Demokratska stranka
- Post n°176
Re: Demokratska stranka
Делују проактивно и визионарски на државничком нивоу, ипак су они бивши министри, врховни суци, велепосланици..., и не желе да буду увучени у свакодневну каљугу коју прави профани део опозиције.
- Guest
- Post n°177
Po njihovom predlogu sudije bi birao VSS i DVT i tu ministar i predsednik resornog odobra vise ne bi bili clanovi... sta je bitno ko proglasava...
Inace sama odluka DSa da saradjuje sa Vucicem oko promene ustava i clana 23 je glupa.
edit: poglavlja 23 ne clana, pardon ne govorim evropejski
Inace sama odluka DSa da saradjuje sa Vucicem oko promene ustava i clana 23 je glupa.
- Post n°178
Gotam wrote:Po njihovom predlogu sudije bi birao VSS i DVT i tu ministar i predsednik resornog odobra vise ne bi bili clanovi... sta je bitno ko proglasava...
То ће напредњаци свакако урадити, председник Одбора за правосуђе је више пута говорио о томе на седницама одбора.
- Guest
- Post n°179
Gotam wrote:mislim zakon koji predsednik ne potpise nakon drugog glasanja, potpisuje predsednik parlamenta... ne vidim sta tacno tu menjaju i zasto...daju predsedniku vise ceremonijalne moci u vreme kad je predsednik Vucic.
Šutanovac DraganVerified account @SutanovacDragan 2h
Sad sudije bira NSRS a po predlogu se to izmesta u Vrhovni savet pravosudja, razlika bas velika.
- Guest
- Post n°180
ne, ne to znam da menjaju... ne vidim sta se menja, odnosno dobija ili gubi time sto predsednik potpisuje ukaz...
- Guest
- Post n°182
Demokratska strankaVerified account @demokrate 8m8 minutes ago
Za većinu stranaka mladi su budućnost. Za demokrate su mladi i sadašnjost i budućnost!@SutanovacDragan
Za većinu stranaka mladi su budućnost. Za demokrate su mladi i sadašnjost i budućnost!
- Guest
- Post n°183
Demokratska strankaVerified account @demokrate 6m6 minutes ago
Srbija mladih, Srbija 21 veka jeste IT, besplatni udžbenici, znanje koje se prenosi na internetu, ekonomija znanja!@SutanovacDragan
0 replies 0 retweets 0 likes
prvo sam hteo samo da se smejem, ali ovo je stvarno ozbiljan problem, oni blagog pojma nemaju sta bi radili, bukvalno predstavu nemaju.
Srbija mladih, Srbija 21 veka jeste IT, besplatni udžbenici, znanje koje se prenosi na internetu, ekonomija znanja!
0 replies 0 retweets 0 likes
prvo sam hteo samo da se smejem, ali ovo je stvarno ozbiljan problem, oni blagog pojma nemaju sta bi radili, bukvalno predstavu nemaju.
- Post n°184
Oni su kontrolisani pod Sukijem ali i da nisu sta oni mogu da govore kontra onoga od SNS od znacajnih tema koje nisu komunalne?
Da nece biti protiv Briselskih sporazuma? Nacionalizacija i protekcionizam u ekonomiji?
Pa oni su tvorci svega ovoga oko nas. SNS je njihova unapredjena varijanta.
Da nece biti protiv Briselskih sporazuma? Nacionalizacija i protekcionizam u ekonomiji?
Pa oni su tvorci svega ovoga oko nas. SNS je njihova unapredjena varijanta.
- Post n°186
ahaha
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°187
čekajte, vi sada otkrivate da Šutanovac ide na svaki žur u gradu?
- Post n°188
ja bih voleo da otkrivam sutanovca u bilo kom obliku, ali znam ja njega kao šestara (VI bgd gimnazija).
fun fact, i selaković je išao u šestu. nabio je godina u guzici, ali fizički se nimalo nije promenio. sve su to pristojna deca bila.
fun fact, i selaković je išao u šestu. nabio je godina u guzici, ali fizički se nimalo nije promenio. sve su to pristojna deca bila.
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°189
pa nisi valjda mislio da ce peca panker da pravi sranja u drzavi. ko ce nego pristojna deca.
nego vam zavidim sto znate svaku spodobu koja se okaci na tviter.
nego vam zavidim sto znate svaku spodobu koja se okaci na tviter.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°190
pa sad, meni su uvek pankeri i travopuši bili draži od ovih pristojnih. a šta je sranje u državi je relativno.
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°191
Blind Lime Pie wrote:čekajte, vi sada otkrivate da Šutanovac ide na svaki žur u gradu?
Je l ide i na informerovu?
- Post n°192
UžičkaRepublika
@gjesic
12h12 hours ago
More
kada je godišnjica Pinka, pitam zbog drugara?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°193
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°194
...
