Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

zvezda je zivot

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 35 Empty Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Post by zvezda je zivot Sun Dec 24, 2023 1:55 pm

vikor markovic je jako pristojan momak. ove ostale ne poznajem. ova riba je iritantna.

_____
    ova zemlja to je to
    konjski nil

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 35 Empty Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Post by konjski nil Sun Dec 24, 2023 1:55 pm

One Eyed Bob wrote:Uopšte mi je užasan taj "how do you do, fellow kids" antihumor, svo to usiljeno njakanje, naglašavanje frikativa kako bi zvučao prodornije (uz druge animalne tehnike nadglašavanja koje se legitimno koriste i u studentskim bull sesijama ali mi je bizarno kad to rade ljudi koji počinju - ili dovršavaju - ćelavljenje)
    +milion
    ortak me nagovarao da odgledam šou sara silverman & tikovi kao to je nešto najsuperije ikada ja mu odg nešto slično ovom tvom on reko da nemam smisla za humor posle par god mi neoprezno priznao da je fasovo fimozu od svakodnevnog Gledanja u ss ss Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 35 2304934895

_____
    Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 35 2692   Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence   Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 35 2692
    паће

Post by паће Sun Dec 24, 2023 2:14 pm

One Eyed Bob wrote:Preslušao sam deo sa Điđijem, stekao sam dragocene uvide koji se poklapaju sa mojim saznanjima (Điđi jeste mutan lik sa Senjaka), ne bih ove nadobudne i neduhovite ljude ponovo slušao osim kao i sada, po nuždi. 

Не рече које величине је та нужда.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sun Dec 24, 2023 2:18 pm

One Eyed Bob wrote:Uopšte mi je užasan taj "how do you do, fellow kids" antihumor, svo to usiljeno njakanje, naglašavanje frikativa kako bi zvučao prodornije (uz druge animalne tehnike nadglašavanja koje se legitimno koriste i u studentskim bull sesijama ali mi je bizarno kad to rade ljudi koji počinju - ili dovršavaju - ćelavljenje)

srbi definitivno ne treba da se bave tzv. komedijom i polemickim zanrovima. ja sam sad za slavu bio u poseti roditeljskom domu i uzeo sam s police cas anatomije danila kisa, kao da se podsetim. o boze, kako je to nedostojanstveno napisano. misim lik je uglavnom u pravu, negde ga je vreme pregazilo, ali takav blam da se cita.

_____
    ova zemlja to je to
    plachkica

Post by plachkica Sun Dec 31, 2023 7:33 pm

паће

Post by паће Sun Dec 31, 2023 7:39 pm

Уз каквог врача? Тип уопште не личи.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    tanjajedaska

Post by tanjajedaska Sun Dec 31, 2023 7:50 pm

zvezda je zivot wrote:
    srbi definitivno ne treba da se bave tzv. komedijom i polemickim zanrovima. ja sam sad za slavu bio u poseti roditeljskom domu i uzeo sam s police cas anatomije danila kisa, kao da se podsetim. o boze, kako je to nedostojanstveno napisano. misim lik je uglavnom u pravu, negde ga je vreme pregazilo, ali takav blam da se cita.

Nedostojanstveno? Ovo prilici jednom botu ovde, koji voli da nalazi mane Djikiju, Mariniki, uopste svakom ko nije staljinisticko-polpotovski bot, ono u stilu "moj dobri komsija je Himler, ne znam koliko je tacno ovo sto se o njemu prica, ali dobar komsija, uvek se javlja i cit mu je otirac... Ne bih o istoriji, proslo je jedva 50-ak godina, potrebna je distanca..."
    Znaci zastareo Kis, ha? Furao se uz jevrejstvo i izvlacio Scepanoviceve reci iz konteksta, tako b ise svaki tekst mogao sjebati. Bolje ovo o Himleru nego ovo sto si napisa.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Sep 25, 2024 1:55 pm

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Sep 25, 2024 2:00 pm

Au, jbt. Sad mi zao tog lika.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Sep 25, 2024 2:02 pm

Meni bilo zao i u decembru

_____

Uprava napolje!

