Garijeva septička jama
- Post n°651
Re: Garijeva septička jama
I vratio na ponovno sudjenje..
- Guest
- Post n°652
https://voxfeminae.net/vijesti/obiteljasi-zivotari-i-homofobi-sastaju-se-za-vikend-u-veroni/
Obiteljaši, životari i homofobi
Obiteljaši, životari i homofobi
- Guest
- Post n°653
Da ne postavljam na BiH topickć, tamo se procjenjuju motivi i potencijal za novi rat pa će ispasti da trolujem.
Ovo je ipak prigodnije mjesto.
Prije par dana je Huso Ćesir napao snimatelja Žurnala.
Jebem ti javni prostor je odlično za forumski potpis
Danas je zasijedao GO SDA pa se i Bakir oglasio u vezi Ćesirovog ataka na kameru.
Sad vidim da se i Žurnal oglasio:
Ovo je ipak prigodnije mjesto.
Prije par dana je Huso Ćesir napao snimatelja Žurnala.
Jebem ti javni prostor je odlično za forumski potpis
Danas je zasijedao GO SDA pa se i Bakir oglasio u vezi Ćesirovog ataka na kameru.
Lider SDA Bakir Izetbegović komentarisao je danas napad predsjednika Općinskog odbora SDA Novi Grad Huse Ćesira na fotografa Žurnala Adija Kebu koji se nalazio na radnom zadatku.
Izetbegović je napad okarakterisao kao "incident", te kazao da Ćesir "nije napao čovjeka nego kameru".
"Imali smo juče ili prekjuče icident, Huso Ćesir je napao kamermana. Ustvari on je napao kameru, nije dakle napao čovjeka, ali je otimao mu kameru, udarao po kameri. I onda se digla džefa, znate, sad svaki političar mora da se utrkuje u osudi Huse Ćesira. Naravno da ćemo i mi osuditi svaki vid nasilja, ali sada će tražiti da se čovjek isključuje iz stranke, da se sankcije. Kada novinari naprave sankcije i isključe iz udruženja novinara samo jednog takvog koji je u ovoj državi haosa itekako napravio u glavama ljudi, kojima istina nije sveta, koji uznemiravaju, koji u privatni život ljudi ulaze, svi mi znamo kako to funkcioniše, kakvog su nam jada napravili – kad takvog jednog isključe, onda ćemo i mi isključiti Husu Ćesira. Huso Ćesir je zaslužan čovjek, dakle, bio je dobar borac, bio je dobar SDA-ovac, i sada je, vodi to dobro, ali znate – iz dana u dan provokacije i popustili su mu živci i uradio je nešto što nije trebao uraditi", kazao je Izetbegović.
Sad vidim da se i Žurnal oglasio:
Bez obzira na sve što činite protiv nas, nastavićemo izvještavati o kriminalu članova vaše stranke. Svakodnevno ćemo vas i dalje uznemiravati našim tekstovima i pisati o vašem jadu. Eto, već naredne sedmice očekujte nove dokaze o milionskoj pljački koju je počinio jedan od vaših štićenika. Znate dobro koji..
.
- Post n°654
napao je kameru, nije napao čoveka!
je l su balkanski lideri kod istog spin majstora učili?
je l su balkanski lideri kod istog spin majstora učili?
- Guest
- Post n°655
Uče/kopiraju i jedni od drugih, za Bakira sam uvjeren da ništa pametnije od ovoga nije mogao da smisli i da je ubijeđen kako je ova izjava tako mudra i jaka da njom stavlja tačku na Ćesirov slučaj.
- Guest
- Post n°657
svuda jednako primitivno navijastvo je u sarajevu okacilo zastavu bruneja i poruku za gay paradu
delije, grobari, torcida, bbb, manijaci, horde zla, uvek i svuda ista najtupavija braonstina
delije, grobari, torcida, bbb, manijaci, horde zla, uvek i svuda ista najtupavija braonstina
- Post n°658
Sećam se da sam nedavno na PPPu čitao razgovor o odnosu Vojvođana prema Romima. U smislu da ih mrze strastveno kao i ostatak Centralne Evrope.
Iz ovog što sam video do sad - to je tačno. Ovde se prezir prema njima ne krije. U Beogradu ovo nikad nisam video. You have to see it, to believe it.
Iz ovog što sam video do sad - to je tačno. Ovde se prezir prema njima ne krije. U Beogradu ovo nikad nisam video. You have to see it, to believe it.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°660
na kosovu uhapsilo aškalija zbog optužnice za ratni zločin. znači sve normalno, prvo cigani.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°661
Creepy Uncle wrote:što severnije, to gore.
