opozicija sada u grckoj jase na nacionalnoj histeriji oko makedonije. i ovo sada sa turcima erdogan pomaze grckoj desnici. barabe zele svoje drugare na vlasti. s njima mogu da prave biznis i u sred rata.
Komšiluk
- Post n°226
Re: Komšiluk
ma oni nisu fasisti. ali ozbiljno. fasisti su ovi u zlatnoj zori i oni su na izborima imali 7% i to je puno. ne treba zaboraviti da su zastupljeni u muriji preko svake mere. dveri su vise u fazonu zlatne zore.
opozicija sada u grckoj jase na nacionalnoj histeriji oko makedonije. i ovo sada sa turcima erdogan pomaze grckoj desnici. barabe zele svoje drugare na vlasti. s njima mogu da prave biznis i u sred rata.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°227
+1, to treba rušiti pa zidati opet, drugo ne pomažeKondo wrote:
na sabiha gokcen aerodrom, to ce razumeti kako treba
A Sulukule džentrifikovane, braćala Erdogan ruši i raseljava
- Guest
- Post n°228
Inaće ne razumem ovu diskusiju, Ostap sve priča razborito a ostali se kolebaju između Megali Idea i logora za denacifikaciju Grka
- Post n°229
Zuper wrote:KinderLad wrote:
Pa šta reći o zemlji koja već 50 godina teroriše i plaši što sopstveno stanovništvo, što neposredno okruženje, osim da je šteta što uopšte imaju kapacitet za to.
Kako bi ti zavrsio posao?
Pa ja licno, a i mi svi zajedno nikako. Svi oni koji mogu se prave blesavi svako iz svojih razloga (dobro, ovi jedni su bar mozda pokusali da ga ubijiu, to their credit...ako su bili oni). A Erdogan je problem koji nece nestati sam od sebe.
- Post n°230
Blind Lime Pie wrote:Inaće ne razumem ovu diskusiju, Ostap sve priča razborito a ostali se kolebaju između Megali Idea i logora za denacifikaciju Grka
Potpuno autonomni Kurdistan bi bio sasvim dovoljna kolicina pacifikacije za doglednu buducnost
- Post n°232
U smislu da bi mikrolokacijski fokusirano zabavljao Turke da ne naskacu na Egej? Hmmmmm....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°234
to jest, Velika Grčka, Velika Jermenija i u razumnim granicama Kurdistan
- Guest
- Post n°235
kod grka je malo problem sto su i levicari zadrti nacionalisti, a i histericni su mnogo.
- Post n°236
Uvek kad odem u Konstantinopolj, psujem Grke na sva usta.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°237
nestabilni su i oni i turci, tu bi u taj kraj trebalo neke islandske ribare naseliti
- Post n°238
Arkady Ivanovich wrote:nestabilni su i oni i turci, tu bi u taj kraj trebalo neke islandske ribare naseliti
Problem je u sposobnostima. Grci realno ne mogu nista, dok ovi imaju snage i para da prave jos mnogo veca sranja nego sto sada prave. I problem je i to sto su u Grckoj ludaci velika manjina i pod kontrolom (povezano sa sposobnostima same zamlje izmedju ostalog), dok su u Turskoj u predsednickoj palati.
- Guest
- Post n°239
ne znam za islandske ribare, ja volim grke, takve kakvi su
i volim vizantijski stil pevanja, uvek visim po crkvama kad sam tamo
i volim vizantijski stil pevanja, uvek visim po crkvama kad sam tamo
- Guest
- Post n°240
islandjani posle zenskog sad zabranjuju i musko obrezivanje, eno rabini i muftije divljaju i cupaju kosu
- Post n°241
realno, to nikad ne bih radio, mislim, zabranjivao
- Post n°242
jebo svet u kome se island pita
gari je neozbiljan, ne zna ko su najveci kozojebi
gari je neozbiljan, ne zna ko su najveci kozojebi
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°243
zensko obrezivanje je zabranjeno pre vise od 10 godina, u pitanju su prava dece ispred religijskih sranjarija. mislim tamo jevrejska zajednica ima oko 200 a muslimanska 2000 ljudi ali opet, pozdravljam odluke.
islandjani mogu biti samo losojebi ili tunojebi
- Post n°244
isti kurac gari sve sto nije u ljudsku zensku picku je kozojepstvo (obrati paznju na ispravno jednacenje suglasnika po zvucnosti)
_____
#FreeFacu
- Post n°245
Arkady Ivanovich wrote:zensko obrezivanje je zabranjeno pre vise od 10 godina, u pitanju su prava dece ispred religijskih sranjarija. mislim tamo jevrejska zajednica ima oko 200 a muslimanska 2000 ljudi ali opet, pozdravljam odluke.
Ok, ne znam sta je "zensko obrezivanje", ali ako je ono sto mislim da jeste, to nije "obrezivanje", nego sakacenje.
- Guest
- Post n°248
meni je i krstenje malog nesvesnog deteta zlostavljanje, da se razumemo, no ajde tu nema fizickog povredjivanja iako bacaju decu u one bazene i lavore.
- Post n°249
Arkady Ivanovich wrote:nestabilni su i oni i turci, tu bi u taj kraj trebalo neke islandske ribare naseliti
На страну моје мишљење о друштвеним опитима те врсте, ал' зар не би и они повиленили да се нађу ту?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°250
паће wrote:Arkady Ivanovich wrote:nestabilni su i oni i turci, tu bi u taj kraj trebalo neke islandske ribare naseliti
На страну моје мишљење о друштвеним опитима те врсте, ал' зар не би и они повиленили да се нађу ту?
Kako ne bi. Na Islandu ubijaju vreme tako što voze neke motorčuge i skaču po nekim brdima, šta bi radili da ih pripuste u neku civilizaciju.
Pretvorili bi se u krvoločne vikinge i Varjage u roku od odmah.