KinderLad wrote:Zuper wrote:
Kako to mislis kolega?
Pa šta reći o zemlji koja već 50 godina teroriše i plaši što sopstveno stanovništvo, što neposredno okruženje, osim da je šteta što uopšte imaju kapacitet za to.
Kako bi ti zavrsio posao?
KinderLad wrote:Zuper wrote:
Kako to mislis kolega?
Pa šta reći o zemlji koja već 50 godina teroriše i plaši što sopstveno stanovništvo, što neposredno okruženje, osim da je šteta što uopšte imaju kapacitet za to.
KinderLad wrote:problem je sto taj tu prostor od mesopotamije do balkana lagano ima potencijal za početak širokih sukoba. Erdogan je ogromna opasnost.
ostap bender wrote:ne znam oko cega se raspravljate. turska velika zemlja sa jakim levim i radnickim pokretom. sve forme nacionalistickog divljanja podrzavane i uzgajane od tzv. velikih sila. kao i na celom bliskom istoku. grci nisu fasisti ali postoji jak fasisticki pokret (zlatna zora) i sirok pokret konzervativne desnice. pa opet su u vecino svi oni ljudi za koje greek freak jednostavno grk i koji su se tukli sa fasistima po ulicama da zastite izbeglice.
teodorakis je senilna budala i milosevicevac koji bi trebao da zna da je blam pricati iznad zastava zlatne zore. 100.000 je puno ali sva istrazivanja pokazuju da nema veceg prelaska grka na stranu desnice. ima samo razocarenja sirizom.
Kondo wrote:ne znam zasto relativizujes i u isto vreme pricas ono sto i ja pisem, da su grki fasisti nebitna mikro manjina koja je glasna na netu i kad premlati nekog pakija u nekoj njivi oko lamije. dok oni zighajluju uz cipuro i meze, turci jurisaju kroz siriju i merace gde ce da proizvedu sledece kurcenje.
turska u mojoj knjizi sveta zasluzuje jednu preventivnu atomku manje snage u retko naseljenoj regiji. i to tramp, niko drugi. pa ako se ne umire onda jednu u neku povecu bazu a jednu na periferiju konstantinopolja.
Kondo wrote:brate ostape u sulukuleu zive braca cigani, nemoj tamo
na sabiha gokcen aerodrom, to ce razumeti kako treba