Meni se sviđa što se Jovana profiliše (ili što je silom prilika drugi profilišu) u novinarku koja nema problem da postavi pitanje.
Samo ako joj bude pružena prilika.
Управни одбор и менаџмент Јавног медијског сервиса одлучили да поднесу тужбе против оних који износе и шире неистине о раду Радио-телевизије Србије.
РТС констатује да је у појединим медијима започела још једна кампања чији је циљ да се ослаби значај, углед и позиција Јавног сервиса.
Најновију кампању карактерише низ неистина о РТС-у, комбинованих са изјавама појединих претендената на место првог човека Јавног сервиса, што се може тумачити и као притисак на Управни одбор у процесу избора генералног директора.
Управни одбор и менаџмент РТС-а неће коментарисати написе појединих медија, као ни изјаве кандидата за генералног директора, него ће поднети тужбе против оних који износе и шире грубе неистине о нашој кући.
William Murderface wrote:Prvo, ne znam šta ti znači ovo o 12-13% koji "nisu materijal za ulicu". Ne znam šta misliš koji je "materijal" izlazio na ulice od 91., preko 96/7 pa sve do 2000. Rekao bih da problem nije u materijalu, nego u tome što jos nema jasnog koncepta sa kojim bi se izašlo na ulicu, bar ga nema u DS-u.
SNS je, podsetiću te, bio DS-ovo čedo i bio je u solidnoj meri tetošen, bar u početku. Takođe, imao je i solidne tajkunske finansijere, a po svemu sudeći i neke strane. DS danas pre svega nema novca. Stranka je u dugovima, strana podrška ne postoji, domaći tajkuni ne smeju da im daju, drugih izvora prihoda nema.
SUštinska razlika je, međutim, u tome, što su privatne televizije u vreme DS-a bile otvorene za sve - Vučić je više puta gostovao u Utisku, npr., kao što se svakako sećaš. Dakle, čak i pod pretpostavkom da RTS nije bio značajno drugačiji nego što je danas, alternativa je bilo puno, i SNS je imao šanse da se pojavi na nacionalnim televizijama. To više nije slučaj, taj Utisak na kojem se Acika redovno pojavljivao više ne postoji, kao što ne postoji ništa drugo.
BTW, šta misliš, jel bi mogao sad Borko da se pojavi na Plesom do snova, ili Šutanovac, npr da bude u žiriju Zvezda Granda?
Šuvar i varivo wrote:@Vert .
Meni je recimo ,ostavilo prilicno nelagodan utisak kad sam primetio da DS nije ni na koji nacin obelezila godisnjicu smrti Ljubomira Tadica. Mozda si u pravu (I Borko), mozda stvarno treba ponovo definisati sta je stranka, samo mi ruzno bilo...
(upao ko padobranac, znam )
William Murderface wrote:Pa u DS-u ima svačega, ima svakako i ok ljudi.