćo
to baš ničemu ne služi
dositej je davno rekao - na vlast zvona i praporce, a ne twiter braćo
- Post n°136
jes, bas je sranje, ali to govori vise o tome gde smo sada u realnosti. msm veci je problem sto sad prave nevidljive mehanizme kako da te i tamo stignu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°137
Nastavlja se trend obijanja stanova.
— Dragana Pećo (@DraganaPeco) December 23, 2019
Obijen stan Dašku!
Kome treba Daškov laptop i sat?
Podrška za @daskoimladjahttps://t.co/wFOVkLIfSk
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°138
Imamo li mi -Iz foruma u medije-topickć? Bjelogrlić kao alternativa Vučiću, pričaju o tome na početku zadnje trećine emisije. Kažu da to nije izvorno njihova ideja već je to Dašku brainstormovala jedna prijateljica.
- Post n°141
i ja sam danas to primetila, i nisam našla nikakvu twitter prepisku o tome
zdravo daško!!
zdravo daško!!
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°142
Још ће да најебе човек ни крив ни дужан, само зато што смо се ми овде мало играли комбинаторике, а неко од тога направио наслов.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°143
Nemojste bezobrazni, privatno je receno.
- Post n°145
Blago tebi. Volela bih i ja da mogu da budem uvek tako iznad situacije.
- Guest
- Post n°147
Margit Savović wrote:Nemojste bezobrazni, privatno je receno.
Neka obriše neko od moderatora ovih par postova. Čuo sam o čemu pričaju i pomenuo to ovde iz zajebancije, nikakvih loših namjera nisam imao. Neću se više zalijetati sa sličnim stvarima ovde.
- Guest
- Post n°149
na forumu se rodila ideja da je bjelogrlić spasilac građana srbije, tj kada ga izglasamo da smeni vučića
daško/mlađa su to pomenuli u programu, ali ne zato što sa dužnom pažnjom prate forum, neho zato što im je to rečeno od NN lica sa foruma sa žemskim avatarom
daško/mlađa su to pomenuli u programu, ali ne zato što sa dužnom pažnjom prate forum, neho zato što im je to rečeno od NN lica sa foruma sa žemskim avatarom
- Post n°150
Ma nisam ti prebacila zapravo. Neka stoji.fikret selimbašić wrote:Margit Savović wrote:Nemojste bezobrazni, privatno je receno.
Neka obriše neko od moderatora ovih par postova. Čuo sam o čemu pričaju i pomenuo to ovde iz zajebancije, nikakvih loših namjera nisam imao. Neću se više zalijetati sa sličnim stvarima ovde.
Samo sam dodala cinjenicu.