У сусрет Главном одбору странке, у суботу, у Шапцу, подсећа да су Председништво и Градски одбор донели одлуку да ДС на изборима у Београду наступа са својм кандидатом за градоначелника и са својом листом, али не открива са ким разговара о могућој коалицији на предстојећиом београдским изборима.
"До момента док се не договоримо, нећемо објављивати са ким разговарамо. Разговарамо са готово свима из опозиције који деле наш вредносни систем, а одлуку о кандидатури донеће Председништво странке и биће објављена на време", рекао је Шутановац.
...
http://www.ds.org.rs/medija-centar/vesti/20997-sutanovac-nemamo-nameru-da-ucestvujemo-u-bilo-kakvom-obracunu-unutar-opozicije
Neka prime Čedu u koaliciju, dobiju prostor na RTS-u, Pinku i StB i tu su negde da igraju za cenzus.
Vođa bi im najslađe nabudžio 4,99 kad bi bio tako precizan, ali radiće mu Šule posao i ako pređe preko, no frx.
- Post n°195
DA SE NE LAŽEMO O OPOZICIJI Šutanovac: Saša Janković je hteo u vlast sa Vučićem
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°197
Nije bas rekao da ga je zvao u vladu, ali nije propustio da udari Jankaru. Ne svidja mi se to ali mora se priznati da je Jankara prvi poceo.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°198
Dešavalo mi se da mi ljudi priđu u kampanji i kažu: ”Za tebe smo. Glasaćemo za Borisa Tadića.”
-Sule, predsednik na DS
-Sule, predsednik na DS
- Post n°199
Šutanovac vratio nagradu "Najevropljanin"
Dragan Šutanovac predsednik Demokratske stranke (DS) vratio je nagradu "Najevropljanin", koju je dobio u 2010. godini za uspešno sprovedenu reformu Vojske Srbije, i naveo da ne želi da učestvuje u "manipulisanju evropskim vrednosima" u trenutku kada EU ima najnižu podršku građana od 2000. godine.
- Nikada nisam želeo da se takmičim sa bilo kim u tome ko je "najevropljanin", ali sam sa velikim zadovoljstvom primio ovu nagradu 2011. godine kao neko ko je istinski posvećen evropeizaciji Srbije, ali pre svega u ime tima koji je sproveo reformu Vojske Srbije, kao najvećeg i najkompleksnijeg sistema u zemlji. Zahvaljujući reformi Vojske Srbije, Ministarstvo odbrane bilo je motor evropskih integracija zemlje, a učešće Vojske u prvoj mirovnoj operaciji EU pokazatelj je da je naša odbrana sastavni deo evropskog bezbednosnog sistema - rekao je on.
Kako je naveo, brojni drugi dobitnici koji su ovo priznanje zaista zaslužili, kao ni građani Srbije, ne zaslužuju da se manipuliše evropskim vrednostima, a sve zarad pranja nečije biografije ili jačanja bilo čijeg proevropskog legitimiteta i to u trenutku kada EU ima najnižu podršku građana od 2000. godine. Prvenstveno, navodi Šutanovac u saopštenju, iz tog razloga "ovu nagradu moram da vratim organizatorima".
- Lično mi je ova nagrada "kost u grlu" već duže vreme zbog različitih dobitnika sa kojima se politički i ideološki ne slažem, za koje verujem da su neiskreni evropejci, pa čak i iskreni antievropejci, ali sam smatrao da zbog svojih saradnika u Ministarstvu odbrane nemam pravo da ovu nagradu vratim. Međutim, danas moje lično uverenje, ali i ljudi sa kojima sam radio na reformi Vojske, više ne dozvoljava da delimo nagradu sa ljudima koji uništavaju evropski Beograd, od njega prave kafanu i tržni centar, kao i sa onima koji povlađuju nacionalizmu i koji ne priznaju ljudska prava kao vrhunsku evropsku, ali i civilizacijsku i ljudsku vrednost. Za mene najevropljanin ostaje svaki građanin Srbije koji je posvećen slobodi, demokratiji, ljudskim pravima i vladavini prava - rekao je Šutanovac, a preneo DS u saopštenju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°200
Na Fejsbuku mi iskočilo da Dušan Obradović, prebeg u SNS koji je preveo odbornike DS-a i dao većinu SNSu da formira gradsku vlast u Kragujevcu, uživa u krstarenju Andaluzijom.
Odem ja čisto onako na sajt DS-a, i tamo ladno i dalje stoji da je on i dalje predsednik gradskog odbora DS Kragujevac. Doduše, ne bi me čudilo i da jeste.
Pa vi glasajte...
Odem ja čisto onako na sajt DS-a, i tamo ladno i dalje stoji da je on i dalje predsednik gradskog odbora DS Kragujevac. Doduše, ne bi me čudilo i da jeste.
Pa vi glasajte...