Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

disident

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 3 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by disident Tue Jan 30, 2018 7:31 pm

Citat [Silas_]
    sve što miroljub petrović govori je shit.... lik je žešči crackpot...

Tko je Miroljub Petrović fanatik i patološki lažljivac, koji se izdaje za pravoslavca i Židova, za geologa i dr. medicine?

U prometnoj nesreći koju je skrivio (zato više ne vozi od onda) poginula je jedna osoba, a on odlazi u zatvor, pa na ratište. U tim teškim trenutcima vrbuju ga advetisti, krstio se kod njih, počeo sa predavanjima… Kada je dobio emisiju na televiziji nije imao hrabrosti da se deklarira kao adventist i tu počinje njegov sukob sa adventističkom “crkvom“ koja ga je nedavno i službeno isključila. Po televiziji je hvalio neke pravoslavne svece (iako ništa njihovo nije čitao). Naučavao je adventističku nauku, pod firmom "istinskog pravoslavlja". O Ellen White je govorio uvijeno kao “najmanje loš protestanski autor“ a 99 posto onog što priča pokupio je iz njezinih knjiga.

I dalje vjeruje u sve adventističke "istine" (28 po novom) plus što su mu puna usta Židova (a nema pojma o judaizmu), pa se uvlači u dupe beogradskim Židovima koji ga ne fermaju, ali ga puštaju da dođe u sinagogu. Valjda da od Židova dobije nešto para, jer su adventistički fondovi presušili (osim neki adventisti iz Amerike koji još ne znaju da je isključen u Srbiji iz sekte).

Zalaže se za život izvan gardova i laže da živi na selu, a živi u neboderu na Banovom brdu kod okretnice pedesettrojke. Priča o jakoj porodici, a živi sa sinom svoje žene (upoznao je u adventističkoj sekti) iz prvog braka i zajedničkom kćerkom, ali bez te iste žene koju je tukao i otjerao kod njezinih (povremeno ima seksualne odnose sa njom). Priča da ne treba upisivati fakultete, a sam je upisao i završio geologiju, već kao adventist. To je ujedno i jedino što je završio. Nije nikakav doktor ili čak prof.dr kako se predstavlja, dipolomirao je geologiju, a sa medicinom nema veze. Bio je na nekakvim adventističkim tečajevima nutricionizma u Americi, sve skupa mjesec dana, pa laže da je tamo završio fakultet (koji to fakultet traje mjesec dana?).

Dok priča se grči, stalno ponavlja isto (“prvostepena ishrana”)... Adventističke knjige prevodi, i izdaje ali kao pravoslavne, npr. “Proročanstva govore“ on je preveo pod nazivom “Biblijska proročanstva“, a glavni junak te knjige nije adventist, nego u Petrovićevoj verziji ruski pravoslavac Medvedev. Komentare Biblije Ellen White malo je promjenio i dila ih kao svoje (kaže razni autori9.

Za sve knjige koje prevodi i izdaje nema autorska prava i da je Srbija malo uređenija država bio bi u zatvoru. Te knjige su ili hrpa kreacionističkog smeća ili laži fanatičnih antikatolika, protestanskih fundamentalista i šarlatana ( npr. ''''''''Babilonsku religiju'''''''' autor R. Woodrow osobno je povukao iz prodaje nakon što je otkrio niz pogrešaka. Rivera je zbog prevara bio osuđen, a protestanske organizacije su se od njega ogradile).

Laž je i da ima Centar za prirodnjačke studije. Ne postoji nikakav Centar za prirodnjačke studije, to je obična soba u kojoj spava u stanu koji je unajmio u neboderu na Banovom brdu. Svoj fiktivni Centar registrirao je i Sacramentu, gdje je odlazio po donacije adventista, veza mu je bio Joca Ilijev.

