Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
- Post n°126
Re: Poslednji film koji ste (ponovo) gledali
Ovako na prvu loptu ne znam, ali sam rad raspitati se ...
- Post n°127
Hajde da pitam ovde, može li se nekako saznati da li je u Kraljevini Jugoslaviji prikazivan M – Eine Stadt sucht einen Mörder Fritza Langa?
- Post n°128
"Nibelunzi" jesu, za "M..." ću videti.
- Post n°129
Hvala puno!
- Post n°130
Daï Djakman Faré wrote:auuuuuuuu sunce ti jebem kolko je ovo genijalno ! proto-90a kusturica.
Башка што је мени наишао баш кад ми је требала тако нека подршка у одбрану струке... То наравоученије да ако одлазиш, треба да залупиш врата и отераш их у 15:00, јер ће из отворених врата да те стигне најопаснији српски ветар, то ми је легло баш.
Последица је била да сам схватио да је верност струци изнад верности фирми; ако фирма не цени струку, тим горе по фирму.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°131
mstislaw wrote:A njegov prvi, "Društvena igra"? Svaka čast što su ga izvukli i prikazali... Zajedno sa njim u paru se uvek može gledati i "Pogledaj me, nevernice".
Davno gledao, vakat je da ga ponovo vidim. Sjećam se kako Ratko Tankosić na audiciji objašnjava značenje tetovaža.
- Guest
- Post n°132
mstislaw wrote:Ovako na prvu loptu ne znam, ali sam rad raspitati se ...
raspitaj se molim te, bio sam ubedjen da su npr babaja ili karpo, ali nisam uspeo da nadjem medju njihovim radovima.
- Post n°133
Jel crno-beli taj film?Arkady Ivanovich wrote:mstislaw wrote:Ovako na prvu loptu ne znam, ali sam rad raspitati se ...
raspitaj se molim te, bio sam ubedjen da su npr babaja ili karpo, ali nisam uspeo da nadjem medju njihovim radovima.
_____
Rosencrantz and Guildenstern could not be told apart
People muddled up their names right from the very start
Gertrude called one Guildenstern the other Rosecrantz
Claudius saw differently just from a cursive glance.
- Post n°135
Kao da sam ja to gledala.
Ne secam se Sjenice kao Sjenice.
Ali neke tekstilne radnice s kontinenta i neki Dalmatinci, toga kao da se secam.
I da je crno-belo...
Ne secam se Sjenice kao Sjenice.
Ali neke tekstilne radnice s kontinenta i neki Dalmatinci, toga kao da se secam.
I da je crno-belo...
_____
- Guest
- Post n°136
one pricaju da ih ima mnogo zena u fabrici, a u kraju malo muskaraca, a oni da leti vataju turistkinje, a zimi im dosadno, ko nije otplovio negde kao moreplovac i sl. onda se cuju telefonom nekolicina njih pa se upoznaju posle.
- Guest
- Post n°137
fak jeeeeeeeee!!!!!
https://mojtv.hr/film/32577/moj-dragane.aspx
https://mojtv.hr/film/32577/moj-dragane.aspx
- Post n°138
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°139
To!
_____
- Post n°140
Arkadije, kako si naš'o?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°141
Jebitese.
Uzeo sam da proveravam sve eks ju filmove na vikipediji, stigao sam do 1974. Došao bih i do ovog.
Uzeo sam da proveravam sve eks ju filmove na vikipediji, stigao sam do 1974. Došao bih i do ovog.
- Guest
- Post n°142
jos samo da ga iskopam sad negde
Lepe devojke iz fabrike "Vesna" u Sjenici priželjkuju momke - oni najlepši otišli u Beograd, da rade. Sada cure pevaju: "Beograde sagorio, mila si mi zaposlio..." A kršni mladići iz Senja i Jurjeva, na obali Jadrana, nemaju cura. Došli turisti i odveli najlepše devojke u Nemačku. Sada se devojke iz Sjenice i momci iz Jurjeva telefonski dogovaraju šta će i kako će prevladati ovaj "problem".
- Guest
- Post n°143
Na
https://www.dailymotion.com/video/x1cxsys
https://www.dailymotion.com/video/x1cxsys
- Post n°144
Ovaj je iz 1971.
Ipak si ga fulao.
Ili ne.
Ipak si isao unazad.
Ajd da postujem ipak ovaj unutrasnji monolog
Ipak si ga fulao.
Ili ne.
Ipak si isao unazad.
_____
- Guest
- Post n°145
ma ne pitaj, sve moguce kombinacije sam guglo i konacno me usralo
@blp
a jbt, piso sam ovima na klasiktv jer sam siguran da sam tamo gledo, oni kazu nemamo pojma
@blp
a jbt, piso sam ovima na klasiktv jer sam siguran da sam tamo gledo, oni kazu nemamo pojma
- Guest
- Post n°146
Unazad od 1985.Rozita wrote:Ovaj je iz 1971.
Ipak si ga fulao.
Ili ne.
Ipak si isao unazad.
- Post n°147
Daï Djakman Faré wrote:auuuuuuuu sunce ti jebem kolko je ovo genijalno ! proto-90a kusturica.
opasan soundtrack, simke koji se tripuje da je popol vuh
Last edited by Kondo on Sun 4 Feb - 23:19; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°148
ja kopo babaje, grlice, godine, zilnike, mimice, a ono nikola lorencin autor, naso bi ga nikad tako.
- Guest
- Post n°149
zanimljivo je da su sinjani upoznavali zene iz fabrike vesna u sjenici, pored tada zive dalmatinke iz sinja koja je otvorena jos 1951. ima i stranica na fb
https://www.facebook.com/dalmatinkasinj/
https://www.facebook.com/dalmatinkasinj/
- Post n°150
hahaha, jesteKondo wrote:Daï Djakman Faré wrote:auuuuuuuu sunce ti jebem kolko je ovo genijalno ! proto-90a kusturica.
opasan soundtrack, simke koji se tripuje da je popol vuh
uz hasanaginicu mozda ponajbolji domaci soundtrack
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place