Daško & Mlađa
- Guest
- Post n°101
Re: Daško & Mlađa
ko ih jebe sve zajedno, sutra ce se nasladjivati kada tebe neko napuca ili uhapsi
- Post n°102
Nek pate burzuji što se mene tice #vredjanjejeok
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°103
pa ne, ako je sakatost nešto zbog čega ljude treba prozivati, da se odma javim
ako ti dvoje dobronamernih ljudi kažu da nije u redu da nekog prozivaš zbog toga, možda bi mogao da se zamisliš zašto.
i'll call you on your shit, please call me on mine
then we can grow together, make this shithole planet better
i tako to
ako ti dvoje dobronamernih ljudi kažu da nije u redu da nekog prozivaš zbog toga, možda bi mogao da se zamisliš zašto.
i'll call you on your shit, please call me on mine
then we can grow together, make this shithole planet better
i tako to
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°105
ok, kad bude slavila sto je nacijatan podrzan od drzave dosao da vas prevaspitava pozdravite to govno
a takvo proseravanje od strane pristojnitija koji lize dupe njenoj klasi je i dovelo dovde. srecno sa dobronamernoscu.
a takvo proseravanje od strane pristojnitija koji lize dupe njenoj klasi je i dovelo dovde. srecno sa dobronamernoscu.
- Post n°106
poslušajmo reči mudrog čoveka
Diplomski na Woke PC akademiji.
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) December 26, 2018
Pogledaj fotografiju i pokušaj da fašiste na njoj ne zajebavaš zbog izgleda. pic.twitter.com/YBlcQnn4ju
_____
- Guest
- Post n°107
xie saike wrote:ok, kad bude slavila sto je nacijatan podrzan od drzave dosao da vas prevaspitava pozdravite to govno
Meni bukvy neverovatno da ne uviđaš razliku između pistojnity-ja i prozivanja nekoga zbog telesnih nedostataka. Ovo čak nije ni da se sprdaš sa Šešeljem jer ždere kao svinja pa tako i izgleda. Može se valjda Balaševićeva ćerka kritikovati i po drugim osnovama.
- Guest
- Post n°108
nemam trunke uvidjavnosti i obzira prema tom smecu raspalom, dakle njoj konkretno u ovom slucaju, kao ni ona prema meni uostalom, ne prema nacelima koja pominjete i sa kojima se potpuno slazem.
- Post n°109
inače nisam razumela, jel je on pred sudijom oslobođen, ili samo pušten da se brani sa slobode?
_____
- Post n°110
ne znamo. zasto je uopste bio privodjen kod sudije, ako je bio samo na informativnom razgovoru?
- Post n°111
xaxa
Kad nekom pretiš da ćeš da ga pečeš na ražnju, treba da ideš ili u zatvor ili u ludnicu, ne znam šta je nejasno oko toga
— Toliko. (@parun_) December 30, 2018
- Post n°112
koliko glupih ljudi na svetu.
radikalski mozgovi.
radikalski mozgovi.
- Post n°113
dobro parun nije bio živ kad je džonatan svift pisao...
_____
- Guest
- Post n°114
bela maca wrote:inače nisam razumela, jel je on pred sudijom oslobođen, ili samo pušten da se brani sa slobode?
Koliko sam razumeo, ukinut im je pritvor iako je tužilac tražio 30 dana pritvora. Nema ni govora o oslobađanju, krivična prijava je sigurno podneta i čeka ga veliko sranje u narednih par godina pred našim nezavisnim sudovima.
Što se odnosa javnosti prema hapšeniu tiče, naravoučenije je ovde jasno, mada je bilo jasno i u slučaju Mire Karanović. Desnoj opoziciji su loši Srbi mnogo veći neprijatelji od Vučića.
- Guest
- Post n°115
Од тога, видиш, можда још буде и неке вајде. Да се покаже ко је ко, и да та тиква звана “једна колона” ипак не може да прими све. Све, све, све.Creepy Uncle wrote:bela maca wrote:inače nisam razumela, jel je on pred sudijom oslobođen, ili samo pušten da se brani sa slobode?
