sasvim je normalno da se ljudi osete bespotrebnim bez obzira na zaradu
Medijsko smetlište
- Guest
- Post n°701
Re: Medijsko smetlište
i to je posledica pogrešnog sistema, gomila besmislenih poslova
- Guest
- Post n°702
Zapravo je dobar i tačan tekst. Ljudi u principu žele da budu korisni članovi društva.
- Guest
- Post n°704
ma to naravno, ali misim, he felt trapped by the lifestyle. cry me a fucking river.
- Post n°705
Djamolidine Abdoujaparov wrote:ma to naravno, ali misim, he felt trapped by the lifestyle. cry me a fucking river.
Ma naravno, to je major glupost, Mislim jasno mi je sta hoce da kaze, ali svejedno, definitivno
- Guest
- Post n°706
mislim da niste u pravu, jbg veliki je problem kada si zarobljen u životu u kom je jedini rezultat zarada
to nije problem pojedinca, nego posledica sistemske uslovljenosti
- Guest
- Post n°708
veliki je problem ako nemaš dovoljno za dostojanstven život. kad zarađuješ 1.2 miliona, možda imaš neki midlife crisis (a to je problem nečeg drugog, a ne "sistema"), ali o kakvoj zarobljenosti se radi?Mr. Moonlight wrote:mislim da niste u pravu, jbg veliki je problem kada si zarobljen u životu u kom je jedini rezultat zarada
ako išta, ja ovde vidim bračni problem, a ne zarobljenost od strane sistema.he felt locked into a lifestyle that made this pay cut impossible. “My wife laughed when I told her about it,” he said
- Post n°709
Има ту условљавања... доспеш до неког положаја али уз то следи и да мораш да се облачиш овако, добијеш место на бољем паркингу код фирме али не иде да ту паркираш королу, нема везе што још немаш толико пара, ево фирма ће да ти положи за кредит... и док си реко пиксла, ти опет дужан, али сад на вишем нивоу.
Ја сам се ту увелико извукао, прво зато што сам радио у хај тек фирми која је углавном запошљавала клинце па нит је корола штрчала међу њиховим олупинама, нит је ико очекивао да ћу да се појавим са краватом. А после сам све радио од куће, те ту нисам имао шта да се утркујем са Џонсовима, није то радио ни комшија ("шта ја има да се утркујем са Џонсовима, ја сам Џонс!").
Ја сам се ту увелико извукао, прво зато што сам радио у хај тек фирми која је углавном запошљавала клинце па нит је корола штрчала међу њиховим олупинама, нит је ико очекивао да ћу да се појавим са краватом. А после сам све радио од куће, те ту нисам имао шта да се утркујем са Џонсовима, није то радио ни комшија ("шта ја има да се утркујем са Џонсовима, ја сам Џонс!").
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°710
Samo za brata konda, iz intervjua tzv. Hane Adrovic:
- Spoiler:
- mrx wre
Пре недељу дана
hana poslao sam ti kilo sljiva domacih, molim te pojedi ih odjednom, proterace te u wc i ako mozes sakupi svoj bozanstveni izmet i stavi ga na livadu 2 dana da se osusi pa mi to posalji ocu da ga koristim umesto vegete
- Post n°711
паће wrote:Има ту условљавања... доспеш до неког положаја али уз то следи и да мораш да се облачиш овако, добијеш место на бољем паркингу код фирме али не иде да ту паркираш королу, нема везе што још немаш толико пара, ево фирма ће да ти положи за кредит... и док си реко пиксла, ти опет дужан, али сад на вишем нивоу.
to sve stoji na nivou 200-300(pa i 400)k p/a
Na nivou 1.2m p/a to ne stoji. O tome pricam.
- Guest
- Post n°712
ja pričam o tome da zarada nema veze sa smislom, kolika god da je
- Post n°713
U principu sa smislom najviše ima veze inteligencija. Dobro, ima nešto i do, da kažem, neke vrste hrabrosti
- Post n°714
https://www.kurir.rs/amp/3211561/sok-vest-iz-bora-zena-prijavila-vampira-ali-stvarno-dolazi-mi-u-ponoc-legne-u-krevet-i-trazi-da-pricamo
- Post n°715
U početku ga se, kaže, bojala, plašeći da će joj nauditi, ali sada joj je dosadio
- Post n°716
[size=30]SNAGE REDA U KLADOVU POBEDILE SILE MRAKA! Policija rasterala vampire! ČITAJTE U ALO![/size]
https://www.alo.rs/print/policija-rasterala-vampire-citajte-u-alo/214109/vest
https://www.alo.rs/print/policija-rasterala-vampire-citajte-u-alo/214109/vest
- Post n°717
brko ljuša kod still vučić: ništa se ne zna i nikad nećemo saznati - ubistvo kenedija, brejvik, spontani protesti...
kasnije (pošto završi sa nabrajanjem, 2-3 minuta) ipak saznajemo da svi ti dogadjaji imaju nešto zajedničko a to je: sve je to u stvari disciplinovanje naroda.
primer: makron predloži formiranje zajedničke evropske vojske i samo tri dana kasnije (still vučić brojala) prvi protest žutih prsluka.
primer drugi: norveška neće da učestvuje u nato napadu na neku zemlju i desi se brejvik (ali budimo pametni nije to mogao on sam da uradi).
PUMP UP THE VOLUME!
kasnije (pošto završi sa nabrajanjem, 2-3 minuta) ipak saznajemo da svi ti dogadjaji imaju nešto zajedničko a to je: sve je to u stvari disciplinovanje naroda.
primer: makron predloži formiranje zajedničke evropske vojske i samo tri dana kasnije (still vučić brojala) prvi protest žutih prsluka.
primer drugi: norveška neće da učestvuje u nato napadu na neku zemlju i desi se brejvik (ali budimo pametni nije to mogao on sam da uradi).
PUMP UP THE VOLUME!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°718
Hanica i Žorž iz Dnjevnjaka, pomeranje granica
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°719
alo! wrote:PRIŠTINA ZAJECALA OD MUKE Lazanski razotkrio sve strahove Albanaca! Putin dao Srbiji nešto što će ih DOKUSURITI!
- Post n°720
idu mi na kurac velika slova i neprimerene reci, oni koji "zanemljuju" pred cinjenicama, vucic koji "grmi", "brutalno" otpisivanje na tviteru, snimci koji "nateruju suze na oci", i tako dalje.
- Post n°722
kapetanm wrote:A drustvene mreze GORE
Pa kad ih ZAPALE!
- Post n°723
ledi mi se krv u zilama od vasih provokacija
- Post n°724
Исто, само у једнини.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°725
Valjda U ŽILAMA?darling wrote:ledi mi se krv u zilama od vasih provokacija
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.