Zavisi - slican gradijent mrznje sam primetio prema Albancima ili prema Bosnjacima ali obratno - sto juznije ili zapadnije to gore.
- Post n°662
PUCALI NA NEMAČKI BRZI VOZ: Popucala stakla na prozorima i vratima, 150 ljudi preživelo pakao!
Nemačka policija saopštila je danas da se sumnja da je na brzi voz pucano iz vazdšušnog pištolja i da su oštećeni prozori i vrata, ali niko nije povređen.
Savezna policija je saopštila da im je železnički operater Dojče Ban (Deutsće Bahn) rekao da je voz koji je putovao iz Berlina za Zarbriken pogođen neidentifikovanim projektilima u četvrtak uveče u blizini Manhajma u jugozapadnoj Nemačkoj.
Danas su rekli da su ošštećena samo spoljna stakla, ali da nijedan od projektila nije ušao u voz.
Istražitelji su pronašli devet tačaka udara na četiri vagona voza i rekli da odgovaraju hicima iz vazdušnog pištolja. Policija je saopštila da veruje da je nekoliko ljudi pucalo na voz. U vozu se u tom trenutku nalazilo oko 150 putnika koji su bili u šoku, neznajući šta se dešava dok su leteli mesi.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°663
Пих, то се код нас десило још марта 1974, кад су се неком лику у Лазареву мували лопови око куће, па је спремио ловачку пушку и чекао. Кад му се учинило да их је чуо, изашао, припуцао, погодио шинобус. Машиновођа је прво реаговао по правилу службе и кренуо да кочи, а онда укапирао шта се догађа и дао гас. Ништа није било, можда 1 разбијено стакло.
Коментар колеге који нам је тад предавао нацртну: "ја сам мислио да су они тамо већ навикли на гвозденог коња".
Коментар колеге који нам је тад предавао нацртну: "ја сам мислио да су они тамо већ навикли на гвозденог коња".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°664
dobro staklo odradilo posao.
70ih godina kada je bila ona velika tragedija na stanici u zagrebu, isli su nemacki vagoni stari 30-40 godina, a prozori nisu bili radjeni ovako, pa je veliki broj stradalih iskasapljen staklom
70ih godina kada je bila ona velika tragedija na stanici u zagrebu, isli su nemacki vagoni stari 30-40 godina, a prozori nisu bili radjeni ovako, pa je veliki broj stradalih iskasapljen staklom
- Post n°666
venexiana stevenson wrote:dobro staklo odradilo posao.
Ау то беше оно кад сам у Загребу чуо да "влак за Дортмунд улази у колодвор на 11, 12, 13 и 14 колосијеку" и да три месеца нико није хтео да купује паштету ПИК Врбовца?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°667
fikret selimbašić wrote:Gari, jesi li vidio ovo?
Dobar im je ovaj serijal.
e jesam, to je bila prva epizoda. kazu zeleznicari mnogi po ovim grupama koje pratim da su dosta povrsno to odradili autori emisije, pogotovo za istragu i posle postupak koji je vodjen protiv masinovodje i pomocnika.
- Guest
- Post n°668
Meni je valjalo da krenem dalje da kopam o ovome, plus nisam ni znao za onu nesreću sa tramvajem iz pedesetih.
- Post n°669
Kad se vec pominju nesrece sa vozom, moja baka, majka mog oca, poginula je 1959. kad se sa sestrom vracala iz Ljubljane. Izmedju Ludina i Popovace, dok su prolazile kroz hodnik, uhvatila se za vrata koja nisu bila dobro zatvorena, vrata su se naglo otvorila i povukla je napolje
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°670
vrata na starim klasicnim vagonima su imala zajeban patent i dole i na kvakama
ovo mi je jedna od bizarnijih nesreca zeleznickih, kod rijeke 70ih kada je lokomotiva pala sa gornjeg koloseka i sa zida
ovo mi je jedna od bizarnijih nesreca zeleznickih, kod rijeke 70ih kada je lokomotiva pala sa gornjeg koloseka i sa zida
- Guest
- Post n°671
Sunce ti, u Zagrebu 1974-76. oko 330 mrtvih u te dve nesreće.
- Post n°672
gde je filip da prokomentarise
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°673
"U dobru je lako dobar biti..."
- Guest
- Post n°674
Nije mi jasno ovo da je bilo četrdeset i jedna neidentifikovana žrtva i da su tako ukopani na Mirogoju. Da li su ukopani kao NN lica ili sa imenom i prezimenom ali se ne zna tačno ko je ko.
- Post n°675
Fora sa paštetom iz PIK Vrbovca je bila vezana za sudar Adrie i British Airwaysa, avioni su pali naš nedaleko od Vrbovca.