Janko Suvar wrote:
Приметно је дужа дршка на чекићу, пробија на другу страну.
Janko Suvar wrote:
There are numerous websites dedicated to providing tips for those interested in joining the growing ranks of Yahoo Boys. According to a research report, Understanding Cybercrime Perpetrators and the Strategies They Employ in Nigeria , the use of voodoo and charms for spiritual protection and to charm potential victims is very common among Yahoo Boys in Nigeria.
The practice is referred to as “Yahoo Plus. According to the report, another level in the use of charms is known as Yahoo Plus Plus, which “involves the use of human parts and may need kidnapping other human beings for rituals, which is not necessary in ‘‘Yahoo Plus.’’ In Yahoo Plus Plus, the use of things such as victims finger nails, rings, carrying of corpses, making incision on their body, sleeping in the cemetery, citing of incantation, using of their fingers for rituals, and having sex with ghosts are common.”
Da li bih uspeo da organizujem drustvo: 'Pravoslavno- muslimanskog prijateljstva.' ? Ne zamerite sto sam fokusirao na ove dve religije trenutno ali radicemo kasnije i druge, Bog vas pomogao. Svi ste dobrodosli. 🤲:handshake::pray_tone1::flag_rs:
— Mustafa Jusufspahic (@MJusufspahic) March 14, 2021
FENOMEN
LJUDI MI NE VERUJU, MISLE DA SAM SEBE SEČEM: Nenadu se i ovog Uskrsa pojavio krst na čelu, sve je počelo KADA JE KRSTIO KUMA
Za Božić, Vaskrs i Bogojavljanje, unazad 11 godina, Nenad Paunović (35) iz Pančeva ima bolove u celom telu. Razlog tome je, kako kaže, krst koji mu se formira svake godine za pravoslavne praznike.
- Sad trenutno na čelu imam krvavu fleku iz koje se stalno izliva. Popodne će se na tom mestu formirati krst. Svake godine mi se isto dešava - započeo je Paunović.
Neverovatna pojava počela je da se dešava nakon što je krstio kuma u crkvi u Pančevu.
- Počne da se pojavljuje na sam praznik i potpune nestane posle sedam dana. Nakon toga na čelu nema baš nikakav trag. Kad nestane kao da ništa nije ni postojalo - objašnjava nam muškarac.
Ističe da su ga lekari pregledali više puta.
- Konstatovali su da posle sedam dana na čelu nema nikakvih tragova. Nemaju nikakvo objašnjenje, sem da vide da nije bilo nikakvih povreda, niti mehaničkih, niti hemijskih - ispričao nam je sagovornik.
Dodaje da su mu jednom prilikom lekari sa čela uzeli osušenu krastu.
- U njoj se nisu nalazila crvena krvna zrnca, iako je krv baš crvene boje. Inače, ta krv ima specifičan, lep miris - kazao je Nenad Paunović.
Sedam dana, koliko ima krst na čelu, Nenad se trudi da ne izlazi i kuće. Kako kaže, kad to i učini, na glavu stavi kačket.
- Ljudi me čudno gledaju, misle da sam sebe sečem i onda zaista nemam želju da izlazim - istakao je naš sagovornik.
Nenad se već odavno navikao na ono što mu se dešava.
- Samo mi je prvi dan teško jer imam bolove, a svaki sledeći mi je normalan. I moji najbliži su se već navikli na sve ovo - zaključio je razgovor Nenad Paunović iz Pančeva.
(Kurir.rs/Telegraf.rs, I. Vlajković)
Reporteri AA posjetili su Erzincan u kojem se desetočlani tim užurbano priprema na terenima fudbalskog tima Erzincanspor, a pored fizičkih priprema, ekipa radi i na najefikasnijim tehnikama hvatanja i kontrole odbjeglih kurbana.
Tim čini sedam članova koji će odbjegle životinje krotiti puškama sa uspavljačima i po jedan član koji će to raditi koristeći konja i ATV četverotočkaša, a jedan član tima zadužen je za korištenje drona za nadzor odbjeglih životinja.
Timovi za hvatanje odbjeglih kurbana postaju tradicija u Turskoj, a općinske službe timovima organiziraju i desetodnevne treninge i obuku kako bi bili spremni odgovoriti na izazove koji ih čekaju na dan Bajrama.
Za vrijeme proteklih godina zabilježeno je mnoštvo incidenata s odbjeglim kurbanima u Turskoj. Odbjegli bikovi su izazvali niz incidenata na autocestama, trgovima, pa čak i u trgovačkim centrima i na aerodromima.
Mogo si na klupi da spavaš…fikret hadžiabdić wrote:
… a krivični zakonik prepisan iz Kurana.Mór Thököly wrote:Mislim, dragi su mi levicari koji drkaju na narodnu vlast kid koje je privatna svojina svetinja
IZ INBOKSA:
Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Primjetio sam da nam fali crtanih filmova i pjesmica za djecu bez muzike, nasilja i ružnih riječi, tako da sam napravio aplikaciju koju sam nazvao Dječiji kutak.
Iz crtanih filmova i pjesmica sam izbacio: muziku, psovke, reklame, zaklinjanje i druge ružne riječi kao na primjer: "Tako mi kukuruza, sto mu kukuruza, zakleo se bumbar u cvijet, obožavam šetnje" itd..
Možete pogledati više informacija na facebook stranici Dječiji kutak: =68.ARD4_VEd4BlWv3xqBXXYWZY0_7pjDGtzcliGYZ79V_u8Jto-E9CtqAOQDe4qLymjriQGdkmLWdtVeAWqzYys60lAeVK2QwJvex-YrVk60HUc7ty3oefYNiALrqvMQX2xQZjx2w7DBwHown2elIbWg2lsGZdfPV8jNM-nqvKg1-F0-m7SMj-HNQoPk0r2VjvQ5KpiVi1TZxthIZ393YEhJG8gJOslpF6l1hv-nnutY5foJqzMMkyf1oD4-4zemVo2PdhAH_7xZhjBEBGC0y-p5K4_H6pHwC2hirMhHJtlfrszkOqGspBmIA&__xts__[1]=68.ARBgGHDDNySbtqlOvTDqQS-lsPEYLD9BB-ilC1Yhh_zbtIuhbKBn74zBu0Bg2Pi_7cYqVByCI6FOhhUDP3FYqa0diJHMSXQeYHtBfQmnGsCLqeohXcDC-8lbhonWRjPhikGlVFshAU705fSqraq-KcjWGHr8u45gYcHdWkmf0YE_UN5Wv5Y9EqTlWWq2UzJelJW0p96TOgke-6Nq5JwZyKmPtMJOV8DCN_r85LoF8FxHYcidFdNuiKLKer_xzejr7hecxC8G6T5rnBwMl_KVxhaRn3FUFHB7pG1pRyUrfDfCPo5ylwtcx0sYkx09RA&fref=mentions&__tn__=K-R]https://www.facebook.com/Dje%C4%8Diji-kutak-102585532159218
Mobilnu aplikaciju možete preuzeti sa Play Storea: https://play.google.com/store/apps/details…
Desktop aplikaciju možete koristiti i preuzeti na linku: www.djecijikutak.com
Mór Thököly wrote:Jel sme da se crta karakter iz npr crtanog filma koji i inace nije ziv?
Mór Thököly wrote:Ali ideja da te bog pita da "ozivis" nesto na "nebu", kod njega...what does that even mean?
Mór Thököly wrote:Ali ideja da te bog pita da "ozivis" nesto na "nebu", kod njega...what does that even mean?