Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°451
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
mozda oce da bude teniski trener kad prestane se bavi politikom
_____
????
- Guest
- Post n°452
Ležiš bolestan od korone, i neki dripac te izjebe za pare. Pa kako da ga ne biješ.
(To mi je ispreddragstorska pretpostavka, da ga je ovaj ortać kratio za keš tokom bolovanja, ili tako nešto)
(To mi je ispreddragstorska pretpostavka, da ga je ovaj ortać kratio za keš tokom bolovanja, ili tako nešto)
- Post n°453
Meni sad u glavi kako izlazi iz kola sa reketom u onako iskidanim crno belim kadrovima dok pratnja zakopcava gornje dugme na sakou
- Guest
- Post n°454
i poli je čekao da da lovu dok nije postalo jasno da je toniju bolje, takav je posao u određenim krugovima
- Guest
- Post n°455
Bukvalno sam na to pomislioTalason wrote:i poli je čekao da da lovu dok nije postalo jasno da je toniju bolje, takav je posao u određenim krugovima
- Post n°456
spomenik rekuperativnoj ekspertizi srpskih medicinara
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°457
Обавезно бели џемпер пребачен преко рамена.Mór Thököly wrote:Meni sad u glavi kako izlazi iz kola sa reketom u onako iskidanim crno belim kadrovima dok pratnja zakopcava gornje dugme na sakou
- Guest
- Post n°459
Čeda je jedini čovek u Srbiji za koga su govnoidi sve bili u pravu.
- Post n°460
Ne znam da li me ova vest zabavlja, zapanjuje ili me na za nju naprosto zabole.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°462
ček, kako je komentarisanje vesti da je čedomir nabo nekog reketom naslađivanje njegovom sudbinom?
- Post n°463
slomio reket
_____
????
- Guest
- Post n°464
tako je od početka, šta god da se kaže o Čedi obrće se i prevrće dok ne ispadneš kriv za jugoslovenske ratove, dolazak 12 kužnih brodova u Evropu 1347. godine i, naravno, za ubistvo Zorana.
- Guest
- Post n°465
Pa ovo što Vasa kaže - ono što je loše o njemu mišljeno se, na neki način, životno potvrđuje, a ovi koji su ga branili, mislili da je on pozitivan, dobar, štagod, ispadaju budale.
- Post n°466
Vasa Čokrljan wrote:Ja znam, zabavlja te.
To sam isprva i ja mislio, ali sam onda osetio i neke druge emocije. Eto, ne znam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°468
Janko Suvar wrote:
ovaj je retko glup covek.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°469
I ja sam odmah pomislio na krajcovanje para, al ako bi bili ful ispred dragstora rekli da mu je mozda jebo zenuVasa Čokrljan wrote:Ležiš bolestan od korone, i neki dripac te izjebe za pare. Pa kako da ga ne biješ.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°470
sad mi kaže supruga za čedu, kaže pobegao iz karantina, pa prebio čoveka, - da nije kao ono sa polijem i vitom, kad nisu hteli da daju pare karmeli
samo sam joj rekao da kasni, da se javljaju takve ideje po internetu već neko vreme
samo sam joj rekao da kasni, da se javljaju takve ideje po internetu već neko vreme
- Post n°471
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°472
Nego, zar ne bi trebao biti u izolaciji? Ljudi su hapseni zbog toga
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°473
Dakle
— Dejan Bursac (@DejanBursac) July 18, 2020
Nosilac liste Koalicija za MIR bukvalno dan nakon sto se oporavio od teskog slucaja korone pretukao teniskim reketom suvlasnika klinike koju ovaj drzi s njegovom zenom, a koja (pomenimo i to) ne bi prosla ni najtraljaviju istragu porekla imovine
YOU CAN'T MAKE THIS SHIT UP
Mislim da, ignorisimo cinjenicu da lik sa platom od hiljadu evra drzi industriju testenina, silose, privatne klinike, proizvodnju kotlova i da generalno fura zivotni stil Maharadze od Radzapura. Sve kul.
— Dejan Bursac (@DejanBursac) July 18, 2020
- Post n°474
_____
★
Uprava napolje!