Из песме која је узрок њеном одговору се не види ово што она одговара.
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Што би се форумски рекло, Бики је пробала доста тога да учита ММ.
Sto bi rekao vuk karadžić, biki se pored svih ratnih naslovnica tabloida i jutarnjih programa, za kurac uhvati
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
bilo bi suludo da je razlog 'pesme mržnje prema mm' tviter polemika od pre par dana, ko je bolja književnica, bs ili mm, jeste mnogo ljudi učestvovalo, ali opet
zar i ti kondo brute brate
jbg, ja kad ne znam kud cu isto se vatam za kurac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Mr.Pink wrote:zar i ti kondo brute brate
ša ja brte brutale?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
pa msm po biki
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Sotir wrote:Што би се форумски рекло, Бики је пробала доста тога да учита ММ.
Pa sad... Nije bas da se ne vidi. Meni su njih dve sisters from another mother. Ista opsednutost sobom, isti pravednicki gnev i isto blefiranje izopstenosti i nekakve usanljenosti u borbi protiv svih. Ova Bikina pesmica je realno duhovita i nadahnuta, samo koga boli kurac za njihova licna razracunavanja. Hoce li te zene ikada shvatiti da nisu vise u skolskom dvoristu i da nisu nikakve buntovnice, nego sasvim lepo situirani delovi sistema?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
ne sećam se da se mm ikad bavila biljanom, nije joj čak nikad ni odgovorila na sve napade
(svakako ne javno), za ostalo se slažem.
(svakako ne javno), za ostalo se slažem.
mm se nije bavila biljanom javno. medjutim milenin politicki galimatijas, krizanac bukovskog i branka copica, prolazi danas dobro. ukoliko ste slusali to citanje poezije mm na rts ispratili bi ste taj poviseni aplauz nakon citanja ove pesme.
i tu se slazem s kinderom: nije mm rekla gotovo nista od ovoga sto joj bs prebacuje ali bogami publika jeste sve to pomislila.
i tu se slazem s kinderom: nije mm rekla gotovo nista od ovoga sto joj bs prebacuje ali bogami publika jeste sve to pomislila.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
bruno sulak wrote:mm se nije bavila biljanom javno. medjutim milenin politicki galimatijas, krizanac bukovskog i branka copica, prolazi danas dobro. ukoliko ste slusali to citanje poezije mm na rts ispratili bi ste taj poviseni aplauz nakon citanja ove pesme.
Kolko je Srbija antisex, jbt...
antisex as in cheda antisex?
ja ne znam kako ta katedra na FDU uopste opstaje sa takvim kopanjem ociju, mislim taj faks generalno je kao škola u majstori majstori ali ova vrsta ćurkizma je nezabeležena. ako su njih 2 uopšte na istoj katedri, šta ga znam.
ja ne znam kako ta katedra na FDU uopste opstaje sa takvim kopanjem ociju, mislim taj faks generalno je kao škola u majstori majstori ali ova vrsta ćurkizma je nezabeležena. ako su njih 2 uopšte na istoj katedri, šta ga znam.
Last edited by Kondo on Fri Jan 11, 2019 9:59 am; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
pa nisam konkretno na to mislio, al sad kad kažeš
Стиховано макљање и чупање косе, и то стилски одражено, то је за анале српске полемике. Боље овако да се поџавељају него физички, па нека су то све и наместиле заради прође - si non e vero, e bon trovato.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
William Murderface wrote:Sotir wrote:Што би се форумски рекло, Бики је пробала доста тога да учита ММ.
Pa sad... Nije bas da se ne vidi. Meni su njih dve sisters from another mother. Ista opsednutost sobom, isti pravednicki gnev i isto blefiranje izopstenosti i nekakve usanljenosti u borbi protiv svih. Ova Bikina pesmica je realno duhovita i nadahnuta, samo koga boli kurac za njihova licna razracunavanja. Hoce li te zene ikada shvatiti da nisu vise u skolskom dvoristu i da nisu nikakve buntovnice, nego sasvim lepo situirani delovi sistema?
Нисам упознат са ликом и делом ММ, а са БС само преко ове теме.
Без претходног знања, ја стварно не видим у песми ММ шта јој је све учитала.
То је онда део шире слике у којој се оне појављују и њихових односа, није стриктно везано за ове две песме.
То сам хтео да кажем у две реченице.
Bez obzira na kontext, motive i stavove, lijepo je što se izražavaju u stihovima. I mi bismo trebali tako. Kao što je William jedno vrijeme pjevao Zuperu, Uskoku, kome li. Šta to lupaš more, ideš brajko na ignore.паће wrote:Стиховано макљање и чупање косе, и то стилски одражено, то је за анале српске полемике. Боље овако да се поџавељају него физички, па нека су то све и наместиле заради прође - si non e vero, e bon trovato.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
Sotir wrote:William Murderface wrote:
Нисам упознат са ликом и делом ММ, а са БС само преко ове теме.
Без претходног знања, ја стварно не видим у песми ММ шта јој је све учитала.
То је онда део шире слике у којој се оне појављују и њихових односа, није стриктно везано за ове две песме.
То сам хтео да кажем у две реченице.
tacno. mm je juro-diva i ceprka od kralja artura do strahinjica baneta. taj sentiment se lako kooptira u tzv. dogodine u prizrenu pricu i svet u kojem su amerikanci mali, debeli i ruzni a dinarci nezni dzinovi a tzv. siptari neko pleme danlendjana koje vrebe iz potaje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
Ja baš volim Mileninu pesmu "Jebo vas CV". A "malenu Banjsku" je mogao da napiše i Nebojša Jevrić.
mogu misliti šta se tu spletkari iza leđa na FDU a i čaršiji generalno, ko se s kim jebo jebe i jebaće se i za šta
_____
#FreeFacu
skoro sve ovo što je bs učitala mm je rekao predrag marković u nekoj emisiji na rts-u
pre par nedelja, skandalozna je bila emisija, sad, može li mm biti odgovorna za reči
svog brata, ne može.
pesma mm je najlošija njena pesma, a stoji otvoreno pitanje, sme li srbija danas pevati
o kosovu?
pre par nedelja, skandalozna je bila emisija, sad, može li mm biti odgovorna za reči
svog brata, ne može.
pesma mm je najlošija njena pesma, a stoji otvoreno pitanje, sme li srbija danas pevati
o kosovu?
i ja volim 'Jebo vas CV'
a 'šikam' mi je u nekom ličnom ludilu bila pesma nad kojom sam plakala.
a 'šikam' mi je u nekom ličnom ludilu bila pesma nad kojom sam plakala.
Last edited by plachkica on Fri Jan 11, 2019 12:16 pm; edited 1 time in total
kad bi predrag marković bio najgore u srpskoj politici ova zemlja bi bila vermont
_____
#FreeFacu
plachkica wrote:skoro sve ovo što je bs učitala mm je rekao predrag marković u nekoj emisiji na rts-u
svog brata, ne može.
o kosovu?
Realno Srbija ništa drugo ni ne radi
dobro, nisam mislila na estradno pevanje, njega reguliše tržište.