Utvara wrote:Kakvo ozbiljno budalesanje druga ostapa na ovom topiku. Doslovno adolescentsko durenje i kiselo grožđe.
Napusti topik čoveče, nemoj nervirati druga Ota. Ne razume se u fudbal, ali hoće da lupa gluposti pa to ti je.
Takođe, ovo budalesanje sa "navijao sam za Urugvaj i Brazil, volim južnoameričke timove". Subjektivno ih voli koliko god hoćeš, objektivno su odvratni po svim kriterijuma.
Jeste, fudbal je i etnički i timski karakter, kao i performanse igrača pa kao i politika oko njega, sve su to faktori koji utiču na nas navijače kao i na igrače, ali da vidimo kako se to ogleda na terenu, šta to gledamo? Kako se svi ti uticaji ispoljavaju na terenu?
Kostarika, Panama - odvratne, destruktivne penzionerske i defanzivne ekipe.
Meksiko - oni su mi jedini OK, simpatični ali ograničeni.
Brazil - Neimar je ona vrsta brzog i krhkog štopera koji nema završnicu, videlo se protiv Belgije, po svaku cenu se bacaka, prenemaže i valja kao najveća jajara koja jeste, pritiskao je taj preispoljni simulant Mažića ali se ovaj nije dao.
@Hrvatsko pitanje,
Ja sam hteo da navijam za Francusku, ali su me u jednom momentu kupili Hrvati svojim aktivnim, samoubilačkim napadom, izgaranjem na terenu, znanjem fudbala. Uprkos svim političkim glupostima koje su okruživale tim, nisu se nešto glupirali na samom terenu.
Jako su lepo igrali, nisu bili bolji od Francuza. Nema ovde bolji-lošiji, ovo je finale, bolji je onaj ko pobedi.
OK što je dosuđen penal, ali autogol Mandžukića ulazi doslovno u istoriju, kao prvi autogol ikada u finalu...
Sami su sebe pobedili tim suludim napadima, zar nema drugačije taktike?
Ima, ali da im je trener Murinjo ili Simeone, a ne Dalić