Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
- Post n°526
Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
Dobra logika.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°528
https://www.env-health.org/wp-content/uploads/2019/02/Chronic-Coal-Pollution-report.pdf
- Post n°529
Strana 7, kakva mapa
- Post n°530
4. Recommendations
- Spoiler:
Last edited by KinderLad on Sat Feb 23, 2019 12:14 am; edited 1 time in total
- Post n°531
KinderLad wrote:Strana 7, kakva mapa
Kao Gari da ju je crtao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°532
ficfiric wrote:KinderLad wrote:Strana 7, kakva mapa
Kao Gari da ju je crtao
Ali bukvalno
Jezivo
- Post n°533
Malo lage sa tom mapom, jer na njoj nisu prikazane evropske centrale, dok se u tekstu vidi da ih ima.
Ovo za odsumporavanje je stara priča, još pre 20 godina sam gledao neke publikacije i tad je bilo među prioritetima.
Ovo za odsumporavanje je stara priča, još pre 20 godina sam gledao neke publikacije i tad je bilo među prioritetima.
- Post n°534
Ne znam da li još radi TE Obilić na Kosovu.
Ona je sejala pepeo svuda, kako dune vetar na koju stranu pokrije se tanjim slojem. Na svakom ćošku je bilo auto pranje (larje).
Ona je sejala pepeo svuda, kako dune vetar na koju stranu pokrije se tanjim slojem. Na svakom ćošku je bilo auto pranje (larje).
- Post n°535
Могло би ово и у К101, подједнако. Од сада и у вашем (пардон, Вашем) граду! Игранка без престанка, рингишпил на упадање и испадање, па ко колико кругова ухвати, ко колико издржи! Истина, на https://www.gomex.rs/posao нема тог огласа, а ја нисам имао чим да снимим плакат, али овако по сећању, привремени и повремени послови, флексибилно радно време (с тим да ми бирамо време а ви има да сте савитљиви)... гажна привреда од сада и код вас!
Плакат је за плакат...
Плакат је за плакат...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°536
"Pošto smo mi vaši prijatelji, dužni smo da kažemo istinu"
Beograd -- Ministarka zadužena za evropske poslove u Vladi Francuske Natali Loazo izjavila da sadašnje stanje EU ne omogućava nova pridruživanja.
Izvor: Tanjug ponedeljak, 25.02.2019. | 06:48
Cestitke kinderu, ficifiricu, garganatunau, vasiliju, laznom drugu vilijamu, onom CEO kulturnih beogradskih dobara iz vremena zutih i svima koji se osecaju kao drugosrbijanci i zaljubljenici u EU.
Naravno, pozdravljam i Macu.
Bilo je to zanimljivih 20 godina-EU bez alternative.
Razna smeca smo progutali zbog toga.
- Post n°537
pa gutas smece svaki dan iz kostolca
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°538
Koja smeća? To što nismo strpali u zatvor ni 5% manijakalnih masovnih ubica koji se šetkaju oko nas i naše dece?Zuper wrote:"Pošto smo mi vaši prijatelji, dužni smo da kažemo istinu"
Beograd -- Ministarka zadužena za evropske poslove u Vladi Francuske Natali Loazo izjavila da sadašnje stanje EU ne omogućava nova pridruživanja.
Cestitke kinderu, ficifiricu, garganatunau, vasiliju, laznom drugu vilijamu, onom CEO kulturnih beogradskih dobara iz vremena zutih i svima koji se osecaju kao drugosrbijanci i zaljubljenici u EU.
- Post n°539
možeš samo da nas poljubiš u dupe.Zuper wrote:Cestitke kinderu, ficifiricu, garganatunau, vasiliju, laznom drugu vilijamu, onom CEO kulturnih beogradskih dobara iz vremena zutih i svima koji se osecaju kao drugosrbijanci i zaljubljenici u EU.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°540
Zuper wrote:"Pošto smo mi vaši prijatelji, dužni smo da kažemo istinu"
Bebo, kako si?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°541
ako se ovo CEO beogradskih kulturnih dobara odnosi na mene.
1. nikada nisam radio za zute u beogradu.
2. nikada nisam radio za zute u vladi.
kostunica 4 ever.
e sada rekli smo da nema spekulacija o RL. posto sam ja u pitanju ovaj put ce proci bez finalne sankcije ali daj covece uozbilji se.
1. nikada nisam radio za zute u beogradu.
2. nikada nisam radio za zute u vladi.
kostunica 4 ever.
e sada rekli smo da nema spekulacija o RL. posto sam ja u pitanju ovaj put ce proci bez finalne sankcije ali daj covece uozbilji se.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°542
e da samo da dodam jos i ovo:
politika EU nema alternativu ce se nastaviti. poput neke lose romanse, tupavog rodjaka opasnih veza, srednjoskolskog flerta ta "veza" ce se nastaviti posto alternative, narocito one koje bi zuper zeleo, nema. srbija ce moljakati, EU ce zavlaciti. najgori od svih mogucih svetova. za srbiju bi bilo bolje da udje od ovog statusa vecitog kandidata na obodu jedne imperijice, u predsoblju regionalne silice, u bizarnoj kres semi sa slovenskim rmpalijom iz komsiluka i u saci svetskog policajca koji ju je uhvatio dok je u dvoristu zakopavala leseve one mahalske porodice.
politika EU nema alternativu ce se nastaviti. poput neke lose romanse, tupavog rodjaka opasnih veza, srednjoskolskog flerta ta "veza" ce se nastaviti posto alternative, narocito one koje bi zuper zeleo, nema. srbija ce moljakati, EU ce zavlaciti. najgori od svih mogucih svetova. za srbiju bi bilo bolje da udje od ovog statusa vecitog kandidata na obodu jedne imperijice, u predsoblju regionalne silice, u bizarnoj kres semi sa slovenskim rmpalijom iz komsiluka i u saci svetskog policajca koji ju je uhvatio dok je u dvoristu zakopavala leseve one mahalske porodice.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°543
cim pre!
neka daju i medvedju ako treba
neka daju i medvedju ako treba
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°544
Vi bi morali mene da platite da bi vam forum funkcionisao.
Nece to moci bez mene.
Nece to moci bez mene.
- Guest
- Post n°545
KinderLad wrote:Strana 7, kakva mapa
poprilično tendenciozna mapa, na prvi pogled
- Post n°546
Zuper wrote:Vi bi morali mene da platite da bi vam forum funkcionisao.
Nece to moci bez mene.
У 1 пиво?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°547
ja ti dodjem pivo ako je to cena
_____
- Post n°548
Nema nam Bolesvava i Karola tj. Kindera i Gargantuna.
Tezak dan za njih ali skupice oni snage.
Imam vere.
Imam vere.
- Post n°549
que?Zuper wrote:Nema nam Bolesvava i Karola tj. Kindera i Gargantuna.
Imam vere.
- Post n°550
Zupere, dosadne su te ad hominem reference.