Šta pije gospoda?
- Guest
- Post n°26
Re: Šta pije gospoda?
ja pio njihove voćne rakije i to je skroz korektno, onako školski čista proizvodnja, no bez posebnog odležavanja
- Post n°27
Пре пар месеци сам разгледао по оној њиховој радњици поред факултета и вињак ми је запао за око. Не знам, вероватно ћу пробати када будем долазио.
Иначе, занимљиво ми је да овде нико не пије коњак, у већини маркета га уопште нема у продаји.
Иначе, занимљиво ми је да овде нико не пије коњак, у већини маркета га уопште нема у продаји.
- Guest
- Post n°28
Kondo alal ti alkohol.
(Nijedna gitara nije povređena tokom pravljenja ovog snimka, ovo što izgleda kao redneck neozbiljnost zapravo krije oštre bezbednosne mere)
(Nijedna gitara nije povređena tokom pravljenja ovog snimka, ovo što izgleda kao redneck neozbiljnost zapravo krije oštre bezbednosne mere)
- Post n°29
edit - dosta si ga oljustio za kratko vreme....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°30
gospoda juce probala ovo.
recimo da mi vise prija od svih burbona na domacem trzistu, ukljucujuci i Woodford Reserve.
recimo da mi vise prija od svih burbona na domacem trzistu, ukljucujuci i Woodford Reserve.
- Post n°31
Onaj moldavski vinajk i vino što je Kondo preporučio se mogu kupiti i u neuglednom marketu Filip u bloku 45, u soliteru koji gleda na Kalika i pijacu.
- Post n°32
Nemamo temu za marketing, pa neka bude ovde. Facebook kampanja Rubina iz Kruševca:
Ceo profil je spektakl.
Ceo profil je spektakl.
- Post n°33
ovaj deo desno je dušu dao za majicu
- Post n°34
plačem... ponavljam, oficijelni nalog Rubina
- Post n°35
Carevi. Za Rubin me vežu najdraže uspomene. Kad sam kao Titov pitomac provodio dane u Kruševcu, onda su nas pozvali u tvornicu, najprije nam dali da pijemo vinjak 5, što je bio valjda neki najbolji proizvod, pa su nas pustili da praznimo unučiće direktno s tekuće vrpce neposredno prije stavljanja čepa i još nam dali da stavimo u džepove koliko ko može ponijeti. Kad smo se vraćali cijeli stroj se gegao.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°36
ja juce proveo dan sa 2 mladje zene iz krusevca. ceo dan su, dok nismo radili, pricale viceve. evo jedan
sede cezar i vendi u starom rimu
kad ono prolazi viki
a cezar ce:
vendi vidi viki
znaci smejem se kao mentol vec drugi dan
sede cezar i vendi u starom rimu
kad ono prolazi viki
a cezar ce:
vendi vidi viki
znaci smejem se kao mentol vec drugi dan
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°37
Ne, ono održava neki bog marketinga...
- Post n°38
Pre-ja-ko!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°39
Ja b' to sad pila.
Gif je najbolji.
Gif je najbolji.
- Post n°40
Не срамим се признати, али кад смо се вратили, прва флајка купљена је била пиће наше младости.
Слабо успевам да наватам кворум за њ, мислим да има још 4 деци у флаши. Ако неког занима вињак стар седам година...
Слабо успевам да наватам кворум за њ, мислим да има још 4 деци у флаши. Ако неког занима вињак стар седам година...
_____
with modem on UPS, I will have wife even when power goes down.
нама је потребно да ви будете на робији.
- Post n°41
Nije vinjak ali je popularno. Istina o pivu u Srbiji: http://agronomija.rs/2016/istina-o-pivu/
PS. Doduse sad vidim da je autor legendarni Uros Davidovic ali nema veze, dobra je pljuvacina
PS. Doduse sad vidim da je autor legendarni Uros Davidovic ali nema veze, dobra je pljuvacina
_____
#FreeFacu
- Post n°42
Kondo wrote:Nije vinjak ali je popularno. Istina o pivu u Srbiji: http://agronomija.rs/2016/istina-o-pivu/
Аха, већ сам мислио да сам постао пивски заверетичар, кад оно испаде баш онако како сам мислио. И чак сам пробао Карлсберг и Стелу Артоа, и не видим по чему се разликују од Лава осим што су блеђи.
_____
with modem on UPS, I will have wife even when power goes down.
нама је потребно да ви будете на робији.
- Post n°43
Kondo wrote:Nije vinjak ali je popularno. Istina o pivu u Srbiji: http://agronomija.rs/2016/istina-o-pivu/
Kad smo već kod toga, najava jubilarnog stotog vaskrsa ovog smeća:
Obnovljena proizvodnja BIP piva
- Post n°44
otto katz wrote:Carevi. Za Rubin me vežu najdraže uspomene. Kad sam kao Titov pitomac provodio dane u Kruševcu, onda su nas pozvali u tvornicu, najprije nam dali da pijemo vinjak 5, što je bio valjda neki najbolji proizvod, pa su nas pustili da praznimo unučiće direktno s tekuće vrpce neposredno prije stavljanja čepa i još nam dali da stavimo u džepove koliko ko može ponijeti. Kad smo se vraćali cijeli stroj se gegao.
Ako je bilo jednoobrazno onda je sve u redu
_____
alt-lib
- Post n°45
ama da bre, ja volim pivo, apsolutno znam kakvog ukusa bi trebalo da bude i...prakti;no sam prestao da pijem pivo u Srbiji. Djubre. Ne moram ni da znam sve ovo, jednostavno oseca se da je djubre.
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°46
Nije dobra jer uključuje popularne zablude o pivu. Tačno je da Nemačka ima konzervativan zakon o pivu, ali se belgijski trapist pravi sa dodatkom šećera, pirinča, kukuruza, meda itd.
Dodaću još i da su Nemci dosadni sa svojim Reinheitsgebot-om kao Bosanci sa burekom.
- Guest
- Post n°47
I koje onda pivo ovde da se kupuje, u regulare prodavnici, a da su sastojci ti koji treba da budu?
- Post n°48
grimbergen
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°49
Mislim da je Mythos original od onih..pristupacnijih. Ali neam pojma da li oni i koliko vode racuna u smislu napisanog u tekstu.
_____
alt-lib
- Post n°50
Gargantua wrote:I koje onda pivo ovde da se kupuje, u regulare prodavnici, a da su sastojci ti koji treba da budu?