Garijeva septička jama
- Post n°351
Re: Garijeva septička jama
Meni je ovo najveci poraz Srbije, gomila poluimbecila koje bilo ko moze da nalozi da masu vilama i bakljama, na najgluplji i ocigledniji nacin. Generaciju odraslu uz internet koja je trenutno na visokom skolovanju
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°352
to su prosecni gradjani septicke jame kakvih ima najvise ovde
sta ocekujes disidente kad su im stariji malo od njih do juce i do pojave migranata, delili isto ovo za cigane, siptare i kineze koji otimaju i kuvaju decu u trznim centrima.
meni je dovoljno to sto je najbrze narastajuca ideja i pokret u poslednjih par godina u srbiji nacijatan, ta ekipa sada drzi "edukacije" deci po skolama, a godinama su se razna udruzenja borila za pristup, i tek dobrom voljom nekih pojedinaca uspevali da se na mala vrata provuku u neku skolicu i sl.
sta ocekujes disidente kad su im stariji malo od njih do juce i do pojave migranata, delili isto ovo za cigane, siptare i kineze koji otimaju i kuvaju decu u trznim centrima.
meni je dovoljno to sto je najbrze narastajuca ideja i pokret u poslednjih par godina u srbiji nacijatan, ta ekipa sada drzi "edukacije" deci po skolama, a godinama su se razna udruzenja borila za pristup, i tek dobrom voljom nekih pojedinaca uspevali da se na mala vrata provuku u neku skolicu i sl.
- Post n°353
Od drugih vesti, evo zena se smrzava sat vremena na stanici pored radnje, i place, sto od hladnoce, sto od toga sto nema busa koji je trebao da krene u 22 i 10, koji iovako nedeljom ide na sat vremena, i zato sto se plasi da ce joj gazda dati otkaz u fasfudu zbog kasnjenja. Gledamo zajedno i u rasporede polazaka i u busplus aplikaciju, autobusa nema pa nema
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°354
Ima neceg duboko uznemirujuceg i tuznog kad odrasli ljudi placu mogu vam reci
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°356
Uh.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°357
disident wrote:...i zato sto se plasi da ce joj gazda dati otkaz u fasfudu zbog kasnjenja. Gledamo zajedno i u rasporede polazaka i u busplus aplikaciju, autobusa nema pa nema
Десило ми се једном да сам повезао неке две госпоје од отприлике Ченте ваљда до града... где су ваљда ухватиле неки градски и стигле на време на посао у Дрекслмајер. Јер их испалила Аутобанда (тада Нет Бус, не знам сада). Богами су биле озбиљно забринуте.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°358
Ja tu zenu i jos jednu znam iz vidjenja, i obe rade u fastfudovima po vidikovcu i obe su alkoholicarke, onog zenskog, prikrivenog tipa, kada se umesto javnog ispijanja piva il zestine, u tasnu(uz obavezno jos neki kupljeni proizvod, da zamaskira) stavljaju dve male baltik votke. Eto kad sam se vec raspisao zakljucan u toj istoj prodavnici, i alkoholizam kod zena mi je tragicniji, za razliku od muskih kolega po zavisnosti, ovaj je onako mucan, pritvoren, vidis po licu i mutnim ocima da ih je samlelo i da ih melje sto stvari,po ispecenim i ogrubelim rukama sa iskocenim venama i nezdravoj boji koze, a sad dal je taj izraz lica i konspirativnost kad kazu dve male votke potice od toga sto znaju koliko su duboko potonule, ili zaostatok onog Ne sme zena da pije, sramota je, ko zna
*reci zenski i zene ne koristim za generalnu populaciju, nego ovu manju, populaciju musterija koje svaki dan vidjam za pultom
*reci zenski i zene ne koristim za generalnu populaciju, nego ovu manju, populaciju musterija koje svaki dan vidjam za pultom
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°359
The state of Arizona has canceled a vaccine education program after receiving complaints from parents who don't immunize their school-age children.
