ognica efimera wrote:kod posete novom sadu trazio je da poseti onaj lopata isceliteljski centar koviljskog manastira
Mislim da u Kovilju ne rade lopatama, bar ja nisam cuo nista slicno
ognica efimera wrote:kod posete novom sadu trazio je da poseti onaj lopata isceliteljski centar koviljskog manastira
Kondo wrote:super je princ carls, duvajte ga komunci i metalci
Kondo wrote:super je princ carls, duvajte ga komunci i metalci
Kinder Lad wrote:Princ Čarls je to što je, možete ga mrzeti kao antimonarhisti i levičari i to je legitimno. Ali čovek nije ni najmanje neprijateljski raspoložen prema Srbiji. Naprotiv.
zvezda je zivot wrote:Kondo wrote:super je princ carls, duvajte ga komunci i metalci
+1.
danas sam sreo dve osobe koje nisu nikakvi rojalisti a sreli su se s carlsom ovih dana i odusevljeni su preko svake mere, kako prijatan covek, ljubopitljiv otvoren.
Filipenko wrote:Kinder Lad wrote:Princ Čarls je to što je, možete ga mrzeti kao antimonarhisti i levičari i to je legitimno. Ali čovek nije ni najmanje neprijateljski raspoložen prema Srbiji. Naprotiv.
Mi ga ne mrzimo kao antimonarhisti, niti kao levičari. Jednostavno je neprijatno gostiti takvu spodobu, koja je pri tome došla preko Hrvatske i zapućuje se ka mafijaškim tvorevinama Crnoj Gori i Kosovu, gde će da ih hrabri na bolju budućnost. To da li je on neprijateljski raspoložen prema Srbiji je nebitno. Nisam ni ja neprijateljski raspoložen prema Britaniji, već smatram da će sve doći na svoje mesto kada Škotskoj bude pripojen Jorkšir i Nortamlerlend, Vels dobije zasluženu nezavisnost, a Kent, Veseks i Eseks dobiju zasluženu državnost nakon tisućljetnje okupacije od strane Midlandsa. Naravno, da sve bude popločano ODKB bazama odakle će ruski, kineski i indijski kontigenti nadzirati svoje interesne sfere.
E onda ću ja izigravati pomiritelja među običnom rajom, i pozivati na politički proces izmirenja diveći se posebnosti anglikanizma dok ločem usred Novog Lenjingrada u Houses of Supreme Soviet, nedaleko od trga Staljingradske bitke i statue maršala Rokosovskog pokraj Big Bena.
Тај лик је из Лознице. Изгледа да је имао и неких дефинитивних успеха у одвикавању.ficfiric wrote:ognica efimera wrote:kod posete novom sadu trazio je da poseti onaj lopata isceliteljski centar koviljskog manastira
Mislim da u Kovilju ne rade lopatama, bar ja nisam cuo nista slicno
ostap bender wrote:ja ga uopste ne mrzim vec zivim za svet gde ce svaki covek biti princ (ili princeza).
Kinder Lad wrote:Inače, sam plan posete tj izbor država govori više od bilo čega drugog.
Kinder Lad wrote:Inače, sam plan posete tj izbor država govori više od bilo čega drugog.
plachkica wrote:Kinder Lad wrote:Inače, sam plan posete tj izbor država govori više od bilo čega drugog.
Next-yu?
ostap bender wrote:Kinder Lad wrote:Inače, sam plan posete tj izbor država govori više od bilo čega drugog.
ex-yu?
beatakeshi wrote:Ma on je potpuni bezveznjak, sve te njegove posete su smuti pa prospi, tupava propaganda ničega.
Bluberi wrote:Onda jebiga nije najbolje objasnio cilj posete ovim našim vladajućim tupanima i svom tom propratnom kamarilom.