no set-piece routines, just vibes pic.twitter.com/oJl5Ntpse0
— Brucey Head (@Bloatyheader) December 12, 2020
Spirit of Football
- Post n°976
Re: Spirit of Football
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°977
The home of Italy's 1982 World Cup hero Paolo Rossi was burgled during his funeral service on Saturday, local reports say.
- Post n°978
Film o Gudelju
Ivanova igra je biografski dokumentarac o jednom od najvećih hrvatskih nogometaša svih vremena - Ivanu Gudelju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°979
ovo mi je ulepšalo veče
počelo je tako što me proslava gola "dentist chair" dovela do gazze. englezi nisu imali većeg igrača otkada ja pratim fudbal a to su neke rane 70-e, ciganija na enfildu, taj neki rad.
počelo je tako što me proslava gola "dentist chair" dovela do gazze. englezi nisu imali većeg igrača otkada ja pratim fudbal a to su neke rane 70-e, ciganija na enfildu, taj neki rad.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°980
Da po talentu.
Englezi su inače užasno netalentovani za fudbal, što je zanimljivo obzirom na to koliko ga vole i igraju.
Englezi su inače užasno netalentovani za fudbal, što je zanimljivo obzirom na to koliko ga vole i igraju.
- Post n°981
fin dokumentarac na SK1 o le tissieru, odličan za 1.januarsko izdisanje nakon ručka
odličan lik ne samo fudbaler, pravi lad. nisam znao da je celu karijeru igrao za s'hampton, fudbaleri tog formata obično ipak provedu neko vreme u boljim klubovima.
odličan lik ne samo fudbaler, pravi lad. nisam znao da je celu karijeru igrao za s'hampton, fudbaleri tog formata obično ipak provedu neko vreme u boljim klubovima.
_____
#FreeFacu
- Post n°982
zašto ja tek sad otkrivam ovo. gatuzo malakia car! sometimes maybe good sometimes maybe shit! everyday malakia!
_____
#FreeFacu
- Post n°983
Partizan - Radnicki 1963.
- Post n°985
gattuso je carina
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°986
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°987
Je li ovo novi Cecin momak
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°988
nisam znao za lika, hats off
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°989
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°990
Odlican nemacki, evo sa prevodom
_____
#FreeFacu
- Post n°991
Uh, ja tek sad vidim da nisam stavio verziju sa prevodom. Propo mi fazon skroz.
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=2056
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=2056
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”