Pustinjske sekte
- Post n°126
Re: Pustinjske sekte
Sad ne znam da li se slika računa u biće ili ne.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°127
pa slika je slika bića, pa ti sad "oživi" to na slici Al ajd to, nego kako da "oživim" nešto tamo "gore", u kom onda stanju to treba da bude, pošto "gore" niko nije "živ" na ovaj zemaljski način.
- Post n°128
Hmm, sad nešto razmišljam, jel po učenju te struje muslimanima zabranjeno da prave robote sa ljudskim likom?
- Post n°129
Mór Thököly wrote:Al šta znači da je neko "živ" tamo "gore"?
Тачан одговор гласи „све ти то тамо пише, узми па читај“. Па онда читај тумачења. Па побијања. Док стигнеш до друге библиотеке, већ ћеш и да видиш на лицу места.
Mór Thököly wrote:pa slika je slika bića, pa ti sad "oživi" to na slici
Па направи цртаћ, ака анимацију.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°130
Mór Thököly wrote:Ali kako da nešto oživiš na "nebu", tj tamo gde se ide bogu na istinu
Mór Thököly wrote:Hmm, sad nešto razmišljam, jel po učenju te struje muslimanima zabranjeno da prave robote sa ljudskim likom?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°132
Licnost dana, Sanel Smajkic, fudbaler iz Kalesije.Na utakmici kantonalne lige Fk Rainci protiv FK Memici nije htio imati na dresu reklamu proizvodjaca piva nego naziv jedne sportske radnje iz Brckog. Covjek drzi do svojih uvjerenja.
Bila bi fora da je sudac insistirao na istim dresovima i onda kredom docrtao dvije nule i zarez pa tako napravio halal varijantu dresa.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°133
I to ne bilo koje radnje iz Brčkog.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°134
Sponzorišu oni ovde, daju popuste, nešto i doniraju, malo je klubova u prečniku pedeset kilometara kojima nisu pomogli.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°135
Odmah se vidi da je covek poreklom sa prostora izvornog islama
- Post n°136
Zbog boje kopački?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°138
Mór Thököly wrote:Odmah se vidi da je covek poreklom sa prostora izvornog islama
Brat Pjer.
Zajeban je bio i neki riđi čečenski mudžahedin koji je ratovao i poginuo u Siriji.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°140
kakav frik
https://www.politika.rs/scc/clanak/491679/Moralisanje-i-ideologija-nikoga-nisu-odvratili-od-kriminala
...где настављам истраживање о питању људске слободе, поготово о проблему могућности апсолутног увећања енергије и стварања нове материје у виду нових периодичних елемената.
https://www.politika.rs/scc/clanak/491679/Moralisanje-i-ideologija-nikoga-nisu-odvratili-od-kriminala
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°141
zaposlili ga na nekom institutu za inovaciju gde se doslovce bavi alhemijom. verovatno onanise u konjskoj balezi do kolena u postupku stvaranja homunkulusa.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°142
What the actual fuck.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°143
Komentari su sjajni.
Fića
пре 3 сата
Tako je to sa logikom. Završi se u ćorsokaku ako se ne stane na vreme. Što bi rekli - preučio.
Одговори | Препоручујем 25
Баба
пре 3 сата
Православац са завршеним докторатом на католичком универзитету??! Дај Боже да је само мени ово мало контрадикторно.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°144
Ali super je ovo - otiso na Svetu Goru da postane monah i iznenadio se kad je otkrio da su netrpeljivi prema novom.
_____
- Post n°145
Nije umeo da spoji Unknown Pleasures sa Justinom. Nego prespojio.
- Post n°146
Toeto!
_____
- Post n°149
Шта су му „чачамим“, ел се тако на хебрејском зову Чачани?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...