Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daško & Mlađa

Nektivni Ugnelj

Daško & Mlađa - Page 8 Empty Re: Daško & Mlađa

Post by Nektivni Ugnelj Thu May 14, 2020 8:22 pm

Ja bih samo da podsetim da, prema Djoki Vlahu, ima 14% opozicionih glasaca koji su protiv Vucica, a kazu da nemaju/ne znaju za koga da glasaju. To je solidan procenat. I to sto njih niko ne uspeva da animira nije samo krivica Vucica i svega sto sa njim ide.
    паће

Post by паће Thu May 14, 2020 8:24 pm

Кад смо последњи пут имали 1 лика коме државна пропаганда није имала о шта да се окачи, то је био Коштуница.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu May 14, 2020 8:26 pm

паће wrote:Кад смо последњи пут имали 1 лика коме државна пропаганда није имала о шта да се окачи, то је био Коштуница.
    Не секирај се, много су напредовали у међувремену.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu May 14, 2020 8:59 pm

Inace, posle malo mozganja, mislim da izbor neke medijske licnosti koja nije striktno politicka mozda i jeste stvar o kojoj bi trebalo razmisliti. Jer u suprotnom koji god politicar da bude, on ce ipak simbolizovati i nekakvu programsku orijentaciju, kakvu god. A oko toga nema sanse da se ujedini opoziciono biracko telo. Bar sigurno ne u onoj meri u kojoj ce to biti neophodno.
    Margit Savović

Post by Margit Savović Thu May 14, 2020 9:05 pm

Pomozite mi ako ja mnogo masim, ali meni se cini da bih se ja sigurno bavila samo politikom devedesetih da sam dvadeset godina starija. Nije imalo niceg drugog da radis, a bilo bas politicki bremenito tada. 

Danas se ljudi ne bave politikom i gledaju svoja posla. Zato u opozicionim strankama sve neki bofl, a u SNS se samoselektovao sav sljam ovog parceta planete. Djilas i Jeremic su takvi kakvi su i nikada nece dobiti nikakve izbore, a oni jedini imaju neke pare da i dalje egzsistiraju kao nekakva opozicija. Posebno Djilascina. 

Zato bih ja radije da se kladimo na predsednicke izbore i za to nam treba household name, kao sto rekoh. Ne neko za koga ce da glasa Burundi. A to mogu biti Bjela, Sasa Celava Picka Djordjevic Daško & Mlađa - Page 8 1399639816 ili tako neko.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu May 14, 2020 9:20 pm

Celava picka je vucicevac

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu May 14, 2020 9:22 pm

pa da, neko ko nije iz politike. mislim, to sigurno treba da bude jedan od glavnih pravaca razmisljanja. ali hoce li...ko zna. mislim, ko zna sta ce biti za dve godine... to nije idealno resenje, ali verovatno su sva druga gora. mogao bi mozda i neki naucnik...ali ko je taj? ali svakako nikako neko ko bi odmah bio prepoznat kao "fasista"/"gradjanista"/lopov/zuti/etc.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu May 14, 2020 9:29 pm

Mór Thököly wrote:pa da, neko ko nije iz politike.

Daško & Mlađa - Page 8 Another-win-for-Novak-Djokovic-from-PA-752x428
    kondo

Post by kondo Thu May 14, 2020 9:37 pm

Daško & Mlađa - Page 8 1751843_screenshot-3_ls

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by beatakeshi Thu May 14, 2020 9:42 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:
    Mór Thököly wrote:pa da, neko ko nije iz politike.

Daško & Mlađa - Page 8 Another-win-for-Novak-Djokovic-from-PA-752x428
    Sexisto! Zašto ne žena?
    disident

Post by disident Thu May 14, 2020 9:44 pm

Da jbt, stavite neki dobru picku, uspelo je sa milicom zavetnicom

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu May 14, 2020 9:45 pm

Мислим да сам већ догурао до тога да бих пре гласао за Вучића него за Ђоковића. Тачније, Ноле је дотле догурао.
    disident

Post by disident Thu May 14, 2020 9:47 pm

Margit Savović wrote:Pomozite mi ako ja mnogo masim, ali meni se cini da bih se ja sigurno bavila samo politikom devedesetih da sam dvadeset godina starija. Nije imalo niceg drugog da radis, a bilo bas politicki bremenito tada. 

