Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pukovnik

ficfiric

Pukovnik - Page 17 Empty Re: Pukovnik

Post by ficfiric 2021-03-25, 09:54

[quote="Erős Pista"]
    Sotir wrote:Ako su znali, pa nisu nikome nista rekli, to bi se mozda i moglo objasniti nekom teskom pricom o medjusobnim odnosima i stigmom samoubistva, ali - kako je moguce da su svi drugi cutali, i da bas nijedan od njegovih bivsih pajtosa, prijatelja, saradnika, ne da umrlicu u novine, ne napise tvit ili FB post. U danasnje vreme je takva tisina skoro pa nemoguca (u sta se uveravamo svaki dan u najrazlicitijim slucajevima - nesto uvek procuri prreko drustvenih mreza).

Ma, ni ime na grobu mu nije napisano

_____

Uprava napolje!

Sotir

Post by Sotir 2021-03-25, 10:29

Са друге стране, да су врло суптилно извели убиство и извели га као самоубиство или несрећни случај би био један велики новитет на домаћој хитмен сцени.
    Није да је претерано тешко - опијеш/дрогираш лика у сепаре сплава, после га само бациш преко ограде.
    Али екипа Веља Невоља и сл. нису баш довољно суптилни за тако нешто.
    ćaća

Post by ćaća 2021-03-25, 10:39

Zašto u obdukcionom nalazu ne piše na osnovu čega je utvrđen identitet?
    Sotir

Post by Sotir 2021-03-25, 10:48

Зар то пише обично у налазу? 
    Наводе да је имао мастило на прстима, узети су му отисци. 

Мени је битније шта су му нашли у крви. Ако су га нечим омамили, то је пиштољ који се дими.
    ćaća

Post by ćaća 2021-03-25, 10:51

Piše da je utvrđeno da se radi o Cvijanu. Obzirom da je bio nn lice kada je pronađen, valjda je logično da napišu kako su to utvrdili?
    kondo

Post by kondo 2021-03-25, 10:51

ovo ima potpis vlasti bez svake sumnje ali je zaista fascinantno da se ovo čuvalo 2 godine za trenutak najveće vučićeve krize od dolaska na vlast da bi se sunula koska medijima i opoziciji koju sada glođu umesto da se bave vučićevom umešanošću u proizvodnju i distribuciju droge.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету 2021-03-25, 10:56

Marius Lăcătuș wrote:ovo ima potpis vlasti bez svake sumnje ali je zaista fascinantno da se ovo čuvalo 2 godine za trenutak najveće vučićeve krize od dolaska na vlast da bi se sunula koska medijima i opoziciji koju sada glođu umesto da se bave vučićevom umešanošću u proizvodnju i distribuciju droge.
    Зар ниси до пре недељу дана писао да нема смисла гурати ту причу о дроги, да је то nothingburger?

https://vasudeva.forumburundi.com/t1816p450-24-sata-vucic#570001
    Marius Lăcătuș wrote:nikakvu veliku ulogu srbija ne igra na listi narkotrafikanata da bi sad ocekivali nesto. ionako postoje za spoljni svet daleko vaznije stvari kada je u pitanju ova zemlja da bi se klinacki lozili da ce nekakva jovanjica da promeni bilo sta. NATO zemlja albanija ima bukvalno no go zone gde jednom u 5 godina bace napalm i zapale megahektare plantaza, pa sve ispocetka. milu su plenili brodove i jahte po evropskim lukama sa tonama banana na njima pa je pretekao 30+ godina. mislim ko sam ja da zabranjujem bilo kome da se lozi na bilo sta ali dajmo malo realnosti. ovo je sve predstava za domacu upotrebu, veze nema sa spoljnim svetom. koji i kad bi hteo ne bi znao sta da radi ovde.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 2021-03-25, 11:02

ćaća wrote:Zašto u obdukcionom nalazu ne piše na osnovu čega je utvrđen identitet?

S televizije  Pukovnik - Page 17 2348298330
    kondo

Post by kondo 2021-03-25, 11:07

@Vinetu

nije cisto. ako je tacno ovo sto prica pukovnik, da je DEA raznela jovanjicu preko stefanovica onda je to bas ono velika riba za baviti se, i da ce se preko toga mnoge stvari ovde resavati. u krajnjoj liniji nenormalno je da se sef jedne relativne banana drzave uopste uplice u drogu kad ima more drugih stvari za keširati.

