Spirit of Football
- Post n°501
Re: Spirit of Football
A pazi Savin ljubomoran pogled u Zivu, tacno se vidi da u sebi misli "Bicu i ja jednog dana vako ugladjen smeker".
- Post n°503
jel ovo stvarno kaze ziva ili je tvoj improv ? u svakom slucajuArkady Ivanovich wrote:Pa najviše sam voleo da igrače obučem, im'o sam neke vezice po tim fabrikama Beko, Meko, Kluz, Muz, Fuz i oni nam daju za reklamu dvajes pet odela... Znate kako, pola od njih ne zna kravatu da veže, kažem nema treninga, ajmo da vezujemo kravatu... Druga stvar moraš da ih učiš, kad idu u ve-ce svetlo odelo pa ne mož' da ga vrati odma nazad, da mu curka dole celo vreme, moraš da ga naučiš da se kupa... Mene su posle igrači koji su igrali u Italiji zvali kažu "hvala Šefe", reko zašto?... "pa vi ste nas učili lepo dez'dorans parfem"...
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°504
Kaze svaki put kad neko uperi kameru u njega... verujem i da po kuci isto prica
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°505
Agdw Hmlkh wrote:jel ovo stvarno kaze ziva ili je tvoj improv ? u svakom slucajuArkady Ivanovich wrote:Pa najviše sam voleo da igrače obučem, im'o sam neke vezice po tim fabrikama Beko, Meko, Kluz, Muz, Fuz i oni nam daju za reklamu dvajes pet odela... Znate kako, pola od njih ne zna kravatu da veže, kažem nema treninga, ajmo da vezujemo kravatu... Druga stvar moraš da ih učiš, kad idu u ve-ce svetlo odelo pa ne mož' da ga vrati odma nazad, da mu curka dole celo vreme, moraš da ga naučiš da se kupa... Mene su posle igrači koji su igrali u Italiji zvali kažu "hvala Šefe", reko zašto?... "pa vi ste nas učili lepo dez'dorans parfem"...
to je prepisan koment sa te slike sa fb, a njega su citirali, original bard
- Guest
- Post n°506
Hubert de Montmirail wrote:
Bard & Genije!
ko kaže da ne bi voleo da izgleda kao Živa na ovoj slici, masno laže.
- Guest
- Post n°507
Hubert de Montmirail wrote:U susret grckom derbiju koji se igra u nedelju i koji ce mozda odluciti prvaka - da li ce PAOK uzeti titulu posle 35 godina ili ce Oly lupiti jos jednu recku?
GRČKI navijači uoči derbija prvenstva između PAOK-a i Olympiacosa napravili su incident zbog kojeg utakmica nije ni započela.
- Post n°508
haha video sam juce na trajektu koji spaja atinu mikonos ikariju samos hios lezbos limnos i kavalu nekoliko desetina likova koji su sasvim sigurno ucestvovali u incidentima
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°509
ovo ce da preraste u gradjanski rat, posto PAOK optuzuje garsiju da je sve odglumio i isfolirao da bi Oly dobio 3:0
https://citizen.co.za/phakaaathi/phakaaathi-world/1835177/fbl-gre-paok-olympiakos-violence/
iako se prvo pisalo da je rolna toalet papira, spanac je dobio rolnu papira za stampanje racuna u glavu, moguce da je moglo biti zajebano. proveo je noc na ispitivanjima u bolnici i mislim da je ostao do danas tamo.
sad ako presude 3:0 bez igre uz oduzimanje bodova PAOK-u, AEK zavrsava prvenstvo kao prvi (ne znam da li se igra play off ove godine). medjutim prosle godine se desilo slicno upravo tadasnjem PAOK-ovo treneru u atini protiv PAO u trenutku kad su gubili 0:1, utakmica je prekinuta i PAOK je dobio 3:0 za zelenim stolom i PAO-u su oduzeti bodovi zbog cega je na kraju izgubio titulu
inace je atmosfera na stadionu bila genijalna, fazon bombonjera iz buenos airesa
https://citizen.co.za/phakaaathi/phakaaathi-world/1835177/fbl-gre-paok-olympiakos-violence/
iako se prvo pisalo da je rolna toalet papira, spanac je dobio rolnu papira za stampanje racuna u glavu, moguce da je moglo biti zajebano. proveo je noc na ispitivanjima u bolnici i mislim da je ostao do danas tamo.
sad ako presude 3:0 bez igre uz oduzimanje bodova PAOK-u, AEK zavrsava prvenstvo kao prvi (ne znam da li se igra play off ove godine). medjutim prosle godine se desilo slicno upravo tadasnjem PAOK-ovo treneru u atini protiv PAO u trenutku kad su gubili 0:1, utakmica je prekinuta i PAOK je dobio 3:0 za zelenim stolom i PAO-u su oduzeti bodovi zbog cega je na kraju izgubio titulu
inace je atmosfera na stadionu bila genijalna, fazon bombonjera iz buenos airesa
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°510
_____
#FreeFacu
- Post n°513
Kondo wrote:ovo ce da preraste u gradjanski rat, posto PAOK optuzuje garsiju da je sve odglumio i isfolirao da bi Oly dobio 3:0
PAOK doliva ulje na vatru
#PrayForOscar
- Post n°514
i od jednog spanca, mnogo je!
_____
#FreeFacu
- Post n°515
i meni se cini
ne znam sta je savez odlucio
ne znam sta je savez odlucio
- Post n°516
pa ovo definitivno nije limenka u glavu koju je popio ivic. ali oly je jak i ne sumnjam da ce paok lose proci. a oscara ce stici karma za ovo, pogotovu sto je nepotrebno - oni nisu imali nikakav interes ili ga barem ja ne vidim, sem starog bolesnog rivaliteta.
_____
#FreeFacu
- Post n°517
Dinamo, CZ, Olimpija
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°518
Ustase i cetnici, s janezima bezali.
- Post n°522
Hubert de Montmirail wrote:hvala
ja sam nešto bio ubeđen da pesmu peva Loša
glede Hereforda i ove utakmice, imao sam negde fotke navijača i uletanja na teren, ko zna gde mi je sada to, sve sam to narezao na neke cd-ove i na kraju pogubio...
EDIT
hvala obojici
- Post n°524
poslednje kolo šampionske sezone 1970/71. Hajduk je igrao kao domaćin protiv Olimpije, to je utakmica na slici. što su jurili kokoške po terenu ne znam
- Guest
- Post n°525
Nisam znao, i ne sjećam se gdje sam sliku iskopao, zbog peradi sam mislio da je neka od utakmica protiv francuskih klubova.
Spirit of football je i večerašnja utakmica Totenhem-Juventus, dugo nisam nešto nešto bolje od ovoga vidio, za vhs kolekciju.
Spirit of football je i večerašnja utakmica Totenhem-Juventus, dugo nisam nešto nešto bolje od ovoga vidio, za vhs kolekciju.