Komšiluk
- Post n°626
Re: Komšiluk
@Fare: Meni je sve to nekako izvetrelo iz glave, toliko me boli kurac za njih.
- Post n°627
ne bi se reklo po tvom avataru
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°628
Važi.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°629
super mi je kako smo kao forum uspeli da riklejmujemo izvesni smajli bez da nas asocira na izvesnog bivseg forumasa
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°630
Daï Djakman Faré wrote:ja nemam emotivni otklon i inace sam slovencofil, ali kad mi oni serviraju jugoslovenstvo sam iz fazona 'bitch, please'
esencija orijentalizma iz prve ruke
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°631
veliki su jugosloveni kada je potrebno za posao (tj kada misle da je potrebno za posao)
u srpskim firmama uvek igraju na izabranog čoveka, a ne na firmu
kratki i efikasni sastanci, krajnje sebično pragmatični
imam o njima ja loše dobro mišljenje u poslovnom smislu
van toga, retko bude zanimljivo
u srpskim firmama uvek igraju na izabranog čoveka, a ne na firmu
kratki i efikasni sastanci, krajnje sebično pragmatični
imam o njima ja loše dobro mišljenje u poslovnom smislu
van toga, retko bude zanimljivo
- Post n°632
kad sam temeljno otkrio austrijance, u sloveniji stajem samo za šoranje a i tu gledam da ih zajebem tj da potrošim onaj bon koji platim na ulazu u WC, najbolje na prekmursku gibanicu na marche stajalištima
sve u sloveniji je prevara i secondhand, vina i pršut i generalno hrana su bolji u italiji ili austriji, o planinama da ne govorim, bilo za hajk bilo za skijanje svih fela
sve u sloveniji je prevara i secondhand, vina i pršut i generalno hrana su bolji u italiji ili austriji, o planinama da ne govorim, bilo za hajk bilo za skijanje svih fela
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°633
Miroslav Tričković .
12 hrs ·
Македонска Пошта издала је нову поштанску марку у част Хрватске, са мапом НДХ, усташке творевине која је убила милион Срба, плус Рашка област. Издата је дан уочи 9.Маја Дана Победе над фашизмом. Брука.
- Post n°635
A i voleo bih da proverim autenticnost ovoga
- Post n°636
Daï Djakman Faré wrote:najgori su. 1991 je za jugoslaviju bio samo marko brecelj a sad su oni kao njeni glavni bastinici
Они су први имали ту пропаганду одврнуту на 11, по којој смо ми ружни прљави и зли. Седели смо једно поподне у нГорици и чантрали нешто о, пај сад, програмској политици зрењанинског позоришта, и што је пукао онај пројекат кад су хтели да играју не знам шта, а што фурају ово што се сад игра итд. Кад је разговор мало утихнуо, прилази 1 чича Јанез и каже "е штета што ово нико није чуо, овде сви мисле да ви ни позориште немате".
Daï Djakman Faré wrote:ne bi se reklo po tvom avataru
Зар на аватару није Вилмош Каубој, сценски лаборант?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°637
- Guest
- Post n°638
https://posta.com.mk/dt_gallery/%d0%bf%d0%be%d1%88%d1%82%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%b8-2020/
Ima slika markive za Nemačku ali za HR... nema
edit: nema sad, sklonili.
Ima slika markive za Nemačku ali za HR... nema
edit: nema sad, sklonili.
- Post n°639
Ja sam gledao pre 10 min i nisam nasao sliku za HR, za Nemacku je bilo.
Ali ako je fizicki izdata bice jos slika sigurno.
Inace, to je mapa velike Hrvatske, ne NDH
Ali ako je fizicki izdata bice jos slika sigurno.
Inace, to je mapa velike Hrvatske, ne NDH
- Post n°640
Dakle necija diverzija. Jal nekog u posti, jal je neko od od ovih nasih kretena prosto falsifikovao. Ali pre mislim da je diverzija nekog u makedonskoj posti. E sad, koga...
- Post n°643
Zanimljivo, i ja sve isto tako, samo kad jugoslovenstvo serviraju Srbijanci.Daï Djakman Faré wrote:ja nemam emotivni otklon i inace sam slovencofil, ali kad mi oni serviraju jugoslovenstvo sam iz fazona 'bitch, please'
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°644
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°645
Nego ta markica, pa to bi mogao biti bizmis, gdje bi se to moglo kupiti? Novi Mauricijus.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°646
Biće u Blajburgu sredinom meseca (mada su fakat ustaše bili ponešto skromniji )
- Post n°647
to je bukvalno provokacija najnizeg tipa, pa njima je bio prakticno prazik kad im dodje ljusa u dezeluпаће wrote:Они су први имали ту пропаганду одврнуту на 11, по којој смо ми ружни прљави и зли. Седели смо једно поподне у нГорици и чантрали нешто о, пај сад, програмској политици зрењанинског позоришта, и што је пукао онај пројекат кад су хтели да играју не знам шта, а што фурају ово што се сад игра итд. Кад је разговор мало утихнуо, прилази 1 чича Јанез и каже "е штета што ово нико није чуо, овде сви мисле да ви ни позориште немате".
jeste, koji je ime stekao i proslavio se gde tacno ? pop-mitoloski ne mozes vilmosa da odvojis od dezeleпаће wrote:Зар на аватару није Вилмош Каубој, сценски лаборант?
_____
- Post n°648
Ferenc Puskás wrote:Zanimljivo, i ja sve isto tako, samo kad jugoslovenstvo serviraju Srbijanci.
_____
- Post n°649
Daï Djakman Faré wrote:to je bukvalno provokacija najnizeg tipa, pa njima je bio prakticno prazik kad im dodje ljusa u dezeluпаће wrote:Они су први имали ту пропаганду одврнуту на 11, по којој смо ми ружни прљави и зли. Седели смо једно поподне у нГорици и чантрали нешто о, пај сад, програмској политици зрењанинског позоришта, и што је пукао онај пројекат кад су хтели да играју не знам шта, а што фурају ово што се сад игра итд. Кад је разговор мало утихнуо, прилази 1 чича Јанез и каже "е штета што ово нико није чуо, овде сви мисле да ви ни позориште немате".
Не, лик није звучао ни близу томе, ово је била буквално тужбалица што нас његови не познају изблиза.
jeste, koji je ime stekao i proslavio se gde tacno ? pop-mitoloski ne mozes vilmosa da odvojis od dezeleпаће wrote:Зар на аватару није Вилмош Каубој, сценски лаборант?
Нисам то знао. За мене он почиње и завршава се у тих пар песама Врањешевића.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°650
Jebo markice, evo prave frke u komšiluku, a i šire. Ja sam mislio da je ovo neka Informerska budalaština za jedan dan kad sam vidio vijest. Sad već i protestne note idu u pravcu EU.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas za TV Pink da je Srbija uputila protestnu notu evropskoj komesarki za inovacije, istraživanje kulturu, obrazovanje i omladinu Mariji Gabriel povodom objave na internet prezentaciji Evropske unije da je Nikola Tesla, Hrvat.
"Ja sam više puta ponovio, da je Nikola Tesla živio u Jugoslaviji (tokom Drugog svjetskog rata), završio bi u koncentracionom logoru Jasenovac", rekao je Dačić.
Jučer je i ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević izjavio da se nada da će se institucije EU izviniti srbijanskoj javnosti i da će ta, kako je naveo, "neprimjerena greška" biti bez odlaganja ispravljena.