Racković i NDM BGD
- Post n°501
Re: Racković i NDM BGD
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°502
Ja nisam ukapirao tekst (na Vajsu), nisam ukapirao šta se desilo niti šta je moguća posledica, osim da se svelo na nekakav pokušaj uticanja na tzv javnost (što mi je jalov posao al ajde) kao centar cele priče.
- Post n°503
tarzanija ugasila vajs
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°504
ma ovde je problem ndb i nacin na koji ovo handluju. super sto zele da pokrenu temu napadtvovanja ali to lose rade.
dakle, to neko njihovo saopstenje bi moralo da picne izvinjenjem za ono sto se desilo na njihovom skupu. onda da se nastavi pozivom da se ne cuti o seksualnom uznemiravanju i onda da se poentira obecanjem da ce beograd biti sigurniji kroz napore ndb.
to je ceo gvint.
dakle, to neko njihovo saopstenje bi moralo da picne izvinjenjem za ono sto se desilo na njihovom skupu. onda da se nastavi pozivom da se ne cuti o seksualnom uznemiravanju i onda da se poentira obecanjem da ce beograd biti sigurniji kroz napore ndb.
to je ceo gvint.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°505
ako su vice NDB-ovi drugari i ne umeju ili nece da razumeju sta je problematicno u NDB saopstenju, ok - to razumem.Djamolidine Abdoujaparov wrote:intervju napadnute žene za vajs
ali zasto je onda ona umetnica sto je dzoni nokautirao u galeriji 1990-ih izbacena iz teksta ?
ona je postovala svoj slucaj na originalnom NDB saopstenju i posle na remontovom odgovoru, tj. bas se potrudila da se njena prica cuje.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°506
bruno sulak wrote:ma ovde je problem ndb i nacin na koji ovo handluju. super sto zele da pokrenu temu napadtvovanja ali to lose rade.
to je ceo gvint.
Narotiv. Od jednog najobičnijeg vatanja su napravili temu o kojoj se ćaska već danima.
- Post n°507
zavisi sta mislimo da hoce da rade. ako im je ideja da ovim diskreditovanjem nezavisne kulture agresivno pozicioniraju sebe kao novu moralnu vertikalu gradjanske srbije onda rade dobar posao.bruno sulak wrote:ma ovde je problem ndb i nacin na koji ovo handluju. super sto zele da pokrenu temu napadtvovanja ali to lose rade.
to je ceo gvint.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°508
Xexoxical Endarchy wrote:
zavisi sta mislimo da hoce da rade. ako im je ideja da ovim diskreditovanjem nezavisne kulture agresivno pozicioniraju sebe kao novu moralnu vertikalu gradjanske srbije onda rade dobar posao.
Upravo to.
- Post n°509
off topik
Polipe, baš si u melvilovskom raspoloženju? Pozdravljam!
Polipe, baš si u melvilovskom raspoloženju? Pozdravljam!
- Post n°510
meni je to neodgovorno i politika kratkog daha. pozdravljam melvilovstinu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°511
Xexoxical Endarchy wrote: ako im je ideja da ovim diskreditovanjem nezavisne kulture agresivno pozicioniraju sebe kao novu moralnu vertikalu gradjanske srbije onda rade dobar posao.
moralna vertikala gradzanske srbije je najbrzi put od 3.5% do 0.35%
nije nego decentralizovana organizacija. unutrasnji konsenzus oko situacije se svodi na "zene su nam mnogo popizdele", a niko ne bi da se mesa u pero zenama koje su ovo napisale. a one opet kapiraju sta su lose uradile pa ne bi da opet pogrese. i tako ukrug.
meni je OK sto su do sada cutali i pustili pavla cosica da kaze sta misli ali sada vec polako curka vreme, neko mora da zatvori ovaj slucaj.
Last edited by Kondo on Tue Mar 13, 2018 12:40 am; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
- Post n°512
bruno sulak wrote:ma ovde je problem ndb i nacin na koji ovo handluju. super sto zele da pokrenu temu napadtvovanja ali to lose rade.
to je ceo gvint.
Najgluplje od svega je što se to podjednako ne može nazvati seksualnim uznemiravanjem, isto kao ni silovanjem. To što on radi je u suštini vređanje/omalovažavanje. Da bi bilo seksualno uznemiravanje trebalo bi da postoji nekakva namera da do seksa dođe, a to ne postoji.
Nego je ovo što sad radi ndb igranje politike.
edit -mislim ndb i vajs i ostali koji se ovde igraju.
- Post n°513
zakonski potpada pod vredjanje tj povredu ugleda i casti na javnom mestu ali jeste seksualno uznemiravanje. simulacija seksa protiv volje osobe sa kojom se to radi je ono bas nulta definicija seksualnog uznemiravanja.
