Garijeva septička jama
- Post n°226
Re: Garijeva septička jama
Odakle im ideja da se nazovu Levijatan? Što nisu Lucifer?
- Post n°227
može svugde, ali ovde je najbolje
Dozvolite da vam predstavim čudo. Vulin je prevaziđen, i to u svakom pogledu. Od 17 pristiglih projekata i to organizacija koje se starima bave od kako je sveta i veka, Institut za javnu politiku je bio bez konkurencije https://t.co/ztaiszh31F
— Bojana Selaković (@bojana_mala) October 8, 2018
- Guest
- Post n°228
objasnjenje teske nesrece na autoputu jutros
Paklos se jos zove i ”kaludjerska bara”. Tu je bila crkva, a preko nje je izgradjen auto put. Od tog mesta do mosta na Moravi, bilo je mnogo udesa na auto putu i da je tu mnogo ljudi izginulo, posebno kad je bila samo jedna traka. Najvise od Beograda do Nisa. Niko nije mogao da to objasni. Moji preci su mi pricali da se na tom mestu nalazila crkva.
- Post n°229
A glede intervjua krindžovao sam od uvoda, još nisam ni stigao do dela gde ona odgovara na pitanja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°230
Pa da, nikakve veze to nema što su jedni palili strnjiku po magli a drugi po toj istoj nadimljenoj magli vozili 130.xie saike wrote:objasnjenje teske nesrece na autoputu jutros
Paklos se jos zove i ”kaludjerska bara”. Tu je bila crkva, a preko nje je izgradjen auto put. Od tog mesta do mosta na Moravi, bilo je mnogo udesa na auto putu i da je tu mnogo ljudi izginulo, posebno kad je bila samo jedna traka. Najvise od Beograda do Nisa. Niko nije mogao da to objasni. Moji preci su mi pricali da se na tom mestu nalazila crkva.
- Guest
- Post n°231
a inace tu objavu kaci ovaj lik
https://dusanstamenkovic.com/vestacenja/
https://dusanstamenkovic.com/vestacenja/
- Post n°232
Док је стајала црква, ту је могло да се вози 160!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°233
za temu je i koliko se kroz medije provlace vesti o madjima, paranormalnim iskustvima, cudima i slicno
Kao da je 1018 a ne 2018
Kao da je 1018 a ne 2018
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°234
Eh, da je 1018. za gomilu stvari bi ti likovi bili spaljeni.
Mada, spalili bi i nas
Mada, spalili bi i nas
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°235
sta ocekivati od neregistrovanih, kad je ovaj registrovani strucnjak za drumski saobracaj izabrao ovako da komentarise vest
normalno da ce tako nesto doci vrv i u medije jer je zakuvao saobracajni vestak jbg
normalno da ce tako nesto doci vrv i u medije jer je zakuvao saobracajni vestak jbg
- Guest
- Post n°236
http://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/novi-sad/srbija-zatrpana-lesevima-zivotinja_953578.html
- Guest
- Post n°237
Creepy Uncle wrote:
Pa da, nikakve veze to nema što su jedni palili strnjiku po magli a drugi po toj istoj nadimljenoj magli vozili 130.
