Smrt fašizmu, sloboda Mađarskoj!
- Post n°576
Re: Smrt fašizmu, sloboda Mađarskoj!
Nije prijatno. S druge strane Orban je toliko zastranio da je poceo da pljuje po EPP. Nije pametno.
- Post n°577
staret wrote:Са Јобиком у светлију будућност. Да се 69 жупанија опет врате у Војводину и Мачву.
Одакле ти 69, нема их ни 20 (види овде). Остало у глави од ноћас?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°578
Једна од ретких добрих ствари Орбана је пљување по економско-пропагандоном-програму. Уједињавање опозиције у Мађарској није први пут, нити ће скинути Фидес. Фидес може да скине Немачка колико данас са извлачење страних улагања у Мађарској али они то неће урадити.
- Post n°579
orban pljuje po EPP ali je on njihov kaliban (kao i batko borisov i gruevski i mucena kolinda i jansa).
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°580
http://91.222.7.144/hronika/dss-i-poks-potpisali-sporazum-o-zajednickom-delovanju.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°581
https://twitter.com/bpkaracsonyg/status/1393576782582976513?s=19
- Post n°582
Koja fotka, ali sviđa mi se caption The Battle of Hungary's deep
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°583
Ima 2,6k pratilaca na tvići
- Guest
- Post n°585
peštanski tj mađarski možemaš/nedavimobeogradaš
inače od ovih koje navodi kao podršku, sve bivši članovi konzervativnih i liberalnih partija, neki zajedno sa fidesom radili.
inače od ovih koje navodi kao podršku, sve bivši članovi konzervativnih i liberalnih partija, neki zajedno sa fidesom radili.
Karácsony said the opposition needed the contributions of conservatives and liberals alike to stop “the one percent that has now lost all checks and balances”, and proposed a “Movement 99” to promote a change in Hungary “not in place of the parties but alongside them”. Karácsony said his movement already had the support of personalities such as former state secretary Jozsef Angyan, philosopher Janos Kiss, former central bank governor Peter Akos Bod, sociologist Zsuzsa Ferge and actor-director Robert Alfoldi. He added that the movement was drafting a programme that would establish the directions for “a cohesive society and the rule of law”.
- Post n°586
Госн Божић, види види.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°588
https://chinaobservers.eu/the-fight-over-fudan-a-chinese-university-in-budapest-sparks-reckoning-for-sino-hungarian-relations/
- Post n°589
JUST IN - Pressuring athletes taking a knee is "provocation", Hungarians only "knee before God, homeland and when they propose to their love," said Prime Minister Viktor Orban on Thursday.
— Disclose.tv (@disclosetv) June 10, 2021
- Guest
- Post n°590
Nešto sam propustio - zašto je ovo tema za sportiste van SAD? Zaista bih voleo manje Amerike van Amerike, imamo mi i svoje probleme ali je došlo dotle da ljudima u Srbiji zagoreva ručak jer se nerviraju zbog PC fašizma na kempusima.
- Post n°591
Amerika svojom kulturnom dominacijom usisava u sebe sve i svašta.
- Post n°592
Zaboravio Viki da pomene da voli Mađar da klekne i pred Hitlerom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°594
Malo i pred ruskom i sovjetskom vojskom al ko će da broji sve to...
- Post n°595
Del Cap wrote:Malo i pred ruskom i sovjetskom vojskom al ko će da broji sve to...
Dobro, to klekne, ali ne voli, te se ne računa
- Guest
- Post n°596
Del Cap wrote:Amerika svojom kulturnom dominacijom usisava u sebe sve i svašta.
To svakako (i nisam nužno ni protiv) ali imamo već neko vreme problem previsoke rezolucije: ljudi se ponašaju kao da žive u SAD i brinu i najsitnije američke brige. Dođe mi da sa Teofilom Pančićem tražim ukidanje interneta.
- Post n°597
Ajeje Brazorf wrote:Del Cap wrote:Amerika svojom kulturnom dominacijom usisava u sebe sve i svašta.
To svakako (i nisam nužno ni protiv) ali imamo već neko vreme problem previsoke rezolucije: ljudi se ponašaju kao da žive u SAD i brinu i najsitnije američke brige. Dođe mi da sa Teofilom Pančićem tražim ukidanje interneta.
Malo je i do nas van Amerike
Last edited by fikret hadžiabdić on Thu Jun 10, 2021 3:45 pm; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°599
Ajeje Brazorf wrote:Nešto sam propustio - zašto je ovo tema za sportiste van SAD? Zaista bih voleo manje Amerike van Amerike, imamo mi i svoje probleme ali je došlo dotle da ljudima u Srbiji zagoreva ručak jer se nerviraju zbog PC fašizma na kempusima.
pa mogo si i da izabereš temu o otvaranju kineskog univerziteta u mađarskoj umesto isteranog ceu, ali te više zanima fudbal
- Post n°600
HNS je rekao da nama nije imanentno klečanje kao znak poštovanja možda ipak euro bude zabavanHrvatska reprezentacija nije jedina koja neće klečati uoči početka utakmica na Euru. Isto su najavile Rusija, Češka, Poljska, Slovačka i Mađarska, dok se Turska, Italija, Švicarska, Makedonija, Španjolska, Švedska i Njemačka nisu izjasnile, ali nisu klečale u zadnjim utakmicama.
_____
my goosebumps have goosebumps