Last edited by Marius Lăcătuș on 2021-03-25, 11:09; edited 1 time in total

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by MNE 2021-03-25, 11:07

Marius Lăcătuș wrote:ovo ima potpis vlasti bez svake sumnje ali je zaista fascinantno da se ovo čuvalo 2 godine za trenutak najveće vučićeve krize od dolaska na vlast da bi se sunula koska medijima i opoziciji koju sada glođu umesto da se bave vučićevom umešanošću u proizvodnju i distribuciju droge.
    meni se čini da je ovo gore od toga... silovanje svakako jeste izvučeno iz fioke i izgleda da će ih izvlačiti još
    kondo

Post by kondo 2021-03-25, 11:09

silovanje je već rabljeno i svako sledeće ima sve manji medijski potencijal.
    ja mislim da je cvijan koska bačena svima koji su anti vučić da je dugo glođu a bez dovoljno činjenica za zaključke i zatvaranje slučaja. u ovom trenutku može i kosovo da prizna.
    možda se nisam dovoljno jasno izrazio. ono što hoću da kažem da ovaj slučaj nije slabost režima nego obrnuto, da ga diktira vučić u nakani da skrene pažnju sa nečeg važnijeg a da su tu kosku zagrizli svi.

_____
    #FreeFacu

Post by MNE 2021-03-25, 11:22

pa ako diktira svoj pad onda možda...
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету 2021-03-25, 11:23

Супер, али Јовањица и Небојша Стефановић ништа нису нарушили Вучићев углед, то се већ заборавило. 
    Стефановићев здружени удар са ДЕА није донео ништа, ни видљиве ни невидљиве промене. Стефановић је и даље на позицији министра војног. 
    Све вуче на то да су се уталили опет, нису блесави да се самоуниште у борби један против другог, него ће само испреговарати веће проценте и крај приче.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink 2021-03-25, 12:42

mislim da danas ni najgori seljaci ne smatraju marihuanu za drogu

u starom rimu su samoubistva vidjenijih senatora i politicara nazivali ,,patriotskim,,

to je bio castan izlaz za necasne ljude

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 2021-03-25, 14:21

Mr.Pink wrote:mislim da danas ni najgori seljaci ne smatraju marihuanu za drogu

ja je smatram, ali na osnovu hemijskog sastava, to verovatno nije relevantno ovde
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink 2021-03-25, 15:26

To mogu razumem

U tom smislu su i sintelon i butan

Nego sad proso pores cz u nekom radnickom odelu kad eto nekog junca picnutog, ide pozdravlja sve redom klijentelu

Kae jedan uvek se javis a ne znas ko sam

Ovo epizoda sa cvijanom je ucinila da na trenutak pomislim kako su advokati ipak ljudi

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип 2021-03-25, 21:14

Mr.Pink wrote:mislim da danas ni najgori seljaci ne smatraju marihuanu za drogu

u starom rimu su samoubistva vidjenijih senatora i politicara nazivali ,,patriotskim,,

to je bio castan izlaz za necasne ljude

Sram te bilo ovih časnih ljudi!

Pukovnik - Page 17 300px-Cato_Volubilis_bronze_bust

Pukovnik - Page 17 Z

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex 2021-03-25, 21:19

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 2021-03-25, 21:20

hah i ja bih stavio Katona i Seneku.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar 2021-04-21, 12:26

Okacio je Ninic neke izvestaje BIA o Cvijanovoj smrti, ima kod nejga na tviteru ne mogu sad da linkujem.

Koliko ja vidim nema niceg zanimljivog, osim iz vise izvora da je Cvijan bolovao od neke bolesti (cenzurisano je koje).

_____
    ????
    ficfiric

Post by ficfiric 2021-04-21, 12:38

Evo, ima niz

_____

Uprava napolje!

Sotir

Post by Sotir 2021-04-21, 13:36

Променио је имиџ да га не би препознали...
    Брт, и даље је имао 205цм, није баш било лако да се сакрије
    Erős Pista

Post by Erős Pista 2021-04-21, 13:59

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest 2021-04-21, 14:14

mnogo zajebavaju neke buduće istoričare
    Erős Pista

Post by Erős Pista 2021-04-21, 14:25

Da ne bi doslo do istoricarske zloupotrebe njegove smrti.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by Sponsored content

Current date/time is 2024-11-25, 12:49