Medijsko smetlište
- Post n°326
Re: Medijsko smetlište
HSBC, banka koja je formirana kako bi finansirala trgovinu opijumom. Bukvalno.
- Post n°327
KinderLad wrote:I još HSBC, koji je verovatn ovo i platio jer je sasvim u skladu sa njihovim kampanjom Global citizen - svaka sličnost sa "Global Britain" je - namerna.
Quincy Endicott wrote:HSBC, banka koja je formirana kako bi finansirala trgovinu opijumom. Bukvalno.
Па зар се није пре само годину или ту негде нашло да су били до лаката у говнима око финансирања којечега каканог... ма не сећам се која је љига била у питању. Ал' слаб им је ово детерџент.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°328
Ma potpuno zlo, odavno sam saznao o njima sasvim dovoljno da mi je jasno o čemu se radi.
- Post n°329
A desno reklama za Stanford executive program. Biznis jbg
- Guest
- Post n°330
Нисам то знао - а нисам се нешто ни распитивао. Мој први mortgage...Quincy Endicott wrote:HSBC, banka koja je formirana kako bi finansirala trgovinu opijumom. Bukvalno.
- Post n°331
dosta toga po HK bankarstvu je bilo formirano sa istim ciljem.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°332
http://fakenews.rs/2018/10/23/ruski-naucnici-nisu-pronasli-lek-za-homoseksualnost/
- Guest
- Post n°333
Nekad si novinar mogao da oprostiš što pije, puši 3 kutije na dan, nema porodicu ili je razveden i ne viđa potomke, što je zarozan i neokupan i izgužvan i nezakrpljen, što zna sami za bife u redakciju, ali he zato kadar i voljan da sruši vladu ili, što je najopasnije, lokalne hohštaplere, stavljajući na kocku život.
A danas je novinar tabloidni henčman, potrčko na relaciji "obavešteni izvor"-urednik crne hronike ili gl. urednik.
A danas je novinar tabloidni henčman, potrčko na relaciji "obavešteni izvor"-urednik crne hronike ili gl. urednik.
- Guest
- Post n°334
Mmmm ne, to je bilo pre 15 godina. Sada novinari tabloida ne umeju da neguju obaveštene izvore. Glavni urednik dobije SMS od inspektora, člana medijskog tima predsednika, važnog direktora ili stranačkog aktiviste, obavesti novinara o smernicama i to se onda pakuje za štampu/"portal", kako iz nekog razloga zovu te veb sajtove.
- Post n°335
Што рече Васа, тако је било пре 15 године, док је била диктатура.
Сад је демократија, и врло ефикасно су ставили медије под контролу.
Неће да те утепају, него ти не дају паре.
Сад је демократија, и врло ефикасно су ставили медије под контролу.
Неће да те утепају, него ти не дају паре.
- Post n°336
ja izmedji umiranja od gladi i sacekuse biram sacekusu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°337
Izgleda vasrksao Teleprompter (bar na yt) i opet je opozicioni
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°338
pa ovo su neki naprednjaci. "nasilje nad zenama nikad nije bilo IZRAZAJNIJE"
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°339
Kondo wrote:pa ovo su neki naprednjaci. "nasilje nad zenama nikad nije bilo IZRAZAJNIJE"
Рачунају да сад послука бива пората, док раније било онако, шмира...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°340
šta reći...
- Spoiler:
https://www.alo.rs/vip/estrada/poznata-srpska-voditeljka-podvodi-devojke-ujutru-porodicna-zena-uvece-makro/193004/vest?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
- Guest
- Post n°342
Čujem da je preminuo Boris Trivan, momak koji se krio iza pseudonima Pokojna Mileva na Tviteru. Iako ga nikada nisam upoznala, pamtiću ga po neverovatnoj mržnji koju je ispoljavao prema meni na društvenim mrežama i u medijima. Naravno, sada mu je sve oprošteno.
— JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) 25. октобар 2018.
RIP.
- Post n°344
borislav pelevic, izdavac casopisa ritam ?
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°345
da nije zajebancija za trivana, ovo mu je poslednji tvit:
Mali noćni razgovori o politici sa prijateljima. @TVojtehovski pic.twitter.com/dn1QqWdlAw
— TRIVAN (@BorisTrivan) October 24, 2018
- Post n°346
Ne znam ko je ovaj.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°348
79. godiste
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°349
mlad covek.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°350
Uh.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije