Sve ostalo je u pravu, ali ovo mu je gadno.
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Meni je jadno ono 0.87 gram droge. Jbt, ne, to se ne piše, to ni sa čim živim nema veze.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
BS to ne bi preskocila na njegovom mestu
_____
★
Uprava napolje!
Tačno, ali nebitno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
kada je to ona pveskocila dvogu? :seseljevskihumor:
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
inace, jeste je prilicno rastavio pakovic. mada razumem sta bluberi zeli da kaze.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
William Murderface wrote:Meni je jadno ono 0.87 gram droge. Jbt, ne, to se ne piše, to ni sa čim živim nema veze.
zasto bas ni sa cim nema veze, mozda je to uticalo da se danas ucestvuje u digitalnom nomadstvu, srebrnim strelama, komisijama i telima za kulturu i ostalim sranjima. slicna prica kao canak posle svojih nekih krivicnih dela, a zajednicko je da se radi za vlast.
Kad gram nije gram . Sepjam.William Murderface wrote:Meni je jadno ono 0.87 gram droge.
Razumem i ja, ali jbt, morao je neko da je rastavi. Mada je meni onaj prvi tekst već bio to rastavljanje, ovaj mi je suvišan.
Kakve veze s bilo čim imaju i grami i njeni kulturrasistički ispadi, i č i ć u odgovoru Bazdulju i bilo šta. To nije predmet polemike. Ne zanima me. Sve što je trebalo napisati napisao je u prvom tekstu - poslednji ekser u grob petog oktobra zakucala je članica Kreativnog saveta Vlade Srbije. Ćao. Nema šta više da se piše.
Kakve veze s bilo čim imaju i grami i njeni kulturrasistički ispadi, i č i ć u odgovoru Bazdulju i bilo šta. To nije predmet polemike. Ne zanima me. Sve što je trebalo napisati napisao je u prvom tekstu - poslednji ekser u grob petog oktobra zakucala je članica Kreativnog saveta Vlade Srbije. Ćao. Nema šta više da se piše.
_____
Teofil misli drugačije.
- Guest
Baš ne umete da seirite. Ponelo je čoveka, džarnula mu je profesionalnu sujetu pa je prevrnuo sto na nju i nije mu bilo dosta pa je i izudarao stolicom i polomio šank.
Pobeda. Prvi tekst dobar, drugi bolji. Ako ona krene da se nedajbože nastavlja, proći će još gore.
Treći će tekst biti najbolji. Rasturio je prevarantkinju samo tako.
Utvara wrote:
Pobeda. Prvi tekst dobar, drugi bolji. Ako ona krene da se nedajbože nastavlja, proći će još gore.
Није нана карала Миленка што се коцкао, него што је ишао да се вади.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
jes, to 0.87 valja spominjati samo kad treba dilere olajavati
ili na sudu
ili na sudu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
al koga bole kurac
nadosla sava, fekalije na sve strane
nadosla sava, fekalije na sve strane
_____
smrk kod dijane hrk
Bluberi wrote:Teofil misli drugačije.
Teofil se malo pravi blesav, cini mi se.
_____
- Guest
teofil kao pozorišni ili književni kritičar nema veze sa onim drugim teofilom, to je moj utisak od davnijeh dana
А у којем од тих случајева игра себе?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
ne znam, ali ako mogu da biram, čitaću njegovu književnu kritiku, ostalo ću da preskočim
Uh, ima puno veze, nazalost. Najbolji mi je zapravo kad pise ispovednu prozu i licne reminiscencije (Viktor Bubanj itsl)
_____
aal kako njemu uspeva da politiku razdvoji od knjizevnosti tako kako on radi....oataje misterija
_____
smrk kod dijane hrk
opljunula je društvene mreže i dobila teofilovu naklonost za sva vremena, logičanje teofilov tekst.
kondu bi trebalo da podigne spomenik, a ne djindjicu
_____
smrk kod dijane hrk
Ma Teofil je boleciv na stare drugare, sto razumem, jer je odvec ljucki.
_____
Mislim da je Teofilu više stalo do 5. oktobra nego Pakoviču.William Murderface wrote:Bluberi wrote:Teofil misli drugačije.
Teofil se malo pravi blesav, cini mi se.
Mislim da mu je (u neseksualnom smislu) vise stalo do BS. On je i Lukovicu tek nesto blago odgovorio nakon sto su ga e-novine danima gazile. Bez sarkazma, to je jedna bas pohvalna ljudska osobina, mada ponekad mozda ide i na stetu polemicke ostrine.
_____