Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°176
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
Nisam jos pogledao, ali je upravo izasao 1080p rip, tako da cu verovatno tokom dana i veceri odgledati, uvazavajuci naravno upozorenje Rosfilmnadzora o stetnom sadrzaju koji se moze naci svuda u ovom filmskom (ne)delu.
- Guest
- Post n°177
hvala ti za obavijest
ako ti pozli od filma mozes procitati posle
- Guest
- Post n°178
Filipenko wrote:Nisam jos pogledao, ali je upravo izasao 1080p rip, tako da cu verovatno tokom dana i veceri odgledati, uvazavajuci naravno upozorenje Rosfilmnadzora o stetnom sadrzaju koji se moze naci svuda u ovom filmskom (ne)delu.
Uuu hvala na informaciji, idem skidam gledam.
- Guest
- Post n°179
blp ubo kad ce se pojaviti film sa greskom od svega 5-7 dana, ako se dobro secam
- Guest
- Post n°180
Lady Bird je baš super, gledajte Lady Bird.
- Post n°181
Gledao, jeste super.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°182
Arkady Ivanovich wrote:hvala ti za obavijest
Ili još bolje:
- Guest
- Post n°183
to mu je vec nudjeno, odbio s gnusanjem
ovo bi mu ja mislim najbolje leglo od istog autora
ovo bi mu ja mislim najbolje leglo od istog autora
- Post n°184
Ima i to kod komšija, neka proba .
- Post n°185
Hajde, javljajte se sa utiscima, da prebrojimo ko podrzava Medvedeva i druge likove Putinovog rezima koji kazu da film nije trebalo zabranjivati.
- Post n°186
nisam stigao da gledam, javljam se cim uspem
- Post n°187
ЦРНИ ПАНТЕР
коначно озбиљни негативац с' причом коју можеш да разумеш.глуми га мали из Жице по мени најбоље серије свих времена.нема много акције али прича држи пажњу и реалнија је,нису безгрешни суперхероји као други.добар хумор,црнкиње црначка музика.на крају оде у политичку коректност али јебига амерички филм,шта да очекујеш.има разлике од стрипа али није страшно.мораћу још једном да одгледам за коначну оцену.
коначно озбиљни негативац с' причом коју можеш да разумеш.глуми га мали из Жице по мени најбоље серије свих времена.нема много акције али прича држи пажњу и реалнија је,нису безгрешни суперхероји као други.добар хумор,црнкиње црначка музика.на крају оде у политичку коректност али јебига амерички филм,шта да очекујеш.има разлике од стрипа али није страшно.мораћу још једном да одгледам за коначну оцену.
_____
I don't give a fuck about your war...or your president
- Post n°189
Mr. Moonlight wrote:ja još nisam pogledao poslednji film
Док ти постигнеш, они сниме још. Ћорав посо.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°190
црнкиње
Luđače...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°191
ортак до мене у биоскопу каже нисам фан чамуга али сам фан марвела ја се не буним
гледао сам и рестаурирану верзију Кад Будем Мртав и Бео, госпођа која седи поред мене кад се завршио филм каже ми да нешто не верује да је у оригиналу био овакав крај,реко могуће....
гледао сам и рестаурирану верзију Кад Будем Мртав и Бео, госпођа која седи поред мене кад се завршио филм каже ми да нешто не верује да је у оригиналу био овакав крај,реко могуће....
_____
- Post n°192
Pitam se sta li je sledece od tog holivudskog striposmeca, superheroj hispanocigos sa tajnom bazom na vrhovima Anda koji upija moc iz latino muzike?
- Post n°193
МекРиди wrote:ЦРНИ ПАНТЕР
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°194
odlican muvi
http://www.imdb.com/title/tt0087054/
bacicu samo citat jedan sa imdb
I believe it is one of the most seriously underrated movies ever produced.
http://www.imdb.com/title/tt0087054/
bacicu samo citat jedan sa imdb
I believe it is one of the most seriously underrated movies ever produced.
- Post n°195
СТАЉИНОВА СМРТ
сјајан ансамбл и одлична подела.глумци различитих педигреа и стилова сјајно допуњујући се у овој игри моћи и интрига на позорници комунистике Русије.препознатљив енглески хумор није толико смешан као Јанућијеви други ураци али је много озбиљнији као сатира и драма.коеновски дочарана атмосфера хаоса историје и човека у њему где једна реч значи крај.подсећа нас да тоталитаризам никад није далеко.права постластица за љубитеље историје и добре старе забаве.
глума 10/10
комедија 7/10
интрига 9/10
верност историји 8/10
порука 9.5/10
коначна оцена 8.7
сјајан ансамбл и одлична подела.глумци различитих педигреа и стилова сјајно допуњујући се у овој игри моћи и интрига на позорници комунистике Русије.препознатљив енглески хумор није толико смешан као Јанућијеви други ураци али је много озбиљнији као сатира и драма.коеновски дочарана атмосфера хаоса историје и човека у њему где једна реч значи крај.подсећа нас да тоталитаризам никад није далеко.права постластица за љубитеље историје и добре старе забаве.
