[ltr]@aliShihabi na twitteru. [/ltr]
BTW senior sources also confirmed to me that the famous "bone-saw" NEVER existed and was purely a product of Turkish media falsehood.
— Ali Shihabi (@aliShihabi) October 19, 2018
Ispod
BTW senior sources also confirmed to me that the famous "bone-saw" NEVER existed and was purely a product of Turkish media falsehood.
— Ali Shihabi (@aliShihabi) October 19, 2018
Ticker wrote:BREAKING NEWS
Donald Trump says Saudi Arabia's explanation for the death of journalist Jamal Khashoggi is credible
bruno sulak wrote:BEIRUT, Lebanon — Saudi Arabia has announced that Jamal Khashoggi, the dissident Saudi journalist who disappeared in Istanbul more than two weeks ago, is dead.
Eighteen Saudis have been arrested and are being investigated in connection with the case, according to a statement released through state-run media early Saturday. None were identified.
In the statement, the kingdom’s public prosecutor said that an investigation had found that an argument broke out between Mr. Khashoggi and men who met him inside the Saudi Consulate in Istanbul on Oct. 2, leading to “a fistfight that led to his death.”
Turkish officials have said that Mr. Khashoggi was killed and dismembered inside the consulate by a team of 15 Saudi agents who had flown in to meet him. His body has yet to be found.
Anduril wrote:
I Tramp ce naravno da "poveruje". ubici.
Inace, meni je ceo slucaj primer onog - smrt jednog coveka je tragedija, smrt miliona je statistika.
Dok oni u Jemenu izazivaju najvecu humanitarnu krizu, nije bilo ovakvog pritiska javnosti za razliku kad su izasli detalji ovog ubistva.
Mislim, i to je bolje nego nista, tj. cinicno sleganje ramenima u recimo Kini ili Rusiji gde su navikli na ovo.
Ali, po meni, ovo je jos jedan znak koliko je degenerisan novinarski posao sa jedne strane i kakve stvari zaokupljaju konzumente takvih medija.
Zato i mislim da mediji i novinari, a posebno u danasnje vreme sa sve Tviterom Fejsom, bi morali imati neki sistem profesionalne samoregulacije poput sudova ili lekara umesto cistog senzacionalizma i profita.
Onda bi i bili vise u stanju da izvrse ovakav i veci pritisak oko Jemena a ne samo ovde.
Poole tweeted images of a 1988 article published by Khashoggi in the Arab News, in which he was pictured posing with Arab mujahideen (guerrilla fighters) then fighting alongside Afghans against the Soviet Union.
Osama bin Laden was also photographed and prominently featured in the article, which profiled him and the other so-called “Arab Afghans” fighting the Soviets.
Wow. Trump admin isn't allowing Corker, the chair of the Senate Foreign Relations Committee, to view intelligence regarding Khashoggi’s likely murder https://t.co/31F8NvWg1V via @burgessev
— Igor Bobic (@igorbobic) October 18, 2018
Problem sa objašnjenjem je u tome što je na nivou "pas mi pojeo domaći". Trebaće dosta vremena da ovo legne.Ointagru Unartan wrote:Turci su odbili da proslede audio zapis ubistva bilo kome. Vidim dva moguce objasnjenja: ili nisu hteli da javno potvrde da su spijunirali konzulat, ili su hteli da ostave mogucnost Saudima da se izvade. Cinjenica da su Saudi nakon telefonskog razgovora Erdogana i MbS priznali da je Kasogi ubijen ukazuje na ovo drugo i na nekakav dil. A bez nedvosmislenog dokaza u vidu turskog audio zapisa da je Kasogi mucen pa onda hladnokrvno ubijen, Ameri i ostali ce moci da se prave da veruju u verziju o "tuci".
I jedini razlog što press još uvek o ovome priča je da se radi o, jel'da, njihovom kolegi.bjesomučje wrote:ja ne vidim kako bi ovo moglo imati neke narocite konsekvence, tako da ocekujem da ce ubrzo ispasti iz njuz sajkla
Baš to. Neka cede koliko mogu.Indy wrote:Mada sam mišljenja da progresivci treba da se za ovo zakače i izvuku maksimum mogućih posledica za KSA (ako će ih uopšte biti), bez obzira što je tačno da su isti počinili 1000x toga što jedva da se pominje.bjesomučje wrote:ja ne vidim kako bi ovo moglo imati neke narocite konsekvence, tako da ocekujem da ce ubrzo ispasti iz njuz sajkla
Hrvatske novine kažu u Beogradskoj šumi. Nisam otvarao članke i ne znam gdje je ta šuma.Quincy Endicott wrote:a šta kažu, gde je telo? kako su pravdi priveli osumnjičene? Saudijsci ovladali teleportacijom?
U diplomatskoj komunikaciji su takva objašnjenja standardna i znače. o ovome više nećemo javno govoriti, ako ima interesa za nagodbu, znate kojim putem se obratiti.Creepy Uncle wrote:Problem sa objašnjenjem je u tome što je na nivou "pas mi pojeo domaći". Trebaće dosta vremena da ovo legne.Ointagru Unartan wrote:Turci su odbili da proslede audio zapis ubistva bilo kome. Vidim dva moguce objasnjenja: ili nisu hteli da javno potvrde da su spijunirali konzulat, ili su hteli da ostave mogucnost Saudima da se izvade. Cinjenica da su Saudi nakon telefonskog razgovora Erdogana i MbS priznali da je Kasogi ubijen ukazuje na ovo drugo i na nekakav dil. A bez nedvosmislenog dokaza u vidu turskog audio zapisa da je Kasogi mucen pa onda hladnokrvno ubijen, Ameri i ostali ce moci da se prave da veruju u verziju o "tuci".
Turkey has vowed to reveal all details about the killing of journalist Jamal Khashoggi, after Saudi Arabia admitted for the first time he had been killed in its consulate in Istanbul.
"Turkey will never allow a cover-up," a ruling party spokesperson said.
https://www.bbc.com/news/world-europe-45926754
паће wrote:Каква су се говна окупила, види се већ и по томе да немаш за кога да навијаш осим, ајде, за Турке.