Medijsko smetlište
- Post n°626
Re: Medijsko smetlište
Vucic resava kvadraturu kruga kako da uradi sa Kosovom ono sto verovatno mora, ali da mu i posle toga Rusi i jos vise prorusko raspolozenje u Srbiji cuvaju ledja jer kapra da mu je to najjaca karta. Medjutim ako potpise kajace se, ako ne potpise kajace se - pojesce ga geopolitika kao sto je svakoga ovde pojela. Ili odrzala, kao Tita, ali daleko je on od tog kalibra, mnogo daleko. Pre svega on nije na vlasti kao sto je Tito bio. Cak ni kao sto je Sloba bio. O Milu da ne govorim. On ima strukture koje ne sme da zrtvuje, i to je ta kvadratura kruga.
- Post n°627
Alek? Onda mi je jos drazeficfiric wrote:Vucic je to bio a ne Toma. Odgovorio mu je uvlakacki u stilu - to samo vi mozete da primetite
Oni tako lepo umeju dirrktno da ga drkaju
- Post n°628
rekao je alek: gle stvarno svinja. da i dalje postoji neki protokol i da "kustos" zbirke SIV nije krizanac super mutanta i pecancevog cetnika mozda je mogao neko malom aleku da objasni cega je simbol divlji vepar na vujaklijinom tepihu u salonu srbija.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°629
Ne bi me potpuno iznenadilo ni da je Putin znao pa hteo da vidi da li ovaj zna. Mislim, nije verovatno ali nije ni nemoguce
- Post n°630
ja se sećam blama na paradi, imala sam utisak da je jedino putin znao povodom čega je parada,
naši udarili u nacionalni patos, srbi, rusi braća, junaci, nigde partizana, nigde crvene armije.
naši udarili u nacionalni patos, srbi, rusi braća, junaci, nigde partizana, nigde crvene armije.
- Post n°631
ljudi ja sam vodio neke stranjce da gledaju SIV i simpaticni troglodit od kustosa se hvalio kako kaci svoje grafike (naziv nesto tipa - nebo nad kosmetom 1999) pored kunovih ili kako je sklonio neke slike, valjda u salonu makedonije, kako bi tamo turio svoju kopiju belog andjela (just because). to vodjenje i njegova ludila - kao kada objasnjava kako je prvobitni tlocrt zgrade SIV trebalo da odgovara latinicnom slovu H kako bi hrvati suknuli srbima - je meni potpuni fallou-mad max momenat, beyond thunderdome, poseta kargo kultu koji naseljava ostatke neke vise civilizacije koja mu je prethodila. ludlo.
e da inace po SIV-u i dalje stoje oni vucicevi rashladni pingvini sa inaguracije iako za njima nije ni tada bilo preterane potrebe zbog nacina na koji je projektovana zgrada.
e da inace po SIV-u i dalje stoje oni vucicevi rashladni pingvini sa inaguracije iako za njima nije ni tada bilo preterane potrebe zbog nacina na koji je projektovana zgrada.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°632
poseta kargo kultu koji naseljava ostatke neke vise civilizacije koja mu je prethodila
- Post n°633
U SIVu je urađeno zidno grejanje.
Ne znam kako je urađeno hlađenje, ali vidim na dosta kancelarija su stavili obične klime, što liči na Brunov komentar.
Ne znam kako je urađeno hlađenje, ali vidim na dosta kancelarija su stavili obične klime, što liči na Brunov komentar.
- Post n°634
Cisto da vise ne nagadjamo sta je ko kome reko. Svinja je na 6:30 (malo pre toga se Vucic hvalio srpskim izvozom svinjetine u Rusiju):
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°635
čovek sigurno bio gladan a diplomata, pa je tako elegantno hteo da ubrza put ka ručku
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°636
Sve, ali svaka čast Vučiću za ruski. Zapravo težak jezik i za slavene. Ja još uvijek mucam, a srećem monolingvalne Ruse svaki dan.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°637
kustos je dobar vic
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°638
uzas
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°639
izvinte na pitanju, gde je nestao onaj govnar luković?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°640
Kondo wrote:izvinte na pitanju, gde je nestao onaj govnar luković?
Да се није оклизнуо на кору од гованцета?
(и даље ми је дужан 200€)
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°641
nije nestao, uređuje XXZ magazin
https://www.xxzmagazin.com/
https://www.xxzmagazin.com/
- Post n°643
Rebrendirao se kao sns. Uveo stecaj u e-novine a uz andjele donatore otvorio nesto novo, ludo, nesvakidasnje i digitalizovano.
Potpuni uzas, бљат.
otto katz wrote:Sve, ali svaka čast Vučiću za ruski. Zapravo težak jezik i za slavene. Ja još uvijek mucam, a srećem monolingvalne Ruse svaki dan.
Potpuni uzas, бљат.
Last edited by Zuper on Sun Jan 06, 2019 3:11 pm; edited 1 time in total
- Post n°644
Hahahahahahah izgleda ko na samrti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°645
Gde je Anđus? Ne tvituje, nema ga na TV-u... Šta radi?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°646
U penziji, trosi ono malo crkavice od izlaganju opasnosti da uhvate i oteraju na robiju.
Druzi se sa Djitlerom u "Maderi"...
A nekad je sa Acom bio kao nokat i meso.
Eh u srecna vremena razuzdane slobode i potentnosti...
Druzi se sa Djitlerom u "Maderi"...
A nekad je sa Acom bio kao nokat i meso.
Eh u srecna vremena razuzdane slobode i potentnosti...
- Post n°647
disident wrote:Hahahahahahah izgleda ko na samrti
šta sad, viš da čovek kaže da je hepi. legla kinta, beba zatvorio šemu, našao nove budale koje će da rade za dž dok ovaj izmišlja koga sve čeka na uplatu. pa i lun ga je napustio, može li dublje?
_____
#FreeFacu
- Post n°648
ma mozda se sale
ja tako nekad pristupam budalama kalibra tog kustosa sto kace asvoje bele andjele po sivu, a i sve ove paajcr sa tv dozivljavam tako postmodernisticki
ja tako nekad pristupam budalama kalibra tog kustosa sto kace asvoje bele andjele po sivu, a i sve ove paajcr sa tv dozivljavam tako postmodernisticki
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°649
al uzimaju pare za to, ipak je ozbiljno
_____
smrk kod dijane hrk