глума 10/10
комедија 7/10
интрига 9/10
верност историји 8/10
порука 9.5/10
коначна оцена 8.7
_____
- Post n°196
МекРиди wrote:СТАЉИНОВА СМРТ
права постластица за љубитеље историје
верност историји 8/10
- Post n°197
sca znam, ja sam veliki ljubitelj i humora i istorije(posebno totalitarizama, pa jos posebnije staljina i sssr) al meni je ovaj film bio onako, nista specijalno. Vidim da su mnogi odusevljeni al mene je to odusevljenje nekako mimoislo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°198
ma zajebava mekridi, tj. emulira tu neku middle-of-the-road recepciju istovremeno zamisljajuci kako kopa oci tom vox populli revieweru ili tako nesto.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°199
ЛЕ РЕДОУТАБЛЕ
ЛЕ РЕДОУТАБЛЕ Мицхела Хазанавициуса је повратнички филм за француског велемајстора у ком се он враћа ономе што најбоље зна а то је преиспитивање филмског стила.Бирајући врло фокусирану фазу Годардовог живота,један брак и један временски период,од 1967. до 1969. године,Хазанавициус обрађује кључну тачку његовог живота и рада а то је моменат када одлучује да се опрости од онога што га је учинило једним од највећих редитеља у историји филма и да свесно оде пут маргинализације.
Анне Њиаземскy је аутор аутиобиографске књиге на којој се Хазанавицизус базира,но грађа од Годарду и Анне Њиаземскy је наравно само део целине која занима овог редитеља.Наиме,његов циљ је да крене од факата,њиховог односа који уоквирује фазу у политичком животу Француске и Европе,па и света,и да кроз то направи омаж Годардовом редитељском стилу,нарочито оном сегменту који га је,како рекох,учинио једним од најзначајнијих редитеља у историји.
И у том погледу Хазанавициус наравно бриљира,и снима Годардов филм о самом Годарду.Међутим,поред Хазанавициусовог дара иза камере, свему томе доприноси и Лоуис Гаррел чији је Годард прави филмски херој,притом са очувањем свих неуорза и несигурности које су чиниле овог великог аутора у том периоду. У том погледу,Хазанавициус успева да постигне оно што је чинило Годардове најбоље ране филмове а то је да поред ексцентричног стила произведе и истинског хероја на екрану.
ЛЕ РЕДОУТАБЛЕ је љубавно писмо једном периоду у историји филма,и у том погледу свакако да носи снажан мејнстрим потенцијал јер се не обраћа само филмофилима већ малтене као уџбеник показује шта је све филм могао да буде у рукама аутора као што је Годард а то је већ нешто са чиме треба да се упознају и успутни посетиоци биоскопа.
крајња оцена 9.1
ЛЕ РЕДОУТАБЛЕ Мицхела Хазанавициуса је повратнички филм за француског велемајстора у ком се он враћа ономе што најбоље зна а то је преиспитивање филмског стила.Бирајући врло фокусирану фазу Годардовог живота,један брак и један временски период,од 1967. до 1969. године,Хазанавициус обрађује кључну тачку његовог живота и рада а то је моменат када одлучује да се опрости од онога што га је учинило једним од највећих редитеља у историји филма и да свесно оде пут маргинализације.
Анне Њиаземскy је аутор аутиобиографске књиге на којој се Хазанавицизус базира,но грађа од Годарду и Анне Њиаземскy је наравно само део целине која занима овог редитеља.Наиме,његов циљ је да крене од факата,њиховог односа који уоквирује фазу у политичком животу Француске и Европе,па и света,и да кроз то направи омаж Годардовом редитељском стилу,нарочито оном сегменту који га је,како рекох,учинио једним од најзначајнијих редитеља у историји.
И у том погледу Хазанавициус наравно бриљира,и снима Годардов филм о самом Годарду.Међутим,поред Хазанавициусовог дара иза камере, свему томе доприноси и Лоуис Гаррел чији је Годард прави филмски херој,притом са очувањем свих неуорза и несигурности које су чиниле овог великог аутора у том периоду. У том погледу,Хазанавициус успева да постигне оно што је чинило Годардове најбоље ране филмове а то је да поред ексцентричног стила произведе и истинског хероја на екрану.
ЛЕ РЕДОУТАБЛЕ је љубавно писмо једном периоду у историји филма,и у том погледу свакако да носи снажан мејнстрим потенцијал јер се не обраћа само филмофилима већ малтене као уџбеник показује шта је све филм могао да буде у рукама аутора као што је Годард а то је већ нешто са чиме треба да се упознају и успутни посетиоци биоскопа.
крајња оцена 9.1
_____
- Post n°200
Ispade ti Mita.
Ovde se i slažem sa njim prilično, dosta mi je zabavno bilo, mada nisam neki poznavalac Godara, ali me je motivisalo da budem.
Ovde se i slažem sa njim prilično, dosta mi je zabavno bilo, mada nisam neki poznavalac Godara, ali me je motivisalo da budem.