_____
#FreeFacu
- Post n°514
Kondo wrote:zakonski potpada pod vredjanje tj povredu ugleda i casti na javnom mestu ali jeste seksualno uznemiravanje. simulacija seksa protiv volje osobe sa kojom se to radi je ono bas nulta definicija seksualnog uznemiravanja.
Izvor?
- Post n°515
Kada sam ja učio krivično, još uvek nije bilo seksualnog uznemiravanja kao krivičnog dela. Štipanje, pljeskanje po dupetu, catcalling itd, su vodjeni pod delo uvrede. Seksualno uznermiravanje je novo krivično delo, dakle još uvek treba teorijski i kroz sudsku praksu da se iskristališe šta pod njega potpada.
Last edited by Летећи Полип on Tue Mar 13, 2018 1:12 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°516
napasti rackovica, a ne gasice, male, i druge simbole pravog siledzijstva i zlostavljanja svake vrste, je kao kad djb sere non stop po ds-u, a ne napada radikale. oni hoce da se hastaguju medju pola promila ovog drustva, iz nekih sitnih interesa. ja ne znam kako da nas ubede u suprotno ovakvim glupiranjem.
- Post n°517
izvor: novi zakon o nasilju u porodici (nesrecan naslov ali ajde), definise polno uznemiravanje.
http://mondo.rs/a1012839/Info/Drustvo/Novi-zakon-o-proganjanju-i-seksualnom-uznemiravanju-stupa-na-snagu.html
izvinte za mondo ali ovo je dajdzestovano
Za krivično delo "polno uznemiravanje", Krivični zakonik kaže da je to "svako verbalno, neverbalno ili fizičko ponašanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica u sferi polnog života, a koje za posledicu ima da kod žrtve izaziva strah ili stvara neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje"
http://mondo.rs/a1012839/Info/Drustvo/Novi-zakon-o-proganjanju-i-seksualnom-uznemiravanju-stupa-na-snagu.html
Za krivično delo "polno uznemiravanje", Krivični zakonik kaže da je to "svako verbalno, neverbalno ili fizičko ponašanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica u sferi polnog života, a koje za posledicu ima da kod žrtve izaziva strah ili stvara neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje"
_____
#FreeFacu
- Post n°518
sta je sfera polnog zivota?
_____
- Post n°520
sudija pičko
_____
#FreeFacu
- Post n°521
Kondo wrote:izvor: novi zakon o nasilju u porodici (nesrecan naslov ali ajde), definise polno uznemiravanje.
Da, da. Članak za mondo je baš dobar izvor.
Da ne objašnjavam zbog čega to nije dobar izvor, ali mogao si da pročitaš i članak do kraja, pa da vidiš da
----On je napomenuo da je, prema zakonskom opisu krivičnog dela, potrebno da se desi više radnji kojima se stvara neprijatna i uvredljiva atmosfera.----
U prevodu ovo znači, da počinilac mora neko vreme da se bavi žrtvom, da je vidi kao potencijalni seksualni objekat i da gura stvari u tom pravcu.
- Post n°522
bruno sulak wrote:sta je sfera polnog zivota?
I to je dobro pitanje - ako ja pokažem srednji prst nekoj žemskoj, da li je to u sferi polnog života ili ne?
- Post n°523
dobro brte pobedio si, ne znam sta vise da ti kazem. citao sam zakon pre nego sto je usvojen jer je djordjevic odugovlacio usvajanje pa su me konsultovali za neku kampanju na tu temu.
napisao sam ti gore da postoji osnov, ti verovatno mislis da treba da joj stavi kurac u dupe usta i pičku odjednom da bude nekakav prekršaj. okeej.
napisao sam ti gore da postoji osnov, ti verovatno mislis da treba da joj stavi kurac u dupe usta i pičku odjednom da bude nekakav prekršaj. okeej.
_____
#FreeFacu
- Post n°524
Kondo wrote:dobro brte pobedio si, ne znam sta vise da ti kazem. citao sam zakon pre nego sto je usvojen jer je djordjevic odugovlacio usvajanje pa su me zvali za neku kampanju na tu temu.
Ne, nego mislim da treba da ima neki seks za cilj. Ili bar da možda ima seks za cilj.
Ovako, pošto je jasno da nije imao nikakav seks za cilj to može biti samo vređanje.
S tim što, naravno ne znam šta je tačno pričao, na primer, ako joj je govorio nešto da će da je kara i slično, to je već druga pesma.
- Post n°525
brate naduvao si se ko prasac. aj laku noć...
_____
#FreeFacu