Studentski protest
- Post n°351
Re: Studentski protest
Svi su radnička deca. Osim pedera, lezbejki, NVO aktivista/kinja i drugosrbijanaca.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°352
Tačno, radnik je mogao da napravi pedera samo ako je i sam peder.
- Guest
- Post n°353
Ja ne znam koji je meni. Hajde lepo da ovo malo stoji pa posle da se obrise. Hvala lepo.
- Post n°354
Auh. Studentska politika je težak mulj.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°355
На која тачно славна времена мислиш?Verterdegete wrote:Studenti su danas u mnogo komplikovanijem drustvenom polozaju u odnosu na slavna vremena sireg studentskog delovanja, pa da moze da im se zameri drustveno politicka pasivnost. I tu ne mislim samo na skolarine.
Не бих нешто посебно истицао студенте. Студенти су само мера, и то вероватно најбоља, укупне пасивизираности једног друштва. Канаринци у руднику.
Ако је за утеху (а није, него баш напротив) и овде где живим су студенти у великој мери деполитизовани. Гомилају огромне дугове, и живе у константном страху да никада неће наћи тако добро плаћене послове какве имају њихови родитељи.
- Post n°356
Na 96-7.-u, pretpostavljam. Što je tačno.
_____
- Post n°357
gagorder wrote:Ja ne znam koji je meni. Hajde lepo da ovo malo stoji pa posle da se obrise. Hvala lepo.
Brišem u 18:10.
_____
- Guest
- Post n°358
Vili, probala sam da kazem da visoko postavljena granica siromastva dezavuise ideju, onda oni najbedniji nemaju sanse jer im ni proseci nisu najnajnajbolji, ali sam oduvana. Oduvana sam i za interstudentsko potkazivanje.
- Guest
- Post n°359
Дабоме да је тачно, али било је још неких година, и увек су коиндицирале са општијим друштвеним гибањима.William Murderface wrote:Na 96-7.-u, pretpostavljam. Što je tačno.
- Post n°360
Da, da, kontam.
_____
- Guest
- Post n°361
zakasnio sam za svega 4 minuta, pa ako nije problem da mi se kaze u pm , znatizeljan sam..William Murderface wrote:gagorder wrote:Ja ne znam koji je meni. Hajde lepo da ovo malo stoji pa posle da se obrise. Hvala lepo.
Brišem u 18:10.
osim ako je nesto licno naravno...
- Guest
- Post n°362
Ma jok. Ja sam lajala o finansijskoj sprezi fakultetskih uprava i studentskog establishmenta. Pa sam malo usla u detalje.
- Guest
- Post n°363
Došlo je do mene .. nije baš moralo se briše, ali kako hoćeš
Anketa :
Anketa :
- Post n°364
Š-ta?
_____
- Guest
- Post n°365
Da, danas sam cula da ga je dekan tako najavio, kao najboljeg studenta.
- Post n°366
Možda mu daju i stipendiju! Čujem da slabo zarađuje, a puno radi.
_____
- Post n°367
neka ga zaposle.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°368
Ne može kuvar da ima veću plati od predsednika vlade!
(to je danas, ne znam kojim povodom rekao.)
(to je danas, ne znam kojim povodom rekao.)
- Post n°369
danas je izgleda otkrivena i statua slobodanu jovanovicu, premijeru vlade u izbeglistvu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°370
Dobio je i naš premijer sigurnu kuću.
- Guest
- Post n°371
Mogli bi onda da ga jednog dana sa'rane na Malom Tašu, to mu dođe nešto kao Slobi Požarevac.
- Guest
- Post n°373
Moll Flanders @JelenaLalatovic 1m1 minute ago Republic of Serbia
Pravni fakultet je pod upravom studentkinja i studenata#pravni2015
Pravni fakultet je pod upravom studentkinja i studenata
- Guest
- Post n°374
Svidja mi se ovo sto pise na tviteru.
E a ko ovo blokira, dajte nesto opsirnije?
E a ko ovo blokira, dajte nesto opsirnije?
- Guest
- Post n°375
Aha, dakle samo oktobar 2 je u pitanju, dakle protest kao zalba na uslugu u restoranu.