Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°851
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
vikor markovic je jako pristojan momak. ove ostale ne poznajem. ova riba je iritantna.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°852
+milionOne Eyed Bob wrote:Uopšte mi je užasan taj "how do you do, fellow kids" antihumor, svo to usiljeno njakanje, naglašavanje frikativa kako bi zvučao prodornije (uz druge animalne tehnike nadglašavanja koje se legitimno koriste i u studentskim bull sesijama ali mi je bizarno kad to rade ljudi koji počinju - ili dovršavaju - ćelavljenje)
ortak me nagovarao da odgledam šou sara silverman & tikovi kao to je nešto najsuperije ikada ja mu odg nešto slično ovom tvom on reko da nemam smisla za humor posle par god mi neoprezno priznao da je fasovo fimozu od svakodnevnog Gledanja u ss ss
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°853
One Eyed Bob wrote:Preslušao sam deo sa Điđijem, stekao sam dragocene uvide koji se poklapaju sa mojim saznanjima (Điđi jeste mutan lik sa Senjaka), ne bih ove nadobudne i neduhovite ljude ponovo slušao osim kao i sada, po nuždi.
Не рече које величине је та нужда.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°854
One Eyed Bob wrote:Uopšte mi je užasan taj "how do you do, fellow kids" antihumor, svo to usiljeno njakanje, naglašavanje frikativa kako bi zvučao prodornije (uz druge animalne tehnike nadglašavanja koje se legitimno koriste i u studentskim bull sesijama ali mi je bizarno kad to rade ljudi koji počinju - ili dovršavaju - ćelavljenje)
srbi definitivno ne treba da se bave tzv. komedijom i polemickim zanrovima. ja sam sad za slavu bio u poseti roditeljskom domu i uzeo sam s police cas anatomije danila kisa, kao da se podsetim. o boze, kako je to nedostojanstveno napisano. misim lik je uglavnom u pravu, negde ga je vreme pregazilo, ali takav blam da se cita.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°855
Jela uzraca pesmom iz Gigatrona pic.twitter.com/xDLBwd6Ty8
— Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) December 31, 2023
- Post n°856
Уз каквог врача? Тип уопште не личи.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°857
zvezda je zivot wrote:
srbi definitivno ne treba da se bave tzv. komedijom i polemickim zanrovima. ja sam sad za slavu bio u poseti roditeljskom domu i uzeo sam s police cas anatomije danila kisa, kao da se podsetim. o boze, kako je to nedostojanstveno napisano. misim lik je uglavnom u pravu, negde ga je vreme pregazilo, ali takav blam da se cita.
Nedostojanstveno? Ovo prilici jednom botu ovde, koji voli da nalazi mane Djikiju, Mariniki, uopste svakom ko nije staljinisticko-polpotovski bot, ono u stilu "moj dobri komsija je Himler, ne znam koliko je tacno ovo sto se o njemu prica, ali dobar komsija, uvek se javlja i cit mu je otirac... Ne bih o istoriji, proslo je jedva 50-ak godina, potrebna je distanca..."
Znaci zastareo Kis, ha? Furao se uz jevrejstvo i izvlacio Scepanoviceve reci iz konteksta, tako b ise svaki tekst mogao sjebati. Bolje ovo o Himleru nego ovo sto si napisa.
- Post n°858
Nije muškarac, nego Điđi - Čedomirov kandidat za gradonačelnika Beograda. A nepokretnost kupljena na javnoj prodaji jer Čedomir stavio hipoteku za izbornu kampanju koju nije mogao da isplati. https://t.co/hZDlDgu17Z
— Lun (@Kralj_Ponoci) September 25, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°859
Au, jbt. Sad mi zao tog lika.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°860
Meni bilo zao i u decembru
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°861
Reskirao je, uložio imovinu u dodgy projekat, pukao. I meni ga je uslovno žao ali neće baš danas doći na red za moju empatiju. Naravno stop deložacijama, pa i ako se odnose na Điđija.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°862
Ja mislim da je zrtva neke prevare. Ko je lud toliko da stavi kucu na 1 Cedu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°863
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°864
Јбт изгледа старији од мене.
_____
- Post n°866
Operisao valjda kičmu, ugradili mu robokap klinove
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°867
Ako se ponovo okupi CBC koalicija -
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°868
Јадан човек.
Искрено то мислим.
Искрено то мислим.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°869
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°871
Pa ne znam baš i ljudski da li mi je žao, niko ne tera matorog konja da bilduje kao da ima 20 godina. Sad će da se ponaša u skladu sa godinama barem kada je to u pitanju.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°872
Свеједно, то су невероватне муке. Може да остане инвалид до краја живота. Надам се потпуном и брзом опоравку.
И после тога памет у главу.
Чеда има доста кармичког дуга који му се накупио, од скандала са Вучићем и кредитом за Фиделинку, неморалног понашања, живота на високој нози који не одговара приходима, приватизације странке, култа набилдованости.
Надам се да је научио нешто из свог пада. Ако није, ићи ће дубље у понор.
И после тога памет у главу.
Чеда има доста кармичког дуга који му се накупио, од скандала са Вучићем и кредитом за Фиделинку, неморалног понашања, живота на високој нози који не одговара приходима, приватизације странке, култа набилдованости.
Надам се да је научио нешто из свог пада. Ако није, ићи ће дубље у понор.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°873
I sam idem u teretanu jako dugo ali tek poslednjih godina kapiram koliko je to jedna losa pojava za opstenarodno zdravlje, jeste na pocetku aktiviras se itd ali vecina zaradi neke povrede plus iskrive pogled na sopstveno telo. 90% amaterskih sportova je zdravije od toga
- Post n°874
rujofil wrote:I sam idem u teretanu jako dugo ali tek poslednjih godina kapiram koliko je to jedna losa pojava za opstenarodno zdravlje, jeste na pocetku aktiviras se itd ali vecina zaradi neke povrede plus iskrive pogled na sopstveno telo. 90% amaterskih sportova je zdravije od toga
Вртим ја тегове већ двадесетак година, ал' никад нисам прешао 2,5кг по руци, јер ми није стало до тога да не знам како изгледам (мада, „рибе ме гледају“ - у тој соби је акваријум), него да се разгибам и боље осећам, и да мало исправим оно што ураде 33 године за тастатуром (сад већ 38, нисам устао кад сам престао да радим). Радим неке лакше ствари али по 48-64 комада. Ћерка.3, која иде у теретану, каже „а па то за издржљивост“. Нек се тако и зове, мени доста толико.
Знам типова који су били обични напредни спортисти, чак репрезентативци, и сви су са 30 година мање били дебљи него ја сад. Пили ово оно, за притисак, против притиска, ма иди.
_____
- Post n°875
Nikad ništa teže od kašike nisam digao.
Živim u ležećem položaju jer mi tako prija
Živim u ležećem položaju jer mi tako prija