zvezda je zivot wrote:znam ali realno beli nije za nas. tebe mene i takve ljude. za njega glasaju seljaci i metalci sto dolaze u grad za novu godinu. Dolo moze da glasa za taj autsajderski fazon, od nas bi bilo licemerno.
Ej!
zvezda je zivot wrote:znam ali realno beli nije za nas. tebe mene i takve ljude. za njega glasaju seljaci i metalci sto dolaze u grad za novu godinu. Dolo moze da glasa za taj autsajderski fazon, od nas bi bilo licemerno.
diktotar wrote:zasto ekipa koja je uspela da izgubi od srs ne bi mogla da bude slabije plasirana od belog, narocito kad se pojma nema kako i koliko ce uopste biti kontrolisani izbori. moj neki trip je da bi mogli da pokradu na nacin da ovo govno pobedi u prvom krugu, a beli bude drugi kako bi dodatno unakazili ove patrljke opozicije.
diktotar wrote:koliko uopste opozicija ima kontrolora, i da li su ti ljudi tamo iz ubedjenja da se bore protiv vucica ili ono daj njega znam da mu fali love trenutno, ili komsijsku decu kao svojevremeno kad se islo na pumpe da se peru stakla. to je vrhunski neozbiljno ako tako rade, a ne saljenje belog.
William Murderface wrote:diktotar wrote:koliko uopste opozicija ima kontrolora, i da li su ti ljudi tamo iz ubedjenja da se bore protiv vucica ili ono daj njega znam da mu fali love trenutno, ili komsijsku decu kao svojevremeno kad se islo na pumpe da se peru stakla. to je vrhunski neozbiljno ako tako rade, a ne saljenje belog.
Za Jankarinu kampanju ima bas puno ljudi koji su se prijavili da budu kontrolori. DS to nije imao na ranijim izborima.
diktotar wrote:mani ti sto ekipica nece uleteti odmah, mozda nisi upoznat sa pripremama nekih, ali ljudi su jednostavno u niskom startu spremni da otimaju pozicije samo ako se ukaze prilika. ja se cak pribojavam i povrataka gmazine canka i smrdljive lsv u igru na tu stranu, a ovi takvi kakvi su sunjavi naravno da bi ih pustili.
al na stranu to sad, mislim meni je generalno najsugavija stvar u celim izborima to sto realno nema nikakve kontrole opipljive, nadam se da ce bar biti cvrstog osnova da se zakuva "pokrali su" jer ce besomucno krasti. ja cak planiram da ustanem oko 7 u nedelju sto sam uradio jednom u zivotu, da idem da navatam one sto dovoze busevima da glasaju i siikaju, da ih drkam tamo
diktotar wrote:pazi npr u ns, kad na jednog takvog "novog" kontrolora kao plackicina frendica uleti 4-5 uigranih veterana srs sns spo lsv sps, rastavice ih kako hoce, ljudi nemaju razred skole, ali desetine namestanja i mutljavina na glasanju za sobom.