zvezda je zivot wrote:plachkice, moj dobronamerni savet: manje jurcaj za senzacijama; proveri izvore. nije ti ovo tviter.
reci da je lepa pesma, nema veze otkad je. srpski pol makartni.
zvezda je zivot wrote:plachkice, moj dobronamerni savet: manje jurcaj za senzacijama; proveri izvore. nije ti ovo tviter.
Žao mi je što mi je zapala ova nezafalna uloga da budem taj koji će vam prikazati The fall of Bajaga...https://t.co/1lQaTCp2cb
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) November 19, 2018
plachkica wrote:izvinjavam se što sam vam dirnula u bajagu
no, nije fejk njuz, samo je zastarela, mnogo. nije namerno
ispravka, izgleda da pesma nije nova, samo su je glupe novosti okačile kao novu. pic.twitter.com/9tfPKGQ5Io
— AstroG (@Astr0G) November 19, 2018
Večernje novosti is a Serbian daily newspaper. Founded in 1953, it quickly grew into a high-circulation daily. Novosti also employs foreign correspondents spread around 23 national capitals around the globe. Wikipedia
ficfiric wrote:Stavljam 10e da je u pitanju 2003. godina
Blejkova sedmorka je snimljena pre toga.Sotir wrote:Meni je žao što nisu snimili film o avanturama Sedme patrole Svemirske policije, trejler je toliko obećavao
Kondo wrote: Gde ćeš veće opozicije od 1991 naovamo nego da pevaš Zvezdi, čiji je vo
a navijača bio Arkan što je sa svojim trupama mnogo postigao u Zvorniku i Vukovaru, prodavao oružje Hrvatima, a kada se povlačio iz Vukovara samo je hteo da izvuče automobile i belu tehniku.
"Boli me dupe za tvoju seljačku muziku"