Medijsko smetlište
- Guest
- Post n°476
Re: Medijsko smetlište
Najbolje da Đura Mornar ima išta s ovim osim što je za par hiljada evra potpisao neke papire.
- Post n°477
Kondo wrote:Pa i to, naravno. Na braniku otpora pomahnitalom neprijatelju. Gde ćeš veće opozicije od 1991 naovamo nego da pevaš Zvezdi, usred gusto ispletene debe mreže režimskih grobara, od Mirka Marjanovića naovamo.
"Boli me dupe za tvoju seljačku muziku"
+100
uvek se pokaze istinitom ona stara izreka o dva totalitarizma: ko izjednacava zlocine zvezde i partizana, uvek nekako zavrsi na strani partizana. (fica, gari, itd.)
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°478
Nijedna polovina Makartnija ne treba da brine šta će da bude kada umru - barem što se mene tiće - biće, kao i u slučaju Vasilije Radojčić, jedan ukusan venac s lentom "Hvala" i poštovanje i sa suzama pevušenje Jesterdej, Dir Pruens i Ludi Stojane i Mito, bekrijo.zvezda je zivot wrote:bajagu uporedjujemo s ovim covekom? Savković: Vladin službenik Đura Mornar kupio firmu koja je dobila novac Ministarstva
ne znam sta cu da radim kad umre pol makartni pa kad se ovde naredjaju pankeri, ljubitelji tvrdjeg zvuka i politicki radikali
edit: a što se tiče političkih radikala, ne znam šta će oni da urade
Last edited by kud_genijalci on Tue Nov 20, 2018 1:21 pm; edited 1 time in total
- Post n°479
yawn.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°480
S Bajaginom muzikom imao 1 susret, ali nezaboravan. Išao u birtiju na proslavu rođendana. Tamo gitarist i armunikaš diskretno u ćošku, jede se pije se. U jednom trenutku 2 osobe obiđu stolove i svakom metnu po papir u ruke. Na papiru text pjesme o po svetu rasutim biserima. Pada komanda da svi ustanu i da se pjeva. Svi ustaše, ustaša i ja. Ono tužno meketanje s ustručavanjem, sažalih se na slavljenika, na sebe i na ljudski rod.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°481
Je l' pomoglo diskretno milovanje parabeluma pri mekoti stomaka (što napisa Antonije u Trenu 2)?otto katz wrote:S Bajaginom muzikom imao 1 susret, ali nezaboravan. Išao u birtiju na proslavu rođendana. Tamo gitarist i armunikaš diskretno u ćošku, jede se pije se. U jednom trenutku 2 osobe obiđu stolove i svakom metnu po papir u ruke. Na papiru text pjesme o po svetu rasutim biserima. Pada komanda da svi ustanu i da se pjeva. Svi ustaše, ustaša i ja. Ono tužno meketanje s ustručavanjem, sažalih se na slavljenika, na sebe i na ljudski rod.
- Guest
- Post n°482
plachkica wrote:izvinjavam se što sam vam dirnula u bajagu
no, nije fejk njuz, samo je zastarela, mnogo. nije namerno
pa govno je govno, nema tu zastare.
ovo su angazmani poput baneta krstica iz garavog sokaka, combeta iz amajlije, bs, cukica i slicnih govana.
- Guest
- Post n°483
zvezda je zivot wrote:Kondo wrote:Pa i to, naravno. Na braniku otpora pomahnitalom neprijatelju. Gde ćeš veće opozicije od 1991 naovamo nego da pevaš Zvezdi, usred gusto ispletene debe mreže režimskih grobara, od Mirka Marjanovića naovamo.
"Boli me dupe za tvoju seljačku muziku"
+100
uvek se pokaze istinitom ona stara izreka o dva totalitarizma: ko izjednacava zlocine zvezde i partizana, uvek nekako zavrsi na strani partizana. (fica, gari, itd.)
da li si lud?
problem je u percepciji crvenih i crnih, da uvek misle ako neko sere po jednom blizancu da to znaci da je na strani drugog. to su dva potpuno ista mafijaska govneta.
Last edited by xie saike on Tue Nov 20, 2018 2:02 pm; edited 1 time in total
- Post n°484
xie saike wrote:angazmani poput baneta krstica iz garavog sokaka
nadaj se, smetlaru
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°486
xie saike wrote:zvezda je zivot wrote:
+100
da li si lud?
problem je u percepciji crvenih i crnih, da uvek misle ako neko sere po jednom blizancu da to znaci da je na strani drugog. to su dva potpuno ista mafijaska govneta.
klasican stav srbije, postoje samo oni. ovo nema ni veze koji je predsednik izjavio
„Crvena zvezda je naš najveći klub i ja vam želim da ponovo budete šampioni. Najbolje bi bilo da se Crvena zvezda i Partizan smenjuju na prvom mestu. Najveća želja mi je da jedan srpski klub pobedi u Ligi šampiona. Mi smo talentovana nacija i uveren sam da mi to možemo”, rekao je predsednik Srbije.
- Post n°487
I ovoga puta moram da se slozim sa KuKavcem.
Zato ja navijam za "Bog na nebu, Rad na zemlji"
Zato ja navijam za "Bog na nebu, Rad na zemlji"
- Post n°488
gle čuda.
_____
- Post n°490
bela maca wrote:gle čuda.
+1 u zemlji u kojoj bi oni bili prvaci "bi se bar znao red"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°495
iako sam panker momcilo mi kul kao lik. vidjam ga stalno na cuburi
gotivna mi ona ruski voz, pustao bih to fazon na razglasu u nekom gulagu kod majdanpeka
gotivna mi ona ruski voz, pustao bih to fazon na razglasu u nekom gulagu kod majdanpeka
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°496
covek koji evo vec evo skoro sest decenija uspeva da nema misljenje o bilo cemu, al za pare moze sve. o tome dosta govori i kada otvoris sajt, za grupu koja postoji 30 godina samo jedna stranica na kojoj su podaci kako da ih bukiras za nastup.
http://www.bajaga.com
jedino kapa dole za pomoc napustenim zivotinjama
http://www.bajaga.com
jedino kapa dole za pomoc napustenim zivotinjama
- Post n°497
A pa da, ako ne voliš pola mekartnija obavezno voliš džonija rotena.
_____
- Post n°498
bela maca wrote:A pa da, ako ne voliš pola mekartnija obavezno voliš džonija rotena.
Ко је од њих двојице црвен а ко црн? Нијесам одавле.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°499
pa dobro gari, lebac je bitan
to sto momcilo ne zna nists se pokazalo mudrim u ovakvoj septicoj jami
to sto momcilo ne zna nists se pokazalo mudrim u ovakvoj septicoj jami
- Post n°500
bljuv
_____