http://www.nspm.rs/hronika/prag-predsednik-ceske-milos-zeman-na-intenzivnoj-nezi-zabranio-lekarima-da-saopste-javnosti-njegovu-dijagnozu.html
Komšiluk
- Post n°801
Re: Komšiluk
Ference, oce li neko od zvanicnika da vam pretekne?
http://www.nspm.rs/hronika/prag-predsednik-ceske-milos-zeman-na-intenzivnoj-nezi-zabranio-lekarima-da-saopste-javnosti-njegovu-dijagnozu.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°803
ficfiric wrote:Placi Gari
Ко је овај трећи са путачом?
Мада, ово све узети са зрном соли. Можда су Бабиш и Курц пукло, али њихове партије нису. Не могу исти људи вечито да владају на истим позицијама. Потроше се после неког времена, ваља мењати. Партије међутим остају.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°805
da li je moguće da si toliko glup da ne razumeš da kurcova partija nastavlja da vlada, on nastavlja da njom predsedava, njegov najbolji ortak iz partije postaje kancelar, a zeleni korisni idioti ostaju u koaliciji sa njima. šta si sad ti tu tačno pobedio?
bukvalno blage veze nemaš o načinu funkcionisanja tih društava, sve ti je šabac i bogatić i tripovi da su ti ljudi tamo isto kao ovde one man show.
bukvalno blage veze nemaš o načinu funkcionisanja tih društava, sve ti je šabac i bogatić i tripovi da su ti ljudi tamo isto kao ovde one man show.
- Post n°806
Najmanje 46 ljudi, većinom turista iz Severne Makedonije, poginulo je pošto se zapalio autobus na auto-putu u zapadnoj Bugarskoj, saopštili su zvaničnici.
Među žrtvama su i deca, a sedmoro preživelih je prebačeno u bolnicu zbog opekotina. Neki tvrde da je do požara došlo usled greške vozača, dok neki smatraju da je u pitanju tehnički neispravno vozilo.
Bugarsko ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je u nesreći na auto-putu Struma, oko dva sata posle ponoći, poginulo 46 ljudi, prenosi Rojters.
Zvaničnik bugarskog Ministarstva unutrašnjih poslova Nikolaj Nikolov izjavio je za nacionalnu televiziju da je sedam osoba sa opekotinama prebačeno kolima hitne pomoći u bolnicu "Pirogov" u Sofiji. Najmlađi pacijent ima 15 godina.
- Post n°807
Shoppers from Bulgaria flock to Turkey's Edirne to benefit from lira's depreciation. Hotels are fully booked until year-end, NTV reports.https://t.co/1AMAfGsHUB
— Taylan Bilgiç (@taylanbilgic) December 13, 2021
- Post n°808
jedne godine okasnimo sa ngd rasvetom i Bugari se odmah nahvataju na neko drugo svetlo
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°810
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°811
Uncle Baby Billy wrote:jedne godine okasnimo sa ngd rasvetom i Bugari se odmah nahvataju na neko drugo svetlo
- Post n°813
Otvoreni Balkan ladies and gentlemen
Live / Albanians burn the Serbian flag in Tirana.
— Isa Myzyraj (@IsamyzyrajAlb) December 20, 2021
Dozens of Albanian citizens summoned by #SaliBerisha, are protesting in #Tirana against #AleksandarVucic and "#OpenBalkan" pic.twitter.com/I74zATfLhF
- Post n°814
I ovde su ljudi skakali po banderama skidajuci albanske zastave
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°815
ali su bili hapšeni, barem tako kaže ramo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°816
#Protests in #Albania against #Aleksandar #Vucic jump literally to another level:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: #planetofapes pic.twitter.com/GlzeKQZLmY
— Aurel Boriçi (@AurelBoriciBT) December 20, 2021
- Post n°817
ficfiric wrote:I ovde su ljudi skakali po banderama skidajuci albanske zastave
Što je još jedan dokaz za to da je OB odlična ideja
- Post n°818
Mislim najprosperitetnije kombinacije su među zemljama u kojima se međusobno spaljuju zastave, ko bi smislio nešto sa većim izgledima od toga...možda jedino bilo ko
- Post n°820
Pa da
Sebastian Kurz ide u Silicijsku dolinu: Našao je novi posao, a plaća će mu biti 500.000 eura. Ugovor o radu je navodno već potpisan, a zasad je poznato samo da bi Kurz trebao biti na nekoj menadžerskoj poziciji
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°821
Naravno. A zgodno i da zbrise dok mu ne isceprkaju nesto ozbiljnije.
A pricao je da nista nije gotovo, da su optuzbe lazne, da ce se vratiti u politiku...
Samo me zanima dal ce i Vucic tako.
A pricao je da nista nije gotovo, da su optuzbe lazne, da ce se vratiti u politiku...
Samo me zanima dal ce i Vucic tako.
_____
- Post n°822
Pa evo za Mila je trač da mu Ameri "nude" da se skloni sa vrha DPSa u narednim mesecima (kako bi se DPS upakovao sa UROm), odradi predsednički mandat do 2023. i ode u emirate na neku poziciju.
- Post n°823
Sjajno. Jos na kraju naplate i odlazak sa vlasti.
_____
- Post n°824
Znači topik Egzodus će dobit pojačanje
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°825
Bleeding Blitva wrote:Znači topik Egzodus će dobit pojačanje
Јао... ко је оно рекао да „ми нисмо егзотична земља, никог нисмо терали у егзодус“... др смрт?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...