Koliko sam razumeo, ukinut im je pritvor iako je tužilac tražio 30 dana pritvora. Nema ni govora o oslobađanju, krivična prijava je sigurno podneta i čeka ga veliko sranje u narednih par godina pred našim nezavisnim sudovima.
Što se odnosa javnosti prema hapšeniu tiče, naravoučenije je ovde jasno, mada je bilo jasno i u slučaju Mire Karanović. Desnoj opoziciji su loši Srbi mnogo veći neprijatelji od Vučića.
- Guest
- Post n°116
na tuzliastvu je sada da odluci da li ima osnova za pokretanje krivicnog postupka, a jasno je potpuno da se sa sajkacama i tamjan cetnicima nikad nista ne moze raditi zajedno pa ni "samo da ode vucic" jer su mu oni zapravo branitelji kada bi bio ugrozen sleva
- Post n°117
Ništa nismo naučili na iskustvu 2000.
- Post n°118
Fun fact, za vreme tzv narodnog odisaja zabelezeni su slucajevi da su seljaci zaista pekli na raznju naprednjake.
- Post n°119
p da
sve i da ode vucic, vucicizam se zapatio medju srbljem
mora to zguza levlje
sve i da ode vucic, vucicizam se zapatio medju srbljem
mora to zguza levlje
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°120
U međuvremenu se oglasio i MUP (izvor N1 ):
- Povodom tendencioznih navoda o radu policijskih službenika, Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da je D.M. (38) priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti - saopštio je MUP povodom privođenja Milinovića.
Kako se navodi, Milinović je osumnjičen da je putem društvene mreže Tviter uputio pretnje smrću poslaniku Vladimiru Đukanoviću.
Po nalogu nadležnog tužilaštva, njemu je određeno zadržavanje, nakon čega je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
- Policijski službenici i nadležna tužilaštva postupaju u skladu sa zakonima, koji se jednako primenjuju prema svim građanima za koje postoje osnovi sumnje da su počinili neko krivično delo - navedeno je u saopštenju.
- Guest
- Post n°121
Quincy Endicott wrote:Fun fact, za vreme tzv narodnog odisaja zabelezeni su slucajevi da su seljaci zaista pekli na raznju naprednjake.
i tako dodjose radikali
- Guest
- Post n°122
Brat Bratilko na PPP Baš me rastužilo kad sam video da brani Levijatan.
Za ostale - bolje da ne lajem. Jbg kriv je malo Paja Bihali, malo Daško, malo Đuka, istina je uvek na sredini, čuješ li, UVEK NA SREDINI.
i ja sam ih na zalost branio. mozda malo zato sto se nisam narocito udubljivao i najvise jer volim zivotinje i nagledao sam se psihopata koji maltretiraju ili zapostavljaju iste.
napravio sam veliku veliku gresku i iskreno ne osecam se najbolje zbog toga danima kad god pomislim na to.
izvinjavam se svima koje sam ignorisao i verovatno uvredio braneci tu grupaciju.
levijatan je ono sto je vas nekoliko pricalo od pocetka, obican ulicni fashisticki zadrigli sljam i leglo kriminalaca. vrv uvek takve grupacije imaju neki drustveno koristan cilj za privlacenje pozornosti i simpatija ali iza svega stoje samo i jedino nasilnici i fash olos.
Za ostale - bolje da ne lajem. Jbg kriv je malo Paja Bihali, malo Daško, malo Đuka, istina je uvek na sredini, čuješ li, UVEK NA SREDINI.
Last edited by Creepy Uncle on Sun Dec 30, 2018 7:40 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°123
darling wrote:krivično delo ugrožavanje sigurnosti
Jedna do osam godina zatvora, pošto je u pitanju narodni poslanik.
- Post n°124
djitler i bosko su brt novi sns
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°125
pa da, juce sam uglednog staronovosadjanina otero u tri picke materine, jer je dasko isto govno kao i sajko koji je pretio vojtehovskoj, "sve su to isti bilmezi sram ih bilo jujuju"