Pukovnik
- Post n°376
Re: Pukovnik
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°377
Летећи Полип wrote:Simo, gradonačelnica ti ljubavnica Vučićevog ćaleta!
Andjelko nije gej?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°378
Nasila smrt znaci samo da je umro usled spoljasnih cinioca, ne da ga je neko ubio. Npr ovo cak izgleda kao da se ubio ili upao u reku nesrecnim slucajem pijan, posto nema drugih povreda.MNE wrote:evo ga i nalaz obdukcije, sad dal je original...u zaključku piše da je smrt nastupila nasilno, meni nalaz djeluje realno osim da neko ko je visok 2.09 nosi XL jaknu al dobro...relativno mršav je bio:diamonds:Ево налаза обдукције Владимира Цвијана из 2018, у ком пише да је "у време умирања постојало стање алкохолисаности", те да је "смрт наступила услед утопљења":bangbang:
— AleksandarStefanović (@acastef53) March 23, 2021
:diamonds:Па они стварно мисле да смо сви ми ретартирани и умно поремећени:interrobang::angry: https://t.co/PosA3Xeu1I pic.twitter.com/yogkhy8wNb
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°379
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°380
disident wrote:Nasila smrt znaci samo da je umro usled spoljasnih cinioca, ne da ga je neko ubio. Npr ovo cak izgleda kao da se ubio ili upao u reku nesrecnim slucajem pijan, posto nema drugih povreda.MNE wrote:evo ga i nalaz obdukcije, sad dal je original...u zaključku piše da je smrt nastupila nasilno, meni nalaz djeluje realno osim da neko ko je visok 2.09 nosi XL jaknu al dobro...relativno mršav je bio:diamonds:Ево налаза обдукције Владимира Цвијана из 2018, у ком пише да је "у време умирања постојало стање алкохолисаности", те да је "смрт наступила услед утопљења":bangbang:
— AleksandarStefanović (@acastef53) March 23, 2021
:diamonds:Па они стварно мисле да смо сви ми ретартирани и умно поремећени:interrobang::angry: https://t.co/PosA3Xeu1I pic.twitter.com/yogkhy8wNb
osim jednu sumnjivu na čelu...
Obdukcioni zapisnik Vladimira Cvijana.
— Nemanja Šarović (@NemanjaSarovic) March 23, 2021
Na desnom delu čela je imao oguljotinu ovalnog oblika. Ispod nje otok podliven tamnocrvenom krvlju veličine masline.
Pitanje za veštaka: "Da li je ovakvu povredu mogla izazvati npr. cev pištolja?"
Smrt je nastupila nasilno, utapanjem. pic.twitter.com/4UC7dGBQOO
- Post n°381
- Post n°382
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°383
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°385
čak je pitanje da li ovo ima uopšte veze sa politikom(iako se tako nacrtalo), više sa prirodom posla njegovog oca...
- Post n°386
Prije objave sljedećeg video-priloga u OFF-u, pitanjce za Aleksandra Vučića. Zašto se u prosincu 2013. posvađao s Vladimirom Cvijanom do toga da mu je prijetio likvidacijom, što je Cvijan uredno prijavio beogradskoj policiji? Uskoro novi video prilog o Cvijanovom stiku iz 2014.
— Domagoj Margetic (@DomagojMargetic) March 24, 2021
- Post n°387
Građani traže odgovore!
— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) March 24, 2021
Da li je tačno da se Vučić 2013. posvađao s Vladimirom Cvijanom i pretio mu likvidacijom, što je Cvijan uredno prijavio beogradskoj policiji? https://t.co/cjbASRobjr
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°388
Može li neko od pravnika da nam pojasni šta je ovo?@INinic @vladimirgajic1 @VladimirTodoric #PravdaZaCvijana pic.twitter.com/lQxi0HYfzL
— Atomski :ant: (@At0mski_Mrav) March 24, 2021
- Post n°390
_____
- Post n°391
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°392
- Post n°393
- Post n°394
Glede Culibrka (o kome inace imam bas dobro misljenje), jako je zanimljivo njegovo gostovanje na Prvoj od pre neki dan. Bio je mnogo manje kategorican oko samoubistva i rekao vrlo slicnu stvar - to nije izgledalo kao prica za NIN (sto je istina), ali jeste kao prica za tabloide. Cudno je sto su tabloidi to precutali. Treba videti i reakciju onog govneta iz Srpskog telegrafa na tu njegovu izjavu.
Uopste se rezim i rezimski mediji oko svega ponasaju kao jelen pred farovima, a to mi se tesko uklapa u pricu o samoubistvu.
_____
- Post n°396
_____
- Post n°397
pa da, npr. time da koleginica i vrlo bliska saradnica Cvijanovog oca baš nekako u to vrijeme mijenja nalaz vještaka nakon čega V.B. biva oslobođen...samo bizarna koincidencija, nothing to see hereSan Saba Songbird wrote:Ma sve mi ovo više liči na ono što Ćulibrk kaže, iz poštovanja prećutano samoubistvo, dekorisano bizarnim detaljima.
- Post n°399
Sotir wrote:Да би било познато да је самоубиство, требало би да је неком оставио неку поруку, траг. А овде му његови најближи не знају ни шта му се десило. Коме је могао да остави опроштајну поруку?
Istina je da vecinu stvari koje si pomenuo - ne znamo. Ne znamo da li njegovi najblizi znaju ili ne znaju (culi smo price iz anonimnih izvora da nisu znali, ali to ne mora nista da znaci). Mozda ima i oprostajne poruke (spekulisalo se da je ima), ali ni to ne znamo.
Ovde je stvar u tome da je prica bizarna either way - i ako su znali i ako nisu - i ima detalja koji je zaista tesko objasniti. Ako su znali, pa nisu nikome nista rekli, to bi se mozda i moglo objasniti nekom teskom pricom o medjusobnim odnosima i stigmom samoubistva, ali - kako je moguce da su svi drugi cutali, i da bas nijedan od njegovih bivsih pajtosa, prijatelja, saradnika, ne da umrlicu u novine, ne napise tvit ili FB post. U danasnje vreme je takva tisina skoro pa nemoguca (u sta se uveravamo svaki dan u najrazlicitijim slucajevima - nesto uvek procuri prreko drustvenih mreza).
S druge strane, ako nisu znali, to je vec samo po sebi bizarno i vec znatno direktnije upucuje na neki foul play.
Last edited by Erős Pista on Thu Mar 25, 2021 9:49 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°400
MNE wrote:pa da, npr. time da koleginica i vrlo bliska saradnica Cvijanovog oca baš nekako u to vrijeme mijenja nalaz vještaka nakon čega V.B. biva oslobođen...samo bizarna koincidencija, nothing to see hereSan Saba Songbird wrote:Ma sve mi ovo više liči na ono što Ćulibrk kaže, iz poštovanja prećutano samoubistvo, dekorisano bizarnim detaljima.
Sta je to? Ne znam za taj info.
San Saba Songbird wrote:Ok, rekao sam da ste u pravu, ne utrljavaj
_____