Karađorđević Vučiću: Nadam se da ćete nas pozvati na večeru sa Čarlsom
Karadjoke ☃
- Post n°101
Re: Karadjoke ☃
Polemika se usijava.
- Post n°104
mikelandjelo wrote:znaci bice sutra tekst Vesne Rakic Vodinelic o tome u Pescaniku?
[size=33]Aleksandar Vučić je brutalizovao javnu komunikaciju do te mere da niko ne može da mu “odgovori”, jer naprosto retko ko sebi može da dozvoli takvo nepristojno ponašanje. Ne zato što neko neće i pravi se fini, nego zato što za [/size][size=33]takav jezik[/size][size=33] moraš “po prirodi” da budeš brutalan i da imaš iskvaren mozak. Vučić se građanima i službenicima obraća imenom, nadimkom i na “ti”, Borislava Pekića zove Bora, a između ostalih nepodopština odalamio je Aleksandru Karađorđeviću: “prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš”. Nije da Karađorđevića treba posebno tretirati, jer on je običan građanin, ali ovo [/size][size=33]tikanje[/size][size=33]zvuči barapski. Istom prilikom kaže da ministrima neće povećavati plate, pa na pitanje novinara da li se o tome priprema zakon (kao da Vlada nije u tehničkom kapacitetu i parlament raspušten) – na taj lepo nabačeni volej kaže da će plate povećati prosvetnim i zdravstvenim radnicima. Na ovakvom obrtu bi mu i Tramp pozavideo.[/size]
http://pescanik.net/opsadno-stanje/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°105
Nije da Karađorđevića treba posebno tretirati, jer on je običan građanin, ali...
Ovako je i Zoran Đinđić krenuo, tobože načelno i sa razumnom dozom otklona, pa završio u poklanjanju imovine i plaćanju silne godišnje apanaže za "održavanje". Znam dobro odakle potiče karambitin svetonazor i kuda nas vodi. Pročitana je sva ta kleročežnjiva desnica okupljena u DS-u.
- Post n°108
[*]Charles and Camilla are currently on a five-day tour of Western Europe
eto, a posle se zalite na Daily Fail, a po njima smo vec Zapadna Evropa
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3495027/Camilla-looks-chic-black-grey-touches-Belgrade-Prince-Wales-royal-couple-pay-respects-Serbian-memorial-crypt.html
obratiti paznju na deo sajta na kome je objavljeno
[*][*]After arriving in Croatia on Monday, today the couple jetted to Serbia
eto, a posle se zalite na Daily Fail, a po njima smo vec Zapadna Evropa
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3495027/Camilla-looks-chic-black-grey-touches-Belgrade-Prince-Wales-royal-couple-pay-respects-Serbian-memorial-crypt.html
obratiti paznju na deo sajta na kome je objavljeno
_____
alt-lib
- Post n°109
Kinder Lad wrote:royal-couple-pay-respects-Serbian-memorial-crypt.html
Чекам првог бота који ће од овог плаћања ристепка да наплете причу о Камилару као инвеститору...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°110
Nisam zamišljao Dubravku Stojanović u ovoj ulozi.
- Guest
- Post n°111
da se samocitiram
uvek me zanimalo kako bi ta administracija Cede Jovanovica izgledala i otprilike ovako sam je i zamisljao.
- Post n°112
Saradnja sa okupatorom, nisam iznenađen.
- Post n°113
Univerzitetski profesor kao turistički vodič.
Video sam je u Dnevniku, ushićena je. Bljutavo.
Napomena: ja volim njene knjige.
Video sam je u Dnevniku, ushićena je. Bljutavo.
Napomena: ja volim njene knjige.
- Post n°114
Pa dobro, eno je i Ljubica Gojgić u svojoj emisiji, koja se sva otopli i široko osmehne kad god pominje Karađorđeviće, uz obavezan dodatak "princ."
Doduše, ona je po svemu sudeći DS-ovka, pa to ne čudi, sve je to monarhistički i nacionalistički biradoznalo. Samo je pitanje manira.
Doduše, ona je po svemu sudeći DS-ovka, pa to ne čudi, sve je to monarhistički i nacionalistički biradoznalo. Samo je pitanje manira.
- Post n°115
http://77.46.136.69/Arhiva/2016/Video/swf/svec-vec-carls-vuccich_1603.flv
- Post n°118
Milica!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°119
Mojу госпоју занимају ти уређаји за климатизацију авлије, то чудо мора да види. Јер нема другог објашњења како неко може за неколико месеци да нагура толики дуг за струју.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°120
VESELO: Đelem Đelem za princa Čarlsa i Jelisavetu Karađorđević
- Post n°121
super je princ carls, duvajte ga komunci i metalci
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°122
Pa ti ga vodi kući, ko ti brani.
I kukaj mu što će zvezdu, klub koji već treći put zaredom igra Evroligu koju nije izborio na terenu, da pokradu sudije u basketu u utakmici koju će dotična ubedljivo da dobije.
I kukaj mu što će zvezdu, klub koji već treći put zaredom igra Evroligu koju nije izborio na terenu, da pokradu sudije u basketu u utakmici koju će dotična ubedljivo da dobije.
- Guest
- Post n°123
kod posete novom sadu trazio je da poseti onaj lopata isceliteljski centar koviljskog manastira
- Post n°124
Princ Čarls je to što je, možete ga mrzeti kao antimonarhisti i levičari i to je legitimno. Ali čovek nije ni najmanje neprijateljski raspoložen prema Srbiji. Naprotiv.
_____
alt-lib
- Post n°125
ognica efimera wrote:kod posete novom sadu trazio je da poseti onaj lopata isceliteljski centar koviljskog manastira
[img][/img]
Je l ovo iz tog manastira ili je ovo neki drugi?
(I odakle Božović i u ovoj ekipi?)