ko je autor? bez guglanja!
- Guest
- Post n°26
Re: ko je autor? bez guglanja!
Албанци који живе у Србији су традиционалан & патентиран медијски отров, на жалост и доказано ефикасан.
- Post n°27
Ali ova rečenica je esencija podlosti i zamene teza
Gde je srpska opozicija našla interes da potcenjuje krizu u Skoplju, da u makedonskom lideru koji se protivi platformi iz Tirane pronalazi fašistu, a u albanskom premijeru koji preti Velikom Albanijom samo još jednog od evropskih lidera?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°28
Kad ona jednog dana bude skončala, nastupiće ekološka katastrofa u krugu od kilometar od parčeta zemlje u kome se nađe. Narednih jedno tri milona godina.
_____
alt-lib
- Post n°29
Ma to kolumnisanje i služi da se preskaču činjenice.
- Post n°31
Sve sluzi za obracun sa opozicijom. Da se sudare Neptun i Uran naslo bi se razloga za neko pljuvanje po istoj.
_____
alt-lib
- Post n°32
Kinder Lad wrote:Sve sluzi za obracun sa opozicijom.
Тачно. Да се сутра измисли нека нова слуз, љига, љага... и то би.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°34
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°35
Наслов за Информер Цинкароша: "Јанковић успео да поквари камен!".
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°36
Liči pomalo na Džonija Samardžića, omraza na Koštunijev kamen za kupus i sipovsko-udbašku decu je vintidž Džoni.
Mada su mu rečenice obično kraće...
Mada su mu rečenice obično kraće...
- Post n°37
Bingo. Dzoni je u pitanju.
_____
- Post n°39
SENKE NAD BALKANOM Serija radi serije. Potpuni slom priče, dramaturški haos, likovi bez karaktera. Nefunkcionalne i suvišne scene seksa i nasilja. Misticizam uveden na silu. Hrist, koplje, Vizantija, Rusi...Fali samo Sveti gral i grob Sv. Petra u, na primer, Malom Mokrom Lugu.
_____
- Guest
- Post n°40
Meni ni google ne pomaže. Ne znam ko je ali ovo sa nefunkcionalnim i suvišnim scenama seksa (golotinje) i nasilja je u sinoćnjoj epizodi bilo baš vidljivo. U stvari je sinoć bilo vidljivo sve pobrojano.
- Guest
- Post n°41
d vojnov?
mislim, ne zvuči previše kao on, al ko bi pisao o snb...
mislim, ne zvuči previše kao on, al ko bi pisao o snb...
- Post n°44
Ratko Dmitrović
@RatkoDmitrovic
Follow Follow @RatkoDmitrovic
More
SENKE NAD BALKANOM Serija radi serije. Potpuni slom priče, dramaturški haos, likovi bez karaktera. Nefunkcionalne i suvišne scene seksa i nasilja. Misticizam uveden na silu. Hrist, koplje, Vizantija, Rusi...Fali samo Sveti gral i grob Sv. Petra u, na primer, Malom Mokrom Lugu.
@RatkoDmitrovic
Follow Follow @RatkoDmitrovic
More
- Post n°45
Има баш случајева кад ни гуглање не помаже. Пре двадесет и ситно година сам у ајзлогу дућана са ситном електриком у Мађарској видео нешто, међу миксерима и сецкалицама, што би отприлике било величине кутије за пеглу, није било слике на кутији, само је писало крупно "SMRT" и нешто ситније, на белој елипсастој позадини "EXE". Ај сад гуглај "smrt exe", нема шансе да ћеш наћи електрични уређај са таквим називом, јер постоји фајл који се зове smrt.exe и заузима првих 4000 страна кад се гугла.
Мистерија ће остати нерешена.
Мистерија ће остати нерешена.
_____
- Post n°46
fikret selimbašić wrote:Meni ni google ne pomaže. Ne znam ko je ali ovo sa nefunkcionalnim i suvišnim scenama seksa (golotinje) i nasilja je u sinoćnjoj epizodi bilo baš vidljivo. U stvari je sinoć bilo vidljivo sve pobrojano.
Pa to, Dmitar pravo centar. Druga smesna stvar je sto je serija ko ekranizovani greates hits feljtona iz Vecernjih novosti, a on se ljutka.
_____
- Guest
- Post n°47
William Murderface wrote:fikret selimbašić wrote:Meni ni google ne pomaže. Ne znam ko je ali ovo sa nefunkcionalnim i suvišnim scenama seksa (golotinje) i nasilja je u sinoćnjoj epizodi bilo baš vidljivo. U stvari je sinoć bilo vidljivo sve pobrojano.
Pa to, Dmitar pravo centar. Druga smesna stvar je sto je serija ko ekranizovani greates hits feljtona iz Vecernjih novosti, a on se ljutka.
Srećom pa sam te feljtone preskočio u životu. Novosti sasvim dovoljno poznajem, ovih dana ponovo blistaju sa sa Bakirovim pripremama za napad na RS.
Ratko u drugom tvitu dopunjuje šta ga u stvari žulja u SNB.
Ratko Dmitrović @RatkoDmitrovic
I još nešto, SENKE NAD BALKANOM, šta god ko mislio, imaju cilj da u svesti Srba zauvek ostave negativnu sliku o tzv. belim Rusima. Oni su u "Senkama..." predstavljeni kao uniformisana banda kriminalaca i ubica
I jedan od odgovora
Miloš Novaković @NovakovicSNP 22h22 hours ago
Replying to @RatkoDmitrovic
Upravo tako...a Krasnov se spominje u samo jednoj epizodi...a projektovao pola Beograda...nije mi jasno zašto se gradžani ne bune...
- Post n°48
Sukobi na desnici.
_____
- Post n°50
_____