Garijeva septička jama
- Post n°426
Re: Garijeva septička jama
kako bi rekao milance entropija tj potpuni raspad svega
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°429
a od tih 21 % koliko je devojaka? mene one zanimaju
- Post n°430
Bilo ovdje nedavno, neka exponirana borkinja protiv imigracije se više puta izjašnjavala protiv islama zbog nasilja prema ženama. Onda izašlo u javnost da je dečko, isto pristojni bijeli kršćanin, tuče. Pitali je novinari za to, kaže, drugo je to, on me tukao, jer je nasilnik, muslići tuku zbog vjere.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°431
pise srednjoskolci u objavi, i ucenici. tako da mislim da su ovo rekli samo djecaci
- Post n°432
ja se ne bi kladio da su samo muski
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°434
uh govno nam se steglo od strepnje da nece biti koncerta, dobro je
http://www.autonomija.info/beba-balasevic-spens-promenio-odluku-bice-koncerta.html
http://www.autonomija.info/beba-balasevic-spens-promenio-odluku-bice-koncerta.html
- Post n°435
tradicionalno 19. januara biti koncert
Која то нова година пада на тај дан?
А, мора да сам побркао. За нову годину беше Брега увек, јел' тако?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°436
Odgovorili su levijatanci na mučne napade i optužbe ne mogu sad da pustim pici mi bas dobar mix slađe alegro u radnji, al vidim da su doveli ovog debila sa smetnjama u razvoju što glumi novinara
https://www.facebook.com/levijatanudruzenje/videos/306686809933087/
https://www.facebook.com/levijatanudruzenje/videos/306686809933087/
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°437
Ko ne zna dragoslavca il kako se vec zove i epizodu sa prijavom policiji parade satanista i ostalih demona, propustio je najjaču stvar na srpskom internetu
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°438
uu mnogo ces propustiti ako ne cujes jos jedno lupetanje mutavih dizelasa
- Post n°439
Ja zapravo hoću da čujem šta hoće da kaže dragoslavac, vrv je upitanju to što su ga doxovali snsovci na twiteru. Brate kakva je to dileja od čoveka, još se smejem kada je čitao opis eventa parade satanista i demona ili pretnje trol ova šta će da mu rade
Ko sto rekoh, najjača stvar ikada
Mup je čak i pozvao lika koji je napravio event na razgovor
Ko sto rekoh, najjača stvar ikada
Mup je čak i pozvao lika koji je napravio event na razgovor
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°440
"imenujte se nemojte da serete iz mraka" i onda neko sa strane mimo kamere dobacuje "jer ce vas pojesti mrak"
sabansko medakovic 3 dizelastvo ne izbija iz seljane nikako
sabansko medakovic 3 dizelastvo ne izbija iz seljane nikako
- Guest
- Post n°441
Potrebni prodavci za rad u knjizari. Na duze vreme, rad u smenama, 24000 dinara plata. Svi zainteresovanj neka se jave na broj telefona. 0603006508 .Pozdrav
ima posla al nece lenstine da rade
- Guest
- Post n°442
Evo hvali ih u komentarima moj poznanik iz Jagodine kome su isti ovakvi kamom urezivali krst u čelo. Najnenasilnija, najpitomija osoba koju sam u životu upoznao, i ovo govorim bez ikakvog preterivanja. A podržava Levijatan.
Ma ne vredi ovde ništa, ode sve u majčinu.
- Guest
- Post n°444
kod mene u stanu niko nije čuo za levijatan, pa sam ih ja informisao kada sam saznao za njega ovde na forumu
imamo jednu komšinicu sa kojom baš nismo u ljubavi i kaže mi supruga danas - e čula sam radu kako psuje kuče, da je prijavim onima sa foruma...
ček, nisu bre sa foruma, nisi me ništa sluš...u stvari, ok
imamo jednu komšinicu sa kojom baš nismo u ljubavi i kaže mi supruga danas - e čula sam radu kako psuje kuče, da je prijavim onima sa foruma...
- Post n°445
Kazi joj da se registruje pa cemo je banovati... nakon diskusije o njenom slucaju i ako se svi sloze
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°446
Creepy Uncle wrote:Evo hvali ih u komentarima moj poznanik iz Jagodine kome su isti ovakvi kamom urezivali krst u čelo. Najnenasilnija, najpitomija osoba koju sam u životu upoznao, i ovo govorim bez ikakvog preterivanja. A podržava Levijatan.
moji poznanici, ali i neki prijatelji zapravo za sve oblasti sad traze levijatan, sve moze, nema veze i da je najgori nacista ili zlikovac u pitanju.
- Post n°447
ficfiric wrote:Kazi joj da se registruje pa cemo je banovati... nakon diskusije o njenom slucaju i ako se svi sloze
U međuvremenu, ako imate informacije o bolesniku koji u okolini Aranđelovca nehumano eksploatiše i tretira kolonije medonosnih pčela kao nežive objekte u funkciji brzog ličnog bogaćenja, a koji se krije iza pseudonima koji ukazuje da ima neke veze sa hrvatskim Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (neka čuje da to znamo i da ga se ne bojimo), osećajte se slobodnim da ih podelite sa nama preko inboxa.
Pripremamo prijavu i Zagorka Dolovac će biti upoznata sa svim činjenicama vrlo uskoro.
- Post n°448
Mr. Moonlight wrote:kod mene u stanu niko nije čuo za levijatan, pa sam ih ja informisao kada sam saznao za njega ovde na forumu
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°449
Ja nikako da napisem da su mi vase reakcije malo preterane u vezi levijatana i ljudi koji ih podrzavaju, onaj manji broj ljudi koji je za njih cuo u mom okruzenju, je cuo onu glaziranu pricu za javnost, zestoki momci koji se obracunavaju na razne nacine sa zlostavljacima zivotinja i spasavaju iste, znaci skoro ko marvelov film. Niko se tu nije potrudio da zagrebe malo dublje i vidi ko su ti ljudi, ili kakvi su im komentari itd.
tu ne racunam ove debile sa tnjitera poput zenskog ivana gavrilovica i slicnih debila, to u prosto paramecijusi sa netom
tu ne racunam ove debile sa tnjitera poput zenskog ivana gavrilovica i slicnih debila, to u prosto paramecijusi sa netom
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°450
pa pratim vec vise od godinu dana reakcije onih kojima se pruze svi validni dokazi da su likovi suntavi nacisti i polukriminalci, 1 od 10 odustaje od podrske, ostali kao kovac i sabic govna.