Kako je došao u javnost? Preko nekih njegovih poznanika došao na Palmu. Ispočetka su ga gurali i adventisti koji su puni para. Kasnije se povezao i sa nekim pravoslavnim organizacijama koje su mu pomagale (jer ima ubjedljiv nastup i dobro laže) dok ga nisu provalile i ogradile se od njega. U Bosni mu je ulaz adventist Brane Mihailović, dr. med koji ima malo zdravstveno savjetovalište u Banja Luci i neke veze na Vikomu i drugim manjim televizijam u RS-u. U Hrvatsko je ušao opet preko adventista, Damira Gala koji je bezveznjak, ali je igrom slučaja prijatelj sa voditeljem emisije na hrt-u "Na rubu znanosti" Krešimirom Mišakom koji ga je četri puta zvao u emisiju (i svi ostali gosti su bili sa njimu tim emisijama su adventisti).

Kako sve to znam?

Petrovića je moj stari poznanik iz vremena kada je pomalo napuštao adventizam (baš su mu bili zabranili predavanje u Beogradu u njihovoj "crkvi"), on je u adventističku sektu doveo bar deset ljudi. Jedno vrijeme sam često bio kod njega, čak me konzultirao za neke svoje knjige, ali sam ga nakon par mjeseci provalio.

Upravo sam banan sa njegovog foruma jer sam se drznuo da postam ovaj citat(sa drugog foruma) i tražim njegov komentar.Tako sam sebe kompromituje,poštovao sam ga ali nisam znao da je takav fanatik...

https://forum.klix.ba/sjecate-se-miroljuba-petrovica-t77626s225.html

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 3 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 7:45 pm

ta debilcina je pokusavala jos od tv palme usred 90ih da se nesto probije kada se poceo pojavljivati sa onim klasicinim americki sator belo odelo propovednik lupetanjem o bibliji isusu kao sto prosipaju sektasi sto zvone na vrata, nije mogao da prismrdi ni medju gledaliste takve televizije. no pravo tlo je ocigledno stvoreno tek sada za takve budalesine.
    kondo

Post by kondo Tue Jan 30, 2018 7:48 pm

čekaj, da li se ovde bilo ko seća baje ječmenice sa b92, 1989/91?

edit - evooooo

https://dobravijest.files.wordpress.com/2011/11/bajo.pdf

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jan 30, 2018 7:52 pm

Arkady Ivanovich wrote:ta debilcina je pokusavala jos od tv palme usred 90ih da se nesto probije kada se poceo pojavljivati sa onim klasicinim americki sator belo odelo propovednik lupetanjem o bibliji isusu kao sto prosipaju sektasi sto zvone na vrata, nije mogao da prismrdi ni medju gledaliste takve televizije. no pravo tlo je ocigledno stvoreno tek sada za takve budalesine.

Usavrsio je nastup. Probio se kad je prilagodio pricu mladjoj publici ("dodje njemu Isus i bam-bam-bam"). Secam se da ga je ovde kacio WM pred proslu novu godinu a tad je on bio neki nebitan lik kod nekog nebitnog Tese.

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Tue Jan 30, 2018 8:05 pm

Prilagodjavanjem nastupa je postao internet meme. Tad nastaje proboj jer ga prepoznaje sns i miroljub dobija kolumnu u informeru, gostovanja kod amidzica, u jutarnjem programu na pinku, hepiju, nastup u parovima, jos brdo emisija itd. A najveca tajna njegovog uspeha je sto miroljub prvi prepoznao sta je i ko je sns i kako da se ponasa, s jos 2013 kada je drzao onu opskurnu tribinu stetnosti marihuane sa tada aktuelnom srbskom akcijom, miroljub i tada pametno brani vlast koja je od boga a kasnije otvoreno brani vucica.