The pilot online course, modeled after programs in Oregon and Michigan, was created in response to the rising number of Arizona schoolchildren skipping school-required immunizations against diseases like measles, mumps and whooping cough because of their parents' beliefs.
But some parents, who were worried the optional course was going to become mandatory, complained to the Governor's Regulatory Review Council, which reviews regulations to ensure they are necessary and do not adversely affect the public. The six-member council is appointed by Gov. Doug Ducey, with an ex-officio general counsel.
Members of the council questioned the state health department about the course after receiving the public feedback about it, emails show. The state responded by canceling it.
The complaints that ended the pilot program came from about 120 individuals and families, including 20 parents who said that they don't vaccinate their children, records show.
- Guest
- Post n°360
biciklisticki med i mleko sa zlatnim listicima jebotebog, holandija, danska i svajcarska da ga duvaju
https://drive.google.com/file/d/1AYGLDjthw0K6WM29OpdqprwXxqltEVyj/view?fbclid=IwAR1uAEf-beeKf2F0htR-2Rs5hFnQKXAJ2fiUpvcUGh7BSAad9gdwimubqqA
https://drive.google.com/file/d/1AYGLDjthw0K6WM29OpdqprwXxqltEVyj/view?fbclid=IwAR1uAEf-beeKf2F0htR-2Rs5hFnQKXAJ2fiUpvcUGh7BSAad9gdwimubqqA
- Post n°361
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/reka-pod-hipotekom-braneci-reku-od-bahatog-investitora-mestane-je-sokirao-sulud/bw29xv3
- Guest
- Post n°362
italija se potpuno raspada, od infrastrukture, preko zeleznice do najosnovnije tehnike
bitno je da su pobedili populisticki fasisti
zelim im sto brzi kraj
bitno je da su pobedili populisticki fasisti
zelim im sto brzi kraj
Una escalera mecánica se averió y provocó una montonera entre los seguidores del CSKA que se desplazaban hacia el Olímpico de Roma pic.twitter.com/BP8fvMdpbZ
— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) October 23, 2018
- Guest
- Post n°363
evo mogu seljancure sa ruralcima u pecenjaru posto pokazuju kako se soli pecenje valjda
- Post n°364
ministar zdravlja otvorio pušačku zonu na aerodromu
- Post n°365
Ја сам се искидао од смеха кад сам видео стааару пушачку зону на Сурчину 2005... у једном ћошету негде на пола ходника, обележена белом траком нафарбаном на поду, нешто типа три са три метра. Чак ни нека вентилација да је укључена.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°367
Reko mi jedan čovek
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212955734983926&id=1107661050
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°369
Свилајнац је прво место после Јагодине у будућој Влашкој Републици!!! По цену рата не сме се дозволити такав процес!
- Guest
- Post n°370
disident wrote:Reko mi jedan čovek
plasi se za koze siroma
- Guest
- Post n°371
Ministar zdravlja otvorio novu pušačku zonu? Uz presecanje vrpce?
A onda je popušio s nekoliko srećnih putnika.
Sledeća je faza da otvori groblje. Ali prvo da napakuju Josifovskom nešto.
A onda je popušio s nekoliko srećnih putnika.
Sledeća je faza da otvori groblje. Ali prvo da napakuju Josifovskom nešto.
- Post n°372
lepo rece mesecina: ovaj sistem je nabazdaren da te ubije i samelje. sto pre to prihvatis, to ce ti sve biti smislenije,, pa i to da ministar zdravlja otvara pusacku zonu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°373
ljudi u srbiji ne stignu da umru od raka pluca
propalo zdravstvo ne mora da brine o njihovom lecenju, a i sta ocekivati od lika koji se lizao sa ubicama
propalo zdravstvo ne mora da brine o njihovom lecenju, a i sta ocekivati od lika koji se lizao sa ubicama
- Post n°374
disident wrote:Reko mi jedan čovek
dveri u kampanji. provereno dobar način da se dođe do glasača, širenje straha.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°375
Kondo wrote:disident wrote:Reko mi jedan čovek
dveri u kampanji. provereno dobar način da se dođe do glasača, širenje straha.
i još neko u kampanji