Spirit of Football
- Post n°351
Re: Spirit of Football
ovo nema veze sa njima, taj mural stoji tamo bar 10 godina, niti je GTR objavio ovo
- Post n°352
Hubert de Montmirail wrote:
inace, ja sam kupio na limundu i poklonio NFM u Manchesteru kartu za utakmicu Crvena zvezda - Manchester U iz 1958.
Last edited by Hubert de Montmirail on Fri Jan 12, 2018 11:20 am; edited 1 time in total
- Post n°353
koliko si platio ako nije tajna? posto znam za slucaj da je ocuh moje drugarice nasao na buvljaku neku relikviju vezanu za tu utakmicu za koju ne znam da li je karta ili katalog i to zavalio za ogromne pare na ebay - ogromne reda velicine par hiljada evra.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°354
obicna kova je bila, za zapad, u solidnom stanju a pozadi je bio samo napisan rezultat hemijskom, platio sam oko 3000 din
sigurno se to moze prodati za vise na ebayu, mozda do 100 evra. ako je program, ili nesto potpisano ili zastavica, sigurno za mnogo vise
ja sam takodje na limundu kupio lepu kapitensku zastavicu Sparte iz Praga i tek kad mi je stigla sam video da je potpisana, mada necitko i da ima neku posvetu na ceskom sa godinom 1966, tako da je vrlo moguce kapitenska zastavica Sprate sa utkamice cetvrtfinala KES 1966 Partizan-Sparta. nisam stigao da proverim, bas cu da fotkam da mi Otto protumaci sta tacno pise
sigurno se to moze prodati za vise na ebayu, mozda do 100 evra. ako je program, ili nesto potpisano ili zastavica, sigurno za mnogo vise
ja sam takodje na limundu kupio lepu kapitensku zastavicu Sparte iz Praga i tek kad mi je stigla sam video da je potpisana, mada necitko i da ima neku posvetu na ceskom sa godinom 1966, tako da je vrlo moguce kapitenska zastavica Sprate sa utkamice cetvrtfinala KES 1966 Partizan-Sparta. nisam stigao da proverim, bas cu da fotkam da mi Otto protumaci sta tacno pise
- Post n°355
ovo je bilo nešto tipa 1500-2000 funti, nemam ideju šta je tačno bilo. možda karta koja je bila nepocepana ili tako nešto, proveriću ali ko zna kada.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°356
Daniel Griffin, 'Snowy Holmesdale'
Depicting a 1970’s wintry game at Selhurst Park with the old Holmesdale road stand and terraced houses in the distance.
- Guest
- Post n°357
ja sam nekom srbendi iz ciriha prodo zvezda bajern nepocepanu kartu za 20chf pre 5-6 godina, a to je burazer od ujaka cigan pokupio nekoliko komada ispred stadiona jer su pobacali tapkarosi.
- Post n°358
Ima finih slicica https://twitter.com/CheapPanini
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°362
Jedan od najjebačkijih timova svih vremena:
A kako je to sve zapravo izgledalo, može više saznati ovde:
BBC Sporting Witness - The Rise and Fall of Parma Football Club
A kako je to sve zapravo izgledalo, može više saznati ovde:
BBC Sporting Witness - The Rise and Fall of Parma Football Club
- Guest
- Post n°363
Hubert de Montmirail wrote:Verovatno svi znate za mesto pogibije Dragana Mancea - nadvožnjak na putu Beograd - Novi Sad. Tu već dugo stoji mural posvećen legendarnom asu. To mesto je fizički izdvojeno od urbanog dela Zemuna, retko se tuda prolazi, vetar ali i ljudi nanose sve i svašta, bacaju smeće sa nadvožnjaka, itd. Jedan plemenit čovek, jedan od retkih koji često prolazi tim putem, rešio je da uzme stvar u svoje ruke i počisti to mesto Draganove pogibije. Reč je o Milidragu Hodžiću Hodži, bivšem fudbaleru Veleža a sada stanovniku Zemuna! Iskreno poštovanje od svih nas za ovaj divan ljudski gest.
- Guest
- Post n°364
kada napišu da je ovo bio ukras naježim se, meni je to bilo toliko odvratno da nemam reči
- Post n°365
Dobro ali tebi je već toliko stvari odvratno da postaje indiskriminatorno. Nemoguće ti je pohvatati kriterije.Mr. Moonlight wrote:kada napišu da je ovo bio ukras naježim se, meni je to bilo toliko odvratno da nemam reči
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°366
danas se masovno osudjuje to prekrecivanje kao napad na velike srbe. to nisu bili veliki zumbuli nego veliki srbi. fejsbuk gori.
GTR izdao fatvu na cigose ("ne znamo ko je ali ne treba da se puno razmislja...")...
GTR izdao fatvu na cigose ("ne znamo ko je ali ne treba da se puno razmislja...")...
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°367
jel opet neko klanje izmedju pristalica crvenog i crnog klana istog drzavnomafijaskog govneta?
di se moze gledati nakupovo sam mogyi kokica za mikrovalnu
di se moze gledati nakupovo sam mogyi kokica za mikrovalnu
- Post n°368
Arkady Ivanovich wrote:jel opet neko klanje izmedju pristalica crvenog i crnog klana istog drzavnomafijaskog govneta?
ne verujem, nismo ih dirali 10 godina, sto bi sada
pored toga ti debili bi vec pustili svoje selfije u akciji na drustvene mreze da se kurce
ovo je neki interni kriminal neko se nekome zamerio, ali verovatno klinci posto bi ovi ozbiljniji to drugacije tretirali
_____
#FreeFacu
- Post n°370
i to je bila jedna od razmatranih teorija danas, trigger za novu rundu fundraisinga. po brzini, sasvim izvesno.
Last edited by Kondo on Sun Jan 21, 2018 7:44 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
- Post n°371
naravno, dorcol nema komunalnu policiju
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°372
cemu to seljacenje? nije vise dosta sto mafijaske bande imaju one sitne grafite kad sprejevima nesto napisu i zapisavaju teritorije na kojima haraju i bave se kriminalom, sad kao glume umetnike? srbija je stvarno dno
- Post n°373
vural - ono kad devastiras mural da bi napravio fundraising viral
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°374
cenim uvek traze saglasnost stanara zgrada i organa lokalnih ili ko vec daje dozvole hahaha
crvenocrne bande ni ne moraju nikog da pitaju, samo bahato, samo srbija
crvenocrne bande ni ne moraju nikog da pitaju, samo bahato, samo srbija
- Post n°375
_____
#FreeFacu