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete

Post by beatakeshi Tue Jan 30, 2018 8:21 pm

Kondo wrote:čekaj, da li se ovde bilo ko seća baje ječmenice sa b92, 1989/91?

edit - evooooo

https://dobravijest.files.wordpress.com/2011/11/bajo.pdf
    Gde si se ovoga setio, pa još iskopao Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 3 3579118792 Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 3 3137070404
    gospodanašegisssahrista
    Jel se on beše nešto naljutio pa otišao sa B92?
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jan 30, 2018 8:43 pm

disident wrote:A najveca tajna njegovog uspeha je sto miroljub prvi prepoznao sta je i ko je sns i kako da se ponasa, s jos 2013 kada je drzao onu opskurnu tribinu stetnosti marihuane sa tada aktuelnom srbskom akcijom, miroljub i tada pametno brani vlast koja je od boga a kasnije otvoreno brani vucica.

Daleko od prvog. SPS, SRS i to drustvo vec skoro 30 godina gura vidovnjake, iscelitelje, istoricare, milice od macve i slicne kurce. Devedesetih su se sirili po RTS, Palmama, Pinkovima. Nakon 5X smanjuje se broj medija pod njihovom kontrolom pa su morali da se motaju po kojekakvim lokalnim televizijama ali 2012. drustvo opet dolazi na vlast i mediji se opet otvaraju za ovu bagru.

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 8:56 pm

prepuni su mediji raznih obećanih prečica do zdravlja

nisam imala hrskavice onda sam namazala ovu mas i mene kolena više ne bole glete kako igram čoček

svuda su neke lake dijete oslabite 8 kg za 4 dana

imao je rak, a danas pliva 25km za 2 sata, pročitajte kako (kraul)

dok sam jeo crni lebac jebao sam kao ždrebac, sad kad jedem ovo testo ne mogu baš često

muči vas šlajm, mast u 9 voda je lek

miroljub se samo vozi na plimi potpune idiotizacije, ja ga pratim već skoro 20god, posle sukoba na vidovdanu, tema pitajte dr miroljuba  - najstrašnije cipelarenje pristalica teorije evolucije, kako su ih tamo nazivali (kao da čovek može da bude pristalica gravitacije, i da nisi, zakorači i pašćeš), da bi ga raskrinkali postavili su čak i sajt gde pobijaju sve ono što je miroljub tamo pisao, a popčići aplaudirali

svako ko nudi lek, a nije lekar, u zatvor, kraj priče, pokušaj ubistva
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 8:57 pm

samo se vraca sve sto je "guseno" od strane zlih komunista od 45. to je prava srbija, lekari mrs, pope vracaro dobrodosli da mi okadite kucu.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 8:58 pm

nema to veze sa srbijom, to je globalni problem

sa srbijom imaju veze njeni zakoni i primena zakona
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 9:05 pm

ima veze i sto jedan miroljub petrovic jednako uspe da uzdrma razmisljanje kako nepismenog debila bez grama mozga, tako i razumnih obrazovanih i edukovanih ljudi. mislim pricamo o drustvu kojem je milosevic rekao da ce oslepeti od pomracenja sunca i svi spustili roletne, 7 miliona ljudi. ulice bile kao u filmovima after people, komedija. mislim pored zakona.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 9:09 pm

jao, nemoj obrazovane i edukovane ljude, ja znam porodicu, sve vrhunske škole strane, koja je za majanski smak sveta dovukla još dve porodice iz austrije (švabovi) na rtanj, zato što će na rtnju to da se pregura

posle su poricali, ali znam provereno, igrom slučaja su se baš tada zadesili iako prethodnih 20 god nisu prošli ni blizu

loša je edukacija, malo je analitičkog razmišljanja, generalno je civilizacija u kurcu

bio je u pravu tarabić, doći će neki žuti ljudi
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Tue Jan 30, 2018 9:10 pm

^ pa kad su doktori tako preporucili preko drzavne televizije.