Danas se ljudi ne bave politikom i gledaju svoja posla. Zato u opozicionim strankama sve neki bofl, a u SNS se samoselektovao sav sljam ovog parceta planete. Djilas i Jeremic su takvi kakvi su i nikada nece dobiti nikakve izbore, a oni jedini imaju neke pare da i dalje egzsistiraju kao nekakva opozicija. Posebno Djilascina. 

Zato bih ja radije da se kladimo na predsednicke izbore i za to nam treba household name, kao sto rekoh. Ne neko za koga ce da glasa Burundi. A to mogu biti Bjela, Sasa Celava Picka Djordjevic Daško & Mlađa - Page 8 1399639816 ili tako neko.
    Danas se ljudi ne bave politikom jer opoziciju minus dveri i djb cine stranke bivse vlasti cijim funkcionerima sa sve porodicima treba suditi kao u nekim trenucima istorije za sve sto su radili, ali posto je to nemoguce iz x razloga ljudi zadrzavaju pravo na organsko gadjenje na iste, pa ne mogu da kanalisu svoje poprilicno nezadovoljstvo stanjem u Srbiji.

_____
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Thu May 14, 2020 9:49 pm

Da ne pominjem kontinuitet razocarenja, na proslim predsednickim jadnici glupi alavi nisu mogli da se dogovoru i istaknu samo prangiju, koji je u medjuvremenu pokazao da je tecno govno u ljudskom obliku

_____
    Pristalica krvne osvete
    kondo

Post by kondo Thu May 14, 2020 9:50 pm

evo da se nađe

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    disident

Post by disident Thu May 14, 2020 9:54 pm

Marius Lăcătuș wrote:evo da se nađe

A pritom ja bih voleo da vidim da se ostvari taj genijalni plan, damo random umentiku sansu, on pobedi vucica, sta moze da krene pogresno

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu May 14, 2020 9:59 pm

disident wrote:
    Margit Savović wrote:Pomozite mi ako ja mnogo masim, ali meni se cini da bih se ja sigurno bavila samo politikom devedesetih da sam dvadeset godina starija. Nije imalo niceg drugog da radis, a bilo bas politicki bremenito tada. 

Danas se ljudi ne bave politikom jer opoziciju minus dveri i djb cine stranke bivse vlasti cijim funkcionerima sa sve porodicima treba suditi kao u nekim trenucima istorije za sve sto su radili, ali posto je to nemoguce iz x razloga ljudi zadrzavaju pravo na organsko gadjenje na iste, pa ne mogu da kanalisu svoje poprilicno nezadovoljstvo stanjem u Srbiji.
    +1

Такође, људи се 90-тих нису толико бавили политиком колико су били против Слобе. Ствари су биле у том погледу много јасније, бинарне.
    kondo

Post by kondo Thu May 14, 2020 10:07 pm

Mislim da na ovom forumu niko od nas ne zna tačno kako izgleda mozak i političko mišljenje prosečnog građanina, koji ima pristup medijima kojima ima pristup i koji živi taj neki prosečni život u Srbiji. Sve je to bojim se dosta daleko od svih ovih hipoteza ali rekoh, mogu samo da nagađam, ne znam kako to da saznam sem kad odem u Natalince kod rodbine pa ih malo nateram da pričaju. Ne znam za koga glasaju, moj pokojni ujak je kao šef mesne kancelarije bio SPS bot, jurio sam ga na kontramitingu da ga oteram iz Beograda (i sa gorim namerama kojih me sramota danas), pa mislim da je od tog slugeranjstva ostalo nešto i na mlađim naraštajima. Pritom su oni sirotinja nema kuče zašta da ih ujede i verujem da recimo sestra glasa za koga se mora iz straha da ne izgubi posao u Juri u Rači.

_____
    #FreeFacu

kondo

Post by kondo Thu May 14, 2020 10:08 pm

Zapravo serem, Disi vrlo dobro zna Srbiju. Pa neka kaže kada će Meljak da glasa nekoga ko nije vlast.

_____
    #FreeFacu

disident

Post by disident Thu May 14, 2020 10:09 pm

Hahahahahha recite da je Beli pobedio hipoteticki, kako bi to drugacija realnost bila od ove

_____
    Pristalica krvne osvete
    Margit Savović

Post by Margit Savović Thu May 14, 2020 10:10 pm

disident wrote:

Pa na pozicijama moci su sve petooktobarci i dalje + Vucic i nekoliko njegovih intimusa. 

Btw, NBS je u aprilu mesecu neto prodala na deviznom trzistu 440 miliona evra iz deviznih rezervi, da bi ocuvala kurs. Poslednji put je toliko bilo u maju 2012.

Sutra cemo znati kolika je uplata PDV za april mesec. Mozda AV dozivi mozdani udar, nikad se ne zna.
    disident

Post by disident Thu May 14, 2020 10:12 pm

Marius Lăcătuș wrote:Mislim da na ovom forumu niko od nas ne zna tačno kako izgleda mozak i političko mišljenje prosečnog građanina, koji ima pristup medijima kojima ima pristup i koji živi taj neki prosečni život u Srbiji. Sve je to bojim se dosta daleko od svih ovih hipoteza ali rekoh, mogu samo da nagađam, ne znam kako to da saznam sem kad odem u Natalince kod rodbine pa ih malo nateram da pričaju. Ne znam za koga glasaju, moj pokojni ujak je kao šef mesne kancelarije bio SPS bot, jurio sam ga na kontramitingu da ga oteram iz Beograda (i sa gorim namerama kojih me sramota danas), pa mislim da je od tog slugeranjstva ostalo nešto i na mlađim naraštajima. Pritom su oni sirotinja nema kuče zašta da ih ujede i verujem da recimo sestra glasa za koga se mora iz straha da ne izgubi posao u Juri u Rači.
    Mesano meso, ima zaista dosta glasaca koji za vucica glasaju jer se glasa za vlast, jer imaju utisak da se mnogo radi, stvara, ide napred, jbt znam babe koje puste u gace jer ih sns zove x puta, i dodje autom po njih da ih odveze do glasackog mesta ako treba. Ali glavni trenutak u svakoj prici(minus oni otvoreno uhljebeni) je trenutak a doziveo sam ih milijardu kada mene pitaju PA RECI MI TI ZA KOGA DA GLASAS i ti jbg tuc muc muk. Tu je kraj i pocetak svske price

_____
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Thu May 14, 2020 10:16 pm

Mór Thököly wrote:Ja bih samo da podsetim da, prema Djoki Vlahu, ima 14% opozicionih glasaca koji su protiv Vucica, a kazu da nemaju/ne znaju za koga da glasaju. To je solidan procenat. I to sto njih niko ne uspeva da animira nije samo krivica Vucica i svega sto sa njim ide.

Svi mediji rade na satanizaciji onog ko pokusa da ugrozi Vucica. Normalno je da tako veliki procenat nema za koga da glasa - na tome se radi godinama, na tome i pociva Vuciceva vlast. U nekim drugim uslovima gorepomenuti Djilas je lagano tukao Vucica u direktnom duelu.

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu May 14, 2020 10:16 pm

No Country wrote:
    disident wrote:
    +1

Такође, људи се 90-тих нису толико бавили политиком колико су били против Слобе. Ствари су биле у том погледу много јасније, бинарне.
    Т.ј. ови који су се професионално бавили политиком 90-тих нису били толико различити од данашњих. ГСС ти је био некакав еквивалент НДБ, једнако снажан и утицајан, а ово ресто су били или нацоши гори од режима, или бизнисмени који су вребали (и без изузетка налазили) своју прилику за уградњу, а најчешћа је, дабоме, била мешавина та два.
    disident

Post by disident Thu May 14, 2020 10:30 pm

Pritom vreme je da se nauce dve poslovice koje vaze u politici npr da se prase ne goji pred bozic i da sto je brzo to je i kusu, a taj predlog o nestranackoj licnosti(iako razumem ideju iza njega) zapravo jeste precica i pokusaj da se smandrljaju stvari.

_____
    Pristalica krvne osvete

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 2:50 pm