Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Kladim se u dve iljade da joj je gajba pored ili je bila na zipurci u okolini pa su je iznervirali
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
i ispod toga komentar da je to ko "ceger".
mislim sad je već očigledno da je ovo trol za pare odnosno beneficije odnosno sve što bivanje uz skute AB i ostalih tamo nosi. ne bi bila šatra ispred hrama da šutanovac nije napravio ceger. mrš bre.
mislim sad je već očigledno da je ovo trol za pare odnosno beneficije odnosno sve što bivanje uz skute AB i ostalih tamo nosi. ne bi bila šatra ispred hrama da šutanovac nije napravio ceger. mrš bre.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
ostade biljana i bez poslednjeg branioca na vasinom svetu, rip biljo - kondo drugarstvo
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
Ja iskreno razumem bas najbolje sta je pesnikinja htela da kaze onim statusom. Zar ovo nija kao neka kritika naprednjaka?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
da je provincija kriva što se loži na perlice pa siroti beograđani moraju da trpe,
a ovo ispred hrama (vlasnik robert čoban) nije ništa skandalozno, gore je ono ispred siv-a,
a i to ispred siva je logično posle 'cegera'.
a ovo ispred hrama (vlasnik robert čoban) nije ništa skandalozno, gore je ono ispred siv-a,
a i to ispred siva je logično posle 'cegera'.
da je provincija kriva što se loži na perlice pa siroti beograđani moraju da trpe,
Ruku na srce, nije to rekla. Ali zato sve ovo za ceger stoji.
"Ali, računica je jasna, počev od fontane - zasenjivanje glasača iz unutrašnjosti, delom iz populističkog podilaženja neukusu, delom i zbog ponižavajućeg shvatanja da je OVO to što ti ljudi stvarno "vole", pa po ugledu na matematiku po kojoj, zbog akva-parka i voštanih nakaza, takvi decenijama glasaju za Palmu."
malo se ogradila, jer ima i ljudi od ukusa po provinciji ™, ali matematika je jasna.
Zarada nije sad, nego na idućim republičkim izborima, kad se naplati svaka ta devastacija Beograda glasovima po Srbiji.
ne, zarada je sad, jasna.
malo se ogradila, jer ima i ljudi od ukusa po provinciji ™, ali matematika je jasna.
Zarada nije sad, nego na idućim republičkim izborima, kad se naplati svaka ta devastacija Beograda glasovima po Srbiji.
ne, zarada je sad, jasna.
Danas u 18 časova je novi protest, a dok šetamo ispod novogodišnje rasvete, evo koliko ona košta i o kakvom se ogromnom povećanju radi. Inicijativa Ne davimo Beograd podnela je tri krivične prijave zbog nameštenih tendera oko nabavke rasvete, ali su sve odbijene u rekordnom roku. pic.twitter.com/INKwAirq9q
— Ne davimo Beograd (@nedavimobgd) January 5, 2019
zbog ponižavajućeg shvatanja da je OVO to što ti ljudi stvarno "vole"
"Zarada nije sad, nego na idućim republičkim izborima, kad se naplati svaka ta devastacija Beograda glasovima po Srbiji."
Šta je to Šutanovčev (?) "ceger"?
plachkica wrote:"Zarada nije sad, nego na idućim republičkim izborima, kad se naplati svaka ta devastacija Beograda glasovima po Srbiji."
dobro, stoji, to je u koliziji sa onim pre toga. Ma, mislim...
beatakeshi wrote:Šta je to Šutanovčev (?) "ceger"?
+?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Neošabanski kafić u prizemlju zgrade iz Šutanovčeve afere, gleda na parking Narodne biblioteke.
A, to...
Da, ovo je relativizacija.
Da, ovo je relativizacija.
_____
- Guest
wrote:Neošabanski kafić u prizemlju zgrade iz Šutanovčeve afere, gleda na parking Narodne biblioteke.
Kafić & restorančić, moliću...
Unajme najboljeg kuvara za meso u Beogradu da im postavi meni, i onda njegov savršen tartar biftek služe sa "Hleb i kifle" tostom iz kese. That's why we can't have nice things.
plachkica wrote:
Samo futurizam, samo brutalizam...
Bilja i JK pa da napravimo cudo kao plava i gara...
Idemo Biljo Putina da docekamo.
Brte, ti sa svima u koaliciji, prvo sa Uskokom, pa sa Fićom, sad sa Biči... forumski Rasim Ljajić.
Ko, je l ja?
Nemoj takve mizogene reci upotrebljavati.
Nemoj takve mizogene reci upotrebljavati.
plachkica wrote:"Zarada nije sad, nego na idućim republičkim izborima, kad se naplati svaka ta devastacija Beograda glasovima po Srbiji."
Ne kuzim cime smo to odusevljeni? Izgledom fontane (njene slike drzimo po vitrinama, vezemo je na one domacice po zidovima) ili time sto je Vucic suknuo bg-djanima?
_____
★
Uprava napolje!
Za nju zarada nije sada, nego na sledećim izborima. Za naprednjake zarada odavno teče...
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
ficfiric wrote:
Ne kuzim cime smo to odusevljeni? Izgledom fontane (njene slike drzimo po vitrinama, vezemo je na onedomacicepo zidovima) ili time sto je Vucic suknuo bg-djanima?
Куварице.
Прави авофилРЖ је сачувао звучне снимке из времена док је фонтана била музичка.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
Vi ste seljačići, volite šareno.ficfiric wrote:plachkica wrote:"Zarada nije sad, nego na idućim republičkim izborima, kad se naplati svaka ta devastacija Beograda glasovima po Srbiji."
Ne kuzim cime smo to odusevljeni? Izgledom fontane (njene slike drzimo po vitrinama, vezemo je na one domacice po zidovima) ili time sto je Vucic suknuo bg-djanima?
- Guest
Ja bas volim kako se njen veliki gari i poslovni kolega posro po bg sa svojim vasar projektima
https://www.facebook.com/280685282112678/posts/1098708050310393/
https://www.facebook.com/280685282112678/posts/1098708050310393/
Hehehe, da se malo razgali moja duša autošovinističkoslučajnosrbska.
svraticu veceras do hrama
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.