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 9:15 pm

Mr. Moonlight wrote:jao, nemoj obrazovane i edukovane ljude, ja znam porodicu, sve vrhunske škole strane, koja je za majanski smak sveta dovukla još dve porodice iz austrije (švabovi) na rtanj, zato što će na rtnju to da se pregura

posle su poricali, ali znam provereno, igrom slučaja su se baš tada zadesili iako prethodnih 20 god nisu prošli ni blizu

loša je edukacija, malo je analitičkog razmišljanja, generalno je civilizacija u kurcu

bio je u pravu tarabić, doći će neki žuti ljudi

to su snobovi, kao oni graditelji licnih atomskih sklonista, prepperi i ostali. da imaju kao prosecna srpska porodica otisli bi u kurac do sklonista u svojoj zgradi u podrum, a ne na rtanj.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 9:16 pm

Santino wrote:^ pa kad su doktori tako preporucili preko drzavne televizije.

problem u srbiji je i sto ko god se pojavi na televiziji vise od jednom postaje neprikosnoveni autoritet. kada sam bio klinac autoritet roditeljima je bio pedijatar koji je imao 1000 dece pacijenata i svi roditelji su ga poznavali, a ne neko smece sa rtb, nade macure i picke materine. islo se kod lekara cuvenih po svom radu a ne pojavljivanju na tv i u novinama.
    doduse tada su se ljudi i lecili u zdr ustanovama a ne na internetu na webtribjuntamjanzdravomzivotu.com
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Tue Jan 30, 2018 9:18 pm

Arkady Ivanovich wrote:
    Santino wrote:^ pa kad su doktori tako preporucili preko drzavne televizije.

problem u srbiji je i sto ko god se pojavi na televiziji vise od jednom postaje neprikosnoveni autoritet. kada sam bio klinac autoritet roditeljima je bio pedijatar koji je imao 1000 dece pacijenata i svi roditelji su ga poznavali, a ne neko smece sa rtb, nade macure i picke materine. islo se kod lekara cuvenih po svom radu a ne pojavljivanju na tv i u novinama.

pa to je jos davno objasnio howard beale u "networku". ne znam zasto mislis da su ljudi ovde drugaciji nego svuda.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 9:22 pm

naveo sam gore da alternativne mogucnosti za lecenje postoje u mnogo uredjenijim sistemima kao slobodni i dozvoljeni, i to ne smanjuje broj ljudi koji brigu o zdravstvenoj zastiti poveravaju konvencionalnoj klasicnoj medicinskoj nauci. ovde kad bi legalizovali sladjanu velkov, bilo bi kao hotel prag 90ih, 20 dana bi se nocivalo da se doceka prijem kod kraljice kleopatre.
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Tue Jan 30, 2018 9:23 pm

ja na to nisam ni replicirao, nego na uticaj medija. drugi mediji, drugi uticaj.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 9:25 pm

pa kako su ljudi isti, kad ovde puse karleusine price, nisam primetio da u nemackoj neki glavni jodler ili pevac slagera vodi zdravstvene kampanje na koje se loze hiljade ljudi.
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Tue Jan 30, 2018 9:45 pm

a kao pratis jodl scenu.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 9:47 pm

ne pratim Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 3 1399639816 ali nema sanse da neka karleusa tamosnja drma takvim temama. vakcinacija nije zakonski obavezna, a alternativne medicine tj neke vrste su dozvoljene i slobodno obavljaju svoje prakse. 

tamo ispadi iz redovnog sistema ne znace uvek kolektivna ludila, nije sve nekontrolisani south park ipak.

Last edited by Arkady Ivanovich on Tue Jan 30, 2018 9:48 pm; edited 1 time in total
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 9:48 pm

ti nipošto ne smeš da odeš iz srbije, ostaj ovde kako znaš i umeš
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jan 30, 2018 9:49 pm

Mr. Moonlight wrote:ti nipošto ne smeš da odeš iz srbije, ostaj ovde kako znaš i umeš

o nemackoj znam sasvim dovoljno, tamo ljudi nisu u milion opasnosti kretenskih kao ovde.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jan 31, 2018 4:41 pm

aj što su džukci, nego je 4. pasus gramatički nemoguć.

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 3 DU4M8M7XUAEAfEI

Post by beatakeshi Wed Jan 31, 2018 5:03 pm

Kakva bagra polupismena Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 3 3579118792

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:42 am