Gerald-Darmanin-shocked-by-global-foods-in-French-stores
Last edited by zelje on Sun Nov 22, 2020 3:24 pm; edited 1 time in total
ja bih rekao da je od starosti, ipakćaća wrote:Umro Giscard d'Estaing, od kovida.
MNE wrote:ja bih rekao da je od starosti, ipakćaća wrote:Umro Giscard d'Estaing, od kovida.
MNE wrote:ja bih rekao da je od starosti, ipakćaća wrote:Umro Giscard d'Estaing, od kovida.
Marius Lăcătuș wrote:brat bratu jedno 110 godina, najmanje
problem i jeste u tome što se korona pozitivnim uzrok uopšte i ne utvrđuje, ako imaš virus možeš da umreš samo od virusa naravnoKirko Skaddeng wrote:Mene zanima koja je starosna granica nakon koje se ljudima više ne utvrđuje uzrok smrti, nego se govori "umrli su, koga briga od čega kad im je bilo vreme" i da li to važi i za članove porodice.
Kirko Skaddeng wrote:Mene zanima koja je starosna granica nakon koje se ljudima više ne utvrđuje uzrok smrti, nego se govori "umrli su, koga briga od čega kad im je bilo vreme" i da li to važi i za članove porodice.
naravno da nije tako, ili bar u većini slučajeva nijeKirko Skaddeng wrote:Naravno da se utvrđuje na osnovu kliničkog toka bolesti, laboratorijskih nalaza i dijagnostičkih testova, i da bi obdukcijski nalaz bio apsolutno bezvredan, ali ne vredi objašnjavati jedno te isto sto puta.
MNE wrote:
svi imaju različite metode i tako imaš u Meksiku zvanično 10% mortalitet a u Emiratima 0,25%
Between 8 and 23 April 2022 (first round)
Two weeks after the first round (second round)