sezona je u punom jeku u septickoj jami
- Post n°238
Vesnik jeseni
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°240
pa to joj je vrv treci il cetvrti koncert tamo, baza takoreci
a ovo za paljenje pored puta me podsetilo kad sam letos zvao vatrogasce da prijavim isto, i kad je mutavi dispecar bio u fazonu paaaa neeeee znaaaam brateee jel veliki pozar, aj zovi ti komunalnu jer to je u dvoristu, a komunalna bila u fazonu zovi vatrogasce
a ovo za paljenje pored puta me podsetilo kad sam letos zvao vatrogasce da prijavim isto, i kad je mutavi dispecar bio u fazonu paaaa neeeee znaaaam brateee jel veliki pozar, aj zovi ti komunalnu jer to je u dvoristu, a komunalna bila u fazonu zovi vatrogasce
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°241
drugstore je epicentar seljane
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°242
Ja bio jednom, cuo prvi put repetitor, video sarpera uzivo i neku likusu kako pusi kurac u vc, bas je bilo sve osrednje lose
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°243
Xexoxical Endarchy wrote:drugstore je epicentar seljane
ne pratim sta se tamo dogadja, a svasta pomislis kad procitas diy kulturni prostor, tj svasta ocekujem al ne garazu za mimi mercedese
- Post n°244
gari nemoj tako prema ex eldepeovki
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°245
pomešo si je s dunjom ilić
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°246
tamo i kad dovedu nesto meni marginalno interesantno toliko je seljacka atmosfera i toliko su ne niska nego nepostojeca ocekivanja publike da actovi uvek ail uvek samo sviraju samo najplebejskije sto imaju u repertoaru, bez iznenadjenja, ono slucajno da ne opadne prodaja za sankom. ako ne bude 'tuc-tuc-tuc' sve vreme, to je naprosto cudno za dragstor ! dizu se obrve ! ali bukvalno tako. seljadija neopevana ! ona dva preduzetnika sa 20/44 su dragan ambrozic i moma rajin za ove mombrile, risk takeri i prosvetitelji !xie saike wrote:ne pratim sta se tamo dogadja, a svasta pomislis kad procitas diy kulturni prostor, tj svasta ocekujem al ne garazu za mimi mercedese
a ja verujem da drugstore-ovim act-ovima promoteri to tako sugerisu. znaci dovedes act tamo i zvucace na jedan nacin, i dovedes isti act drugde na normalnu svirku i zvuci potpuno drugacije !
_____
- Post n°247
ima tamo raznih objektivnih problema (likuša puši kurac, disi blene a vrata se ne zatvaraju) ali je najgori po meni ta kombinacija mesta za izlazak za pauperizovanu borčaju na jeftinoj gudri pa onda kad se urade mora tuc tuc tuc inače će da im se iskrivi mozak, ne prolazi tamo daphni na keca
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°248
Xexoxical Endarchy wrote:tamo i kad dovedu nesto meni marginalno interesantno toliko je seljacka atmosfera i toliko su ne niska nego nepostojeca ocekivanja publike da actovi uvek ail uvek samo sviraju samo najplebejskije sto imaju u repertoaru, bez iznenadjenja, ono slucajno da ne opadne prodaja za sankom. ako ne bude 'tuc-tuc-tuc' sve vreme, to je naprosto cudno za dragstor ! dizu se obrve ! ali bukvalno tako. seljadija neopevana ! ona dva preduzetnika sa 20/44 su dragan ambrozic i moma rajin za ove mombrile, risk takeri i prosvetitelji !xie saike wrote:ne pratim sta se tamo dogadja, a svasta pomislis kad procitas diy kulturni prostor, tj svasta ocekujem al ne garazu za mimi mercedese
a ja verujem da drugstore-ovim act-ovima promoteri to tako sugerisu. znaci dovedes act tamo i zvucace na jedan nacin, i dovedes isti act drugde na normalnu svirku i zvuci potpuno drugacije !
lavli, to je nesto kao danasnji exit doo kulturno zabavni program.
za 20/44 opet ne znam generalno program ali znam da su pravili sasvim ok dogadjaje, dodje tamo i onaj dj brka, dovodili su jos neke ok likove iz nisa i ostatka srbije.
- Post n°249
20/44 su klasicni srpski preduzetnici-ugostitelji i uveo sam ih u komparaciju jer cak iako nemaju taj veneer diy kulturne udruge kurac-palac jedno programski 10 x vise rizikuju od ovih. i jos pride su neokaljani asocijacijama sa air b'n'b.
_____
- Post n°250
Xexoxical Endarchy wrote:asocijacijama sa air b'n'b.
WAT?
_____
#FreeFacu