One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Wed Sep 25, 2024 3:58 pm

Reskirao je, uložio imovinu u dodgy projekat, pukao. I meni ga je uslovno žao ali neće baš danas doći na red za moju empatiju. Naravno stop deložacijama, pa i ako se odnose na Điđija.

_____
    Gdje punac drži pive?
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Sep 25, 2024 4:17 pm

Ja mislim da je zrtva neke prevare. Ko je lud toliko da stavi kucu na 1 Cedu

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Wed Nov 06, 2024 11:03 am

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 35 GbsUe7daIAAo1-y?format=jpg&name=large

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Wed Nov 06, 2024 11:05 am

Јбт изгледа старији од мене.

_____

Post by beatakeshi Wed Nov 06, 2024 11:26 am

Što je u kolicima?
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Wed Nov 06, 2024 11:56 am

Operisao valjda kičmu, ugradili mu robokap klinove

_____
    Gdje punac drži pive?
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Nov 06, 2024 12:03 pm

Ako se ponovo okupi CBC koalicija - Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 35 267f  Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 35 1f680  Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 35 267f

_____

Uprava napolje!

Јанош Винету

Post by Јанош Винету Wed Nov 06, 2024 12:39 pm

Јадан човек.
    Искрено то мислим.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Nov 06, 2024 12:41 pm

+1

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by beatakeshi Wed Nov 06, 2024 1:53 pm

Loš sam čovek.
    One Eyed Bob

Post by One Eyed Bob Wed Nov 06, 2024 1:56 pm

Pa ne znam baš i ljudski da li mi je žao, niko ne tera matorog konja da bilduje kao da ima 20 godina. Sad će da se ponaša u skladu sa godinama barem kada je to u pitanju.

_____
    Gdje punac drži pive?
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Wed Nov 06, 2024 4:17 pm

Свеједно, то су невероватне муке. Може да остане инвалид до краја живота. Надам се потпуном и брзом опоравку.
    И после тога памет у главу.

Чеда има доста кармичког дуга који му се накупио, од скандала са Вучићем и кредитом за Фиделинку, неморалног понашања, живота на високој нози који не одговара приходима, приватизације странке, култа набилдованости.

Надам се да је научио нешто из свог пада. Ако није, ићи ће дубље у понор.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    rujofil

Post by rujofil Wed Nov 06, 2024 4:45 pm

I sam idem u teretanu jako dugo ali tek poslednjih godina kapiram koliko je to jedna losa pojava za opstenarodno zdravlje, jeste na pocetku aktiviras se itd ali vecina zaradi neke povrede plus iskrive pogled na sopstveno telo. 90% amaterskih sportova je zdravije od toga
    паће

Post by паће Wed Nov 06, 2024 5:02 pm

rujofil wrote:I sam idem u teretanu jako dugo ali tek poslednjih godina kapiram koliko je to jedna losa pojava za opstenarodno zdravlje, jeste na pocetku aktiviras se itd ali vecina zaradi neke povrede plus iskrive pogled na sopstveno telo. 90% amaterskih sportova je zdravije od toga

Вртим ја тегове већ двадесетак година, ал' никад нисам прешао 2,5кг по руци, јер ми није стало до тога да не знам како изгледам (мада, „рибе ме гледају“ - у тој соби је акваријум), него да се разгибам и боље осећам, и да мало исправим оно што ураде 33 године за тастатуром (сад већ 38, нисам устао кад сам престао да радим). Радим неке лакше ствари али по 48-64 комада. Ћерка.3, која иде у теретану, каже „а па то за издржљивост“. Нек се тако и зове, мени доста толико.

Знам типова који су били обични напредни спортисти, чак репрезентативци, и сви су са 30 година мање били дебљи него ја сад. Пили ово оно, за притисак, против притиска, ма иди.

_____
    kapetanm

Post by kapetanm Wed Nov 06, 2024 10:40 pm

Nikad ništa teže od kašike nisam digao. 
     Živim u ležećem položaju jer mi tako prija

Post by Sponsored content

Current date/time is Tue Nov 12, 2024 9:28 pm