Sad još da skupa zapievaju ČVGLV...
Last edited by KinderLad on Mon Jul 16, 2018 10:41 am; edited 1 time in total
fikret selimbašić wrote:čini mi se da jedino on nosi onaj crni dres.
https://www.instagram.com/p/BlS4ukeg_Xx/?utm_source=ig_embed“Stigo je kralj! Jedan jedini!“, napisao je Rakitić.
fikret selimbašić wrote:
Sad mi se gleda neki film u kom policajci nose zulufe, jedu krofne i piju dosta kafe dok istražuju zločine i krše pravila službe ne bi li zločince priveli pravdi. Da ima prišivača na laktovima sakoa, da zvrče telefoni i zuje fax mašine u policijskoj stanici, da policijski šef dreči na potčinjene... Nešto slično ranom Prljavom Hariju ali sa manje pucnjave a više psiholoških igrica tokom razgovora sa osumnjičenima.
fikret selimbašić wrote:Ja prekinuo gledanje, od mene dosta što sam navijao za njih, a od ovog mi već pomalo biva neprijatno.
Gotovo je SP, meni odlično bilo, najbolje u zadnjih šesnaest godina. Odmaraću od fudbala do trećeg pretkola LŠ.
Sad mi se gleda neki film u kom policajci nose zulufe, jedu krofne i piju dosta kafe dok istražuju zločine i krše pravila službe ne bi li zločince priveli pravdi. Da ima prišivača na laktovima sakoa, da zvrče telefoni i zuje fax mašine u policijskoj stanici, da policijski šef dreči na potčinjene... Nešto slično ranom Prljavom Hariju ali sa manje pucnjave a više psiholoških igrica tokom razgovora sa osumnjičenima.
Zbilja nije bio faul. I ja sam kao i Los u prvi mah mislio da je skočio da izbjegne faul, ali ne, poletio je mnogo prije prijetnje kontakta.Kondo wrote:menjajte temu, ajte malo o dajvu
jebeni retardi, niko ne pise o sarlatanu mandzukicu koji ulazi u istoriju prvim autogolom u WC a griv je grizmansto ga je brozovic odalamio po cevanici
otto katz wrote:Tek sad vidim šta Fikret piše. Zakleo bih se na sudu da je poletio mnogo prije kontakta. Ali to su uobičajene stvari u nogometu. Ako si jak, izboriš se i tako. Ako nisi, jebiga. Život ide dalje, dolazi druga tekma, druga natjecanja. To je nogomet.
narod.hr/sport/thompsonov-menadzer-dalic-modric-unatoc-organizatorima-pozvali-thompsona-da-ih-doceka-nastup-bit-ce-poklon-vatrenima“Thompson će biti na dočeku Vatrenih i nastupati će. To je želja hrvatskih nogometaša, da ih on dočeka. Organizatori ga nisu pozvali i uvrstili u program dočeka, ali HNS je odlučio izvršiti pritisak da se taj nastup omogući”, rekao je za Narod.hr Thompsonov menadžer Denis Pletikosa.
“Izbornik Zlatko Dalić i Luka Modrić kao kapetan reprezentacije su pozvali Thompsona uz riječi da bi voljeli da on nastupa na dočeku i Marko se odazvao pozivu”, istaknuo je na pitanje tko je pozvao hrvatskog pjevača čije pjesme se mogu čuti i među igračima i među navijačima.
KinderLad wrote:https://www.instagram.com/p/BlS4ukeg_Xx/?utm_source=ig_embed“Stigo je kralj! Jedan jedini!“